2012 aralik annelerininn gobek showlari basliyorrr :))

canım sence neyim olcak ya içine bişey doğmuyormu benle ilgili offf son 4 gün geçermikiben ne düşüneceğimi şaşırdımda

valla canım bi kız geçiyo bide erkek bilemedim valla göbüşünüde koymadın ki:) tahminde bulunalım:)) ama inş gönlünden geçen olur tatlım

valla canım bi kız geçiyo bide erkek bilemedim valla göbüşünüde koymadın ki:) tahminde bulunalım:)) ama inş gönlünden geçen olur tatlım

ya belki garip gelecek sana ama,ben çin falında baktığımda kız çıkmıştı:)) ki bende doğru çıktı,hiç takıntı yapma cnm,ben hep allahım gönlümdekini hayırlı eyle hakkımda,hakkımda hayırlı olanı da gönlümü razı eyle diye hep dua ettim,allah gönlüme göre verdi çok şükür,o heyecean ama başka birşey:)) sanki kız gibi geliyor bana:))

bu mesajı esine mi bana mı yazdın tatlım. valla bende hep kız çıkıyo sadece 2 kişinin falında erkek çıktı ama hayırlısı olsun ne diyim kızım olmasını çok isterdim ama nasip değilmiş

hayyy allah iyiliğinizi versin kızlar güldürdünüz beni yine
seastre şimdi benim oğlum olurmuş seninkide değişip kız olurmuş bukezde ben senin etrafında pervane olurum

seninkini bilmiyorum ama benim umudum yok tatlım kız olcağını zannetmiyorum artık

Eki Görüntüle 453949
bak canım buna benziyo benim alıcağım takım 1500 dediler

bayıldım takıma,inanılmaz ferah duruyor,dün karar verdim cnm iyice inceledim dediğin gibi büyüyen yatakları gördüm bana da çok akıllıca geldi,ondan alacağım odasını,birde yanımızda uyuması için park yatak alacağım,ekliyorum resimi beğendiklerimi bir bakın bakalım,hangisi sizce:))

seninkini bilmiyorum ama benim umudum yok tatlım kız olcağını zannetmiyorum artık

AYYY Bİ BELLİ OLSAYDI HAYIRLISIYLA BENİMDE HEP ÖNEMLİ İŞLERİM KANDİL GÜNÜNE YADA CUMAYA DENK GELİYOR BU SALI YİNE KANDİL
EŞİMLE BERABER GÜN SAYIYORUZ SON 3 GÜN BAKALIM BUGÜNÜ SAYMIYORUZ

AYYY Bİ BELLİ OLSAYDI HAYIRLISIYLA BENİMDE HEP ÖNEMLİ İŞLERİM KANDİL GÜNÜNE YADA CUMAYA DENK GELİYOR BU SALI YİNE KANDİL
EŞİMLE BERABER GÜN SAYIYORUZ SON 3 GÜN BAKALIM BUGÜNÜ SAYMIYORUZ

benimde hep cumaya denk geliyo kontrollerim tatlım:) ben kendim cuma günü doğmuşum inş meleğimde öyle mübarek bi günde doğar. inş güzel haberlerle cinsiyetiini öğrenmiş olarak gelirsin canım

benimde hep cumaya denk geliyo kontrollerim tatlım:) ben kendim cuma günü doğmuşum inş meleğimde öyle mübarek bi günde doğar. inş güzel haberlerle cinsiyetiini öğrenmiş olarak gelirsin canım

AMİN İNŞALLAH CANIM BENİM
BU ARADA BENDE CUMA GÜN DOĞMUŞUM CANIM

BENCE İKİNCİ OLAN ÇOK GÜZEL

BU KADAR BİRBİRİMİZİ YAKIN HİSSETMEMİZİN NEDENİNİ BULDUK SONUNDAAAAA CUMA GÜNÜNÜN MÜBAREKLİĞİNDEN

benim doğum günüm geliyooo 4 temmuz :) 32.yi bitiriyorum maşallah bana koca kız oldum
tam bir yengeç burcuyum ben bütün özelliklerini taşıyorum :))))

benim doğum günüm geliyooo 4 temmuz :) 32.yi bitiriyorum maşallah bana koca kız oldum
tam bir yengeç burcuyum ben bütün özelliklerini taşıyorum :))))

ayy hadi az kalmış tatlım zaman ne kadar çabuk geçiyo demi daha ben düne kadar bi 18 e girsem diyodum şimdi 21 yaşındayım:)) bende kova burcuyum 15 şubat

Tam bir yengeç burcuyum ben bütün özelliklerini taşıyorum :))))

ayy hadi az kalmış tatlım zaman ne kadar çabuk geçiyo demi daha ben düne kadar bi 18 e girsem diyodum şimdi 21 yaşındayım:)) bende kova burcuyum 15 şubat

bende 15 aralık doğumluyum 1978 15 günden dolayı hep 79 luyum demişimdir Ben bir yay burcuyum
yani benimde 33 bitecekkk vayyy beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…