buda benim 11+3 lük göbüşüm :) kızmı erkekmi tahmin edin bakalım :!!!!
kız kız kızsüslü püslü kız bebek olsun inşallah. önce sağlıklı olsunda.
cidden ya resim koyanların hepimizin 2. sanırım ve göbekler meydanda maşallah. benimde ilk hamilelğimde 5. aya kadar eski kıyafetlerimi giyiyordum. dün robalı bluz giydim uzun. altındada pantolonun düğmesi açık üstüne kemer takmışım ayyyy komik komik başka birşey değil
benmde öle idi canım oglanda 6aylık karnımdı şimdiki 2.hamileligi olanların daha erken cıkıyormus göbüşleri demekki dogruymuş
aynen dediğin gibi sanırım canım,
hep ikinci bebeği olacak olanlar göbek şovuna başladı..
benim ilk bebeğim olacak kısmetse, hiç bişey yok bende..
hala 26 beden kot giyiyorum :)))
hiç alakası yok tatlım ben oglumda tükettigim ekşilerin haddi hesabı yoktur şimdide doktor kıza benziyo dedi ama ben hala ekşi tüketiyorum erikler elmalar limonlar of of o bünyeyle alakalı benceKizlar sizlere birsey sormak istiyorum... Eski hurafelere inanirmisiniz? Mesela ye eksiyi dogur Ayse'yi demisler? Bu tutuyor mu sizce? Henuz bebegimin cinsiyetini ogrenmedim de meraktan catliyorum. Hamile kalmadan once tatli yada cikolata yemeden gunum gecmezdi. Simdi ise hic aramiyorum. Hic yemedigim eksi elma ve erik ise listemde ilk siralarda... Ne oluyor bana diye dusunuyorum.. Bu kadar eksi yiyorsam herhalde Ayse geliyor diye dusunmekten alikoyamiyorum kendimi.
hiç alakası yok tatlım ben oglumda tükettigim ekşilerin haddi hesabı yoktur şimdide doktor kıza benziyo dedi ama ben hala ekşi tüketiyorum erikler elmalar limonlar of of o bünyeyle alakalı bence
ayyy h adiiiiiii kizmi dedi drrrrr
ayy ne olurrr benimde oglum olsun yaaaa
ama daha net demedi benziyor dedi yani inşaallah canım Rabbim gönlündekini hayırlısı ,saglıklı ile nasip etsin ve cümlesine inşaallah
amiiiinnn valla senin adina cok sevindim insallahh dogrudurrr insallahh
bir erketen sonra bir kiz mukemmell olur vallaaa
kızlar ben de 13+2 hamileyim.. bazen karnımda sanki damar atması gibi pıt pıt bişeyler hissediyorum.. acaba bebek midir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?