Bu da benim göbeğim.tam 12 haftalık:)
yarın dr randevumuz var..İnşallah ikili testide güzel atlatıcaz Allahın izniyle...
belki cinsiyetimizi de öğreniriz... :)))
maşallah cnm aman nazar değmesinyalnız biraz karanlık net anlaşılmıyor....benım göbişim bunun kadar bir şey teyzesi....benım iç karnım dar herhalde çabuk çıktı...
resmin üstüne tıklayınca tam boyutu acılır aslında ..orada daa belirginn...aslında bi tane daha var gaz halii fotosuu..çok şiş ondan koymadım:))
maşallah canm göbüşler çogalmaya başladııı evet tam boyutlu daha net oluyo güle güle büyütt bence kız gibiii
ayy inşallahh...
bugün gittik dr..Önce medicalparka gittik...ismi lazım deil bi dr a...moralimizi bozdu ensesini ölçemiorum görülmüo vs dedii.profesöre sevk ettii..
bende zaten en bastan baska dr a gidiordum manisa da...korktuk hemen ona gititkk..
adAM catır catır burun kemigi buu...oluşmuşş iyii..
ense kalınlıgı 1,2 iyii..dedii korkulcak hiç ibşi yok dedii..ikili test de olduk...cuma alıcam sonucu inşallah...
ama cinsiyet için tam net bvişi söleyemedii..kocam bagırdı gerçi pipisi bu pipisii bu diee ama.dr heveslenme öyle hemen dedii.
yapı olarak erkege cok benzio ama hareketliliği kız gibi kalp atısı.kıkırdak yapısı da kız gibi..2 hafta snr öğrenirsin dedi:) sölemedi:)
canim hareketliligi derken nasil oluyomus ki kizda ve erkekte hareketlilik :44:
ayy inşallahh...
bugün gittik dr..Önce medicalparka gittik...ismi lazım deil bi dr a...moralimizi bozdu ensesini ölçemiorum görülmüo vs dedii.profesöre sevk ettii..
bende zaten en bastan baska dr a gidiordum manisa da...korktuk hemen ona gititkk..
adAM catır catır burun kemigi buu...oluşmuşş iyii..
ense kalınlıgı 1,2 iyii..dedii korkulcak hiç ibşi yok dedii..ikili test de olduk...cuma alıcam sonucu inşallah...
ama cinsiyet için tam net bvişi söleyemedii..kocam bagırdı gerçi pipisi bu pipisii bu diee ama.dr heveslenme öyle hemen dedii.
yapı olarak erkege cok benzio ama hareketliliği kız gibi kalp atısı.kıkırdak yapısı da kız gibi..2 hafta snr öğrenirsin dedi:) sölemedi:)
bırı 13 haftalık diğeri turuncu tısaortlu olanda 14 hafta 4 gunluk bakın bakalım fark varmı buyumusmu :)
yok canım ne sorunu ben zaten gebelıgıme kılolu baslamıstım bıraz gobegım vardı ıkızlerden kalan.ama bu hamılelıgımde cok mıde bulantısı ve kusma yasadım o yuzden 5 kılo verdım hala daha ara ara kusuyorum kılo da alamadım henuz sanırım gazında etkısı vardır bıraz ama buyuyo 1 haftada bıle azcık daha buyudugunu resmettım :)))ıkızlerdede cok hızla buyumustu ve erken dogum yapmıstım ıns bu sefer zamanında dogum yaprım dıye dua edıyorummaşallah dalincim, merak ettim senin için sorun olmazsa diye soruyorum,
kaç kilo aldın toplamda?
maşallah baya büyümüş karnın senin ilk bebek değil heralde?
kızlar doktorumun demesıne gore karın kasları sıkı olanın karnı daha gec buyurmus ve daha kucuk olurmus karın kasları gevsek olanında daha erken cıkarmıs ve daha buyuk olurmus tamamen bunye ıle ılgılı.bırde gebelık yasamamıs olanalrın kı daha sıkı olurmus cunku gebnelık yasayanın karnı ılk hamılelıgınde buyudugu ve kasları gevsedıgı ıcın hem bebek hareketlerını daha erken hıssedermıs hemde karnı erken buyurmus
evet canım, doktorun çok güzel açıklamış..
sanırım bizim içinde bu geçerli...
hem kilo verip hem karın nasıl büyüyor çok ilginç değil mi..
santakarna selam medicalparkta hangi doktora gittin öğrenebilirmiyim bende oraya gidiyorum merak ettim doktorunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?