babyke tatlım maşallah diyorum tatlım. baya fark var hemde
Tsk ederim canim, Allah hepimizi nazarlardan korusun..
Senin foto nerde kiz
benim hiç yokki tatlım neyi koyim:)))) özendim sizlere valla
Hadi ya? baya fark ediyor he herkeste, ben zaten biraz kiloluydum.. seninki birden bire gelirrrrr... anneeee ben geldim diyeee huhuuuuu
senin ilk hamilelikmiydi canım bende bekliyorum ne zaman gelcek diye bakalım görcez artık. ben çok zayıfım acaba ondanmı çıkmadı benim yada iç karnım büyük demek ki çıkmadı benmim:)
Evet canim ilk bebisim... Hmm olabilir vallaha... ama bence seninki birden gelir.. Seninde ilk bebisinmi? seninki tam nekadarlik? nerdeyse ayniyiz dimi
:18: anladim canim... uzuldum vallaha...benim ikinci hamilelik ilkinin kalp atışları başlamadı bu ilk bebek olucak. Allah nasip ederse. 9+6 haftalığım bugün canım
:18: anladim canim... uzuldum vallaha...
Ama insallah bu sefer bebisini sag saglim kucugina alirsin canim
ben 10+2 yakinsinGelsin bebislerrrrr
saol canım. evet yakın tarihlerimiz bakalım belki benimki aceleci davranıp sizden önce geliverir. bende belki 12.haftadan sonra çıkar diyorum ama
saol canım. evet yakın tarihlerimiz bakalım belki benimki aceleci davranıp sizden önce geliverir. bende belki 12.haftadan sonra çıkar diyorum ama
canım nasıl gidiyo gebeliğin
ben bebişimin ilk resmine nihayet kavuştum kalbide cuk cuk atıyo maşallah
bu arada karnım büyüdü inanaılmaz yemek yiyorum tutamıyorum kendimi
2 hafta sonra doktor kontrolüm var ama nasıl korkular içindeyim onca olandan sonra
bu arada doktor benimkine sanırım erkek dedi :)
Hahahaha olabilir, bende 12.12.12 gelsin istiyorum
Vallaha varsin göbek cikmasin, bebisin saglikli olsundaaaa.. hakkimizda hayirlisi.. senin tahminin varmi cinsiyet icin?
canım nasıl gidiyo gebeliğin
ben bebişimin ilk resmine nihayet kavuştum kalbide cuk cuk atıyo maşallah
bu arada karnım büyüdü inanaılmaz yemek yiyorum tutamıyorum kendimi
2 hafta sonra doktor kontrolüm var ama nasıl korkular içindeyim onca olandan sonra
bu arada doktor benimkine sanırım erkek dedi :)
:)))) evet canım onlar sağlıklı olsunde gerisi önemli değil işin espirisi onlar. valla canım benim içimden hep kız geçiyo rüyamda dr da kız dedi . takvimlerde de kız çıkıyo belirtilerimden kız . bakalım inş doğru çıkar çünkü kızım olmasını çok istiyorum . bu arada istediğim için değil içime hep kız doğduğu için . diğer hamileliğimdede kız istiyodum ama içime hep erkek olcakmış gibi geliyodu. hayırlı ve sağlıklı olsunlar da en önemlisi bu. . senin de kız gibi bence karnın kız karnı gibi bakalım doğru çıkıcakmı sen ne düşünüyosun
Ayy hadi yaa... bende kiz isiyorum ve icimdende kiz geciyo, eskiden hep erkek olsun derdim ilk cocugum.. ama birden döndüm.. hissler yuzundenmi aceba?
Butun cevrem erkek diyo.. kimse kiz demiyor.. merak ediyorum ya.. TR'ye gelir gelmez ultrasona girecem baktiracam Allahin izniyle..
banada senin kızın olcak diyo görenler canım. Allahım gönlümüzdeki cinsiyetleri versin bizlere inş yaaaa. amin. ne zaman geliyosun TR ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?