bende 15 aralık doğumluyum 1978 15 günden dolayı hep 79 luyum demişimdirBen bir yay burcuyum
yani benimde 33 bitecekkk vayyy beeee
bende kova burcuyum:)) 10 şubat:)) bu arada evet bende 2.olanı odayı daha çok beğendim
aa ne güzel kaç doğumlusun tatlım:)))
81 doğumluyum canım
bizim bebişlerde aralık sonu doğacak bizde mi öle dicez,
aslında 2012 aralık ama 5-0 gün için 2013 lü diyebiliriz
kehekeheekehehhhh aheheheh
bende 91 10 yaş var aramızda
insan aramızdaki yaşı bu kadar aleni söyler mi aşkolsunşaka şaka,ben geç evlendim hayatım,gerçi bana kalsa hiç evlenmezdim de eşim kandırdı ne yapalım,o da tanıştık 7 ay içinde evlendik sen düşün
ayy valla kötü niyetle söyemedim tatlım yaaaa. benim okul olmasaydı benim eşimde hemen evlenirdi 2 sene beklemek zorunda kaldı:)))
yok hayatım şaka yaptım:)) hiç öyle takıntılarım yok,zaten pekde göstermiyorum:))ama iyi ki eşim ile evlenmişim,bir daha gelsem dünyaya yine onunla evlenirdim,allah kimsenin ağız tadını bozmasın,maşallah diyeyim de nazar değmesin,zaten insanlar gözleri ile resmen yiyorlar
maşallah canım Allahım nazarlardan korusun. bende yine onunla evlenirdim ama bazı huylarının değişmiş olmasını isterdim valla ne yalan söylim:)
:)) yani tabiki bende isterdim ama,eminim onunda bende değiştirmek istediği huylarım vardır,birde öyle düşün:)) olduğu gibi kabul edeceksin işte,yoksa insan irdelerse ohoooo bir sürü kusur bulur mutlu olmaz.sen çalışıyormusun?
hiç irdelemiyorum tatlım zaten kabullendim :))) yok yaaa ben çalışmıyorum . iş baktım ama olmadı bi türlü şimdide eşim çalıştırmaz hamile olduğum için bıraktım yani iş aramayı. sen çalışıyomusun
boşver evinin kadını ol:)) ben çalışıyorum evet ama artık zorlanmaya başladım,çünkü sürekli oturuyorum masa başı,muhasebeci olduğum için,ayaklar falan şişiyor sıcağında etkisi var tabi hali ile,birde benim yaşadığım yer kktc yanıyorrrrrbel ağrım çok oluyor ama zaten az kaldı zaman su gibi akıp gidiyor,baksana 5 ay olmuşuz kızışımla:)) doğum iznimiz yaklaşıyor bende seviniyorum,ama tatillll ahhh ahh bir yapabilsem süper olurdu
mecburen evimin kadını oldum zaten tatlım:))) sıcak hiç çekilmiyo yaaa ben normaldede sevmiyodum şimdi hiç çekemiyorum dışarı çıktığım zaman resmen baygınlık geçiriyorum. Maşallah size kızınla baya olmuşsunuz siz bi daha 3 buçuk aylığız teyzesi:)
maşallah cnm,allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh
bugünde ikili testimin sonucunu alıcam inş iyi çıkar . doktor üçlüye gerek yok dedi benim
benimkide öyle dedi, 2li iyi olduğu takdirde 3 lüye gerek yok dedi, bidaha 19-20.haftalarda gelebilirsin dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?