aralık anneleri hangi linktesiniz ? ikili tarama sonuçlarınız nasıl?ben 3 temmuzda alıcam çok korkuyorum
kızlar aranızda hiç beşik bakan oldu mu,ben artık ufaktan ufaktan bakmak istiyorum,fikri olan varsa lütfen payalaşsın..
ben baktım tatlım hatta önümüzdeki ay almayı düşünüyoruz bakalım. Takım alıcaz biz büyüyen beşik dolabı ve sifonyeri hepsi içinde 1500 dediler
resim çekebilme imkanın oldu mu,merak ettim,kafam çok karışık benim,herkes park yatak al diyor,ama hiç kullanmadığım için fikrim de yoksenin baktığın nasıl dı
resim çekebilme imkanın oldu mu,merak ettim,kafam çok karışık benim,herkes park yatak al diyor,ama hiç kullanmadığım için fikrim de yoksenin baktığın nasıl dı
buda seastrenin bahsettiği park yatak canımEki Görüntüle 453897
ben park yatak almicam ama esinim mobilya alıcaz biz bebek odası takım alıcaz. büyüyen beşik 3 kapılı dolabı ve şifonyeri var ben çok beğendim baya büyük genç odası olarakda kullanılabiliyo o yüzden onu alıcam
bizde aynen sen gibi yapcaz ama benim yanımada bambu alcam ben en azından hareketlene kadar onda yatar yanımda bebişim
geçen eşime çok güldüm esinim yaaa beşiği yatak odasına alalım dedi bende saçmalama bebek üşür hastalanır ben bebeğimi soğukta yatırmam dedi . hiç bişe olmaz bizde soğukta yattık dedi bende yatmamışındır dedim geçen annesine sordum soğukta yatmadılar sıcak yerde yatırdım dedi eşimde bebeğimi soğukta yatırmayı düşünüyo yaaa:))
sizin odanız soğukmu oluyor tatlım benmi yanlış anladım
bizim evimiz doğalgazlı değil malesef esinim soba kullanıyorum ben . güya bu sene yaptırcaklardı ses soluk yok zaten yaptırmicaklarını biliyodum ben
anladım canımmm eee ne yapcaksınız onun yattığı odada sobamı olcak bir sobada sizin odaya kursanız çokmu daralır ayyy neçok konuştum ben
ne çok konuşması tatlım yaa. oturma odasına alıcam beşiği canım yazında bebeği kendi odasında yatıram artık yapcak başka bişey yok
evet canım en iyisi bu amannnn bende sobalı evde büyüdüm hemde dediğin gibi oturma odasında oda büyür allah sağlık versinde gerisi bi şekilde hallolur
bende öyle tatlım . evet aynen öyle sağlık sıhat versin RABBİM. gerisi mühim değil dünürümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?