canım sence neyim olcak ya içine bişey doğmuyormu benle ilgili offf son 4 gün geçermikiben ne düşüneceğimi şaşırdımda
valla canım bi kız geçiyo bide erkek bilemedim valla göbüşünüde koymadın ki:) tahminde bulunalım:)) ama inş gönlünden geçen olur tatlım
ya belki garip gelecek sana ama,ben çin falında baktığımda kız çıkmıştı:)) ki bende doğru çıktı,hiç takıntı yapma cnm,ben hep allahım gönlümdekini hayırlı eyle hakkımda,hakkımda hayırlı olanı da gönlümü razı eyle diye hep dua ettim,allah gönlüme göre verdi çok şükür,o heyecean ama başka birşey:)) sanki kız gibi geliyor bana:))
bak yaaa.. dünür diyo hala :)))))))
bende öyle tatlım . evet aynen öyle sağlık sıhat versin RABBİM. gerisi mühim değil dünürümmm
bak yaaa.. Dünür diyo hala :)))))))
ee heralde dünürüm o benim dünür derim tabi kıskanmaaa
hayyy allah iyiliğinizi versin kızlar güldürdünüz beni yine
seastre şimdi benim oğlum olurmuş seninkide değişip kız olurmuş bukezde ben senin etrafında pervane olurum
Eki Görüntüle 453949
bak canım buna benziyo benim alıcağım takım 1500 dediler
seninkini bilmiyorum ama benim umudum yok tatlım kız olcağını zannetmiyorum artık
Eki Görüntüle 454530 Eki Görüntüle 454531 Eki Görüntüle 454532
bayıldım takıma,inanılmaz ferah duruyor,dün karar verdim cnm iyice inceledim dediğin gibi büyüyen yatakları gördüm bana da çok akıllıca geldi,ondan alacağım odasını,birde yanımızda uyuması için park yatak alacağım,ekliyorum resimi beğendiklerimi bir bakın bakalım,hangisi sizce:))
AYYY Bİ BELLİ OLSAYDI HAYIRLISIYLA BENİMDE HEP ÖNEMLİ İŞLERİM KANDİL GÜNÜNE YADA CUMAYA DENK GELİYOR BU SALI YİNE KANDİL
EŞİMLE BERABER GÜN SAYIYORUZ SON 3 GÜN BAKALIM BUGÜNÜ SAYMIYORUZ
benimde hep cumaya denk geliyo kontrollerim tatlım:) ben kendim cuma günü doğmuşum inş meleğimde öyle mübarek bi günde doğar. inş güzel haberlerle cinsiyetiini öğrenmiş olarak gelirsin canım
Eki Görüntüle 454530 Eki Görüntüle 454531 Eki Görüntüle 454532
bayıldım takıma,inanılmaz ferah duruyor,dün karar verdim cnm iyice inceledim dediğin gibi büyüyen yatakları gördüm bana da çok akıllıca geldi,ondan alacağım odasını,birde yanımızda uyuması için park yatak alacağım,ekliyorum resimi beğendiklerimi bir bakın bakalım,hangisi sizce:))
aaa çok şaşırdım kızlar bende cuma doğmuşum :)
BU KADAR BİRBİRİMİZİ YAKIN HİSSETMEMİZİN NEDENİNİ BULDUK SONUNDAAAAA CUMA GÜNÜNÜN MÜBAREKLİĞİNDEN
BU KADAR BİRBİRİMİZİ YAKIN HİSSETMEMİZİN NEDENİNİ BULDUK SONUNDAAAAA CUMA GÜNÜNÜN MÜBAREKLİĞİNDEN
benim doğum günüm geliyooo 4 temmuz :) 32.yi bitiriyorum maşallah bana koca kız oldum
tam bir yengeç burcuyum ben bütün özelliklerini taşıyorum :))))
benim doğum günüm geliyooo 4 temmuz :) 32.yi bitiriyorum maşallah bana koca kız oldum
Tam bir yengeç burcuyum ben bütün özelliklerini taşıyorum :))))
ayy hadi az kalmış tatlım zaman ne kadar çabuk geçiyo demi daha ben düne kadar bi 18 e girsem diyodum şimdi 21 yaşındayım:)) bende kova burcuyum 15 şubat
ayy hadi az kalmış tatlım zaman ne kadar çabuk geçiyo demi daha ben düne kadar bi 18 e girsem diyodum şimdi 21 yaşındayım:)) bende kova burcuyum 15 şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?