2012 aralik annelerininn gobek showlari basliyorrr :))

Hadi ya? baya fark ediyor he herkeste, ben zaten biraz kiloluydum.. seninki birden bire gelirrrrr... anneeee ben geldim diyeee huhuuuuu

senin ilk hamilelikmiydi canım bende bekliyorum ne zaman gelcek diye bakalım görcez artık. ben çok zayıfım acaba ondanmı çıkmadı benim yada iç karnım büyük demek ki çıkmadı benmim:)

senin ilk hamilelikmiydi canım bende bekliyorum ne zaman gelcek diye bakalım görcez artık. ben çok zayıfım acaba ondanmı çıkmadı benim yada iç karnım büyük demek ki çıkmadı benmim:)

Evet canim ilk bebisim... Hmm olabilir vallaha... ama bence seninki birden gelir.. Seninde ilk bebisinmi? seninki tam nekadarlik? nerdeyse ayniyiz dimi

Evet canim ilk bebisim... Hmm olabilir vallaha... ama bence seninki birden gelir.. Seninde ilk bebisinmi? seninki tam nekadarlik? nerdeyse ayniyiz dimi

benim ikinci hamilelik ilkinin kalp atışları başlamadı bu ilk bebek olucak. Allah nasip ederse. 9+6 haftalığım bugün canım

benim ikinci hamilelik ilkinin kalp atışları başlamadı bu ilk bebek olucak. Allah nasip ederse. 9+6 haftalığım bugün canım
:18: anladim canim... uzuldum vallaha...
Ama insallah bu sefer bebisini sag saglim kucugina alirsin canim
ben 10+2 yakinsin Gelsin bebislerrrrr

:18: anladim canim... uzuldum vallaha...
Ama insallah bu sefer bebisini sag saglim kucugina alirsin canim
ben 10+2 yakinsin Gelsin bebislerrrrr

saol canım. evet yakın tarihlerimiz bakalım belki benimki aceleci davranıp sizden önce geliverir. bende belki 12.haftadan sonra çıkar diyorum ama

saol canım. evet yakın tarihlerimiz bakalım belki benimki aceleci davranıp sizden önce geliverir. bende belki 12.haftadan sonra çıkar diyorum ama

canım nasıl gidiyo gebeliğin
ben bebişimin ilk resmine nihayet kavuştum kalbide cuk cuk atıyo maşallah
bu arada karnım büyüdü inanaılmaz yemek yiyorum tutamıyorum kendimi
2 hafta sonra doktor kontrolüm var ama nasıl korkular içindeyim onca olandan sonra
bu arada doktor benimkine sanırım erkek dedi :)

Hahahaha olabilir, bende 12.12.12 gelsin istiyorum
Vallaha varsin göbek cikmasin, bebisin saglikli olsundaaaa.. hakkimizda hayirlisi.. senin tahminin varmi cinsiyet icin?

iyiyim canım saol bulantılar olmasa çok daha iyi olucam sen nasılsın senin nasıl gidiyo . ohhh maşallah sende büyütmüsün göbeği heee. bir ben kaldım desene:))))). maşallah canım oğluşuna ne güzel sen cinsiyetide öğrenmişsin yaaa ben niye böyle geride kaldım yaaaa(((((( . korkma canım Allahımın izniyle sağlıklı bi şekilde dünyaya gelcek bebişlerimiz canım. sende koysana göbeğini tatlım

ohh ohh kızlarr maşallahh heee nasılda büyümüşşş karınlarınızzz...
benim okdr yok bile hatta hiç yok bilee..
azcık göbüşlenmiştim hamişlikten önce halada öyle devam ediyoo valla
ama artık diyorum cıkmaya başlar sizi görüncee

babyke seninki erkekk gibin duruyooo ama Allah gönlüne göre versin herkesinnn....
ben biraz yanlamasına genişledim annem kız diyoo,ama çin takvimine görede erkek aam su zor günler geçirdiğimden dolayı allhım bana tutunsun eli ayagı düzgün olsun sağlıklı olsunda diyorum cinsiyett hiiiçç önemli değil vallahiiii..Bende erkekciydim çünküü....

Hahahaha olabilir, bende 12.12.12 gelsin istiyorum
Vallaha varsin göbek cikmasin, bebisin saglikli olsundaaaa.. hakkimizda hayirlisi.. senin tahminin varmi cinsiyet icin?

:)))) evet canım onlar sağlıklı olsunde gerisi önemli değil işin espirisi onlar. valla canım benim içimden hep kız geçiyo rüyamda dr da kız dedi . takvimlerde de kız çıkıyo belirtilerimden kız . bakalım inş doğru çıkar çünkü kızım olmasını çok istiyorum . bu arada istediğim için değil içime hep kız doğduğu için . diğer hamileliğimdede kız istiyodum ama içime hep erkek olcakmış gibi geliyodu. hayırlı ve sağlıklı olsunlar da en önemlisi bu. . senin de kız gibi bence karnın kız karnı gibi bakalım doğru çıkıcakmı sen ne düşünüyosun

Wowww cinsiyet tahimini bile var senin masallahhhh

Ayy hadi yaa... bende kiz isiyorum ve icimdende kiz geciyo, eskiden hep erkek olsun derdim ilk cocugum.. ama birden döndüm.. hissler yuzundenmi aceba?
Butun cevrem erkek diyo.. kimse kiz demiyor.. merak ediyorum ya.. TR'ye gelir gelmez ultrasona girecem baktiracam Allahin izniyle..

banada senin kızın olcak diyo görenler canım. Allahım gönlümüzdeki cinsiyetleri versin bizlere inş yaaaa. amin. ne zaman geliyosun TR ye

banada senin kızın olcak diyo görenler canım. Allahım gönlümüzdeki cinsiyetleri versin bizlere inş yaaaa. amin. ne zaman geliyosun TR ye

Amin insallah
22 hazirandan 7 temmuz'a kadar insallah..
ozaman 14 ve 15 haftalik olacam.. Sansimi denemek istiyorum.. TR'de 14 ve 16 hafta arasi göruyorlarmis..
Bizim burd 20 haftadan sonra söyluyorlar.. Bence tam emin olmak istiyorlar burda:118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…