2012 aralik annelerininn gobek showlari basliyorrr :))

sagol canımm seninde çıkması lazım artık ama bazılarının iç karnı geniş oluyomuş 6 ay olana kadarda çıkmazmış olsunn amannn nasılsa çıkcak başka çaresi yokk sonra ayaklarımızı göremiycezz heryere bizden önce göbegimiz gircek[/QUOTE]

benimki çıktı biraz. ayyyyyyyy biran önce geçsin günler öyle olalım sonrada kucağımıza alalım

kızlar bi test varhürriyetaile de ..yapın onuu..
%68 kız olacak bebek dedi bana..
ben de kız hissediyorum.inşallah öyle olurr...
gerci hç farketmez saglıklı hayırlı evladm olsun ..önemlisi o ama..insan merak etmio değil..

aayyy zeynom ağzından bal damlıyor resmen inşallah tatlım allah gönlümü biliyor anasına çekerse yandıı babası şimdidenn ::)))

benmde öle idi canım oglanda 6aylık karnımdı şimdiki 2.hamileligi olanların daha erken cıkıyormus göbüşleri demekki dogruymuş

aynen dediğin gibi sanırım canım,
hep ikinci bebeği olacak olanlar göbek şovuna başladı..
benim ilk bebeğim olacak kısmetse, hiç bişey yok bende..
hala 26 beden kot giyiyorum :)))

hiç alakası yok tatlım ben oglumda tükettigim ekşilerin haddi hesabı yoktur şimdide doktor kıza benziyo dedi ama ben hala ekşi tüketiyorum erikler elmalar limonlar of of o bünyeyle alakalı bence

hiç alakası yok tatlım ben oglumda tükettigim ekşilerin haddi hesabı yoktur şimdide doktor kıza benziyo dedi ama ben hala ekşi tüketiyorum erikler elmalar limonlar of of o bünyeyle alakalı bence

ayyy h adiiiiiii kizmi dedi drrrrr
ayy ne olurrr benimde oglum olsun yaaaa

ayyy h adiiiiiii kizmi dedi drrrrr
ayy ne olurrr benimde oglum olsun yaaaa

ama daha net demedi benziyor dedi yani inşaallah canım Rabbim gönlündekini hayırlısı ,saglıklı ile nasip etsin ve cümlesine inşaallah

ama daha net demedi benziyor dedi yani inşaallah canım Rabbim gönlündekini hayırlısı ,saglıklı ile nasip etsin ve cümlesine inşaallah

amiiiinnn valla senin adina cok sevindim insallahh dogrudurrr insallahh
bir erketen sonra bir kiz mukemmell olur vallaaa

amiiiinnn valla senin adina cok sevindim insallahh dogrudurrr insallahh
bir erketen sonra bir kiz mukemmell olur vallaaa

amin inşaallah canım bizimde gönlümzde o var ama hayırlısı inşaallah sennde1kızın varmıs1erkete yakısır bacıma

kızlar ben de 13+2 hamileyim.. bazen karnımda sanki damar atması gibi pıt pıt bişeyler hissediyorum.. acaba bebek midir??

tatlım dr bunun mümkün olmadığını söylüyor.ben ilk hamileliğimdede hissetmiştim pıtpıt diye ama gerçek hareketlerini 20 haftadan sonra hissedince anladımki bu pıtpıtlar bebeten değilmiş ::)) şimdide pıtpıt hissediyorum kendimi bebekmiş gibi avutuyorum bu bile çok mutlu ediyor beni :)

baybke maşallah canım sizin göbekler büyümüş ne güzel bakalım benim ne zaman çıkıcak

baybke kaç aylık kız bu :) şaka bir yana sen büyütmüşsün wallahi maşallah .

bende gobegımı koymak ıstıyorum ama koymakta ıstemıyorum cunku gordugunuzde na böle olursunu7z :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…