- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #2.181
niye boşladınız buraları kızlar,bakıp çıkıyorum ben de kimse olmayınca.Bebişleri öpün yerime
herkese mrb.. yeni katıldım aranıza.. siteyi takip ediyorum ama bu topiği yeni farkettim.. genelde ek besinle ilgili yerlerde dolaşıyodum.. bundan sonra burdayım inş..
kızım Sümeyye 19 aralık 2012 doğumlu.. emeklemiyor.. ayakta tutunca adımlayarak gidiyor. ama tek başına bişey yapamıyor henüz.. 10. aya kadar ek bişey yemedi hiç, sadece anne sütüyle idare etti. ne kadar zorlasak da yediremedik.. ama şimdi çok şükür herşeyi yiyor, yasak şeyler hariç tabi.. inş böyle yemeye devam eder..
Kuzum yürümeye başladı. Düşmeye devam etsede artık emeklemekten ziyade evde yürüyerek dolanıyor. Bebekken hiç almadım. Yürümeye başlayınca ilk adım ayakkabısını da aldık.
Dişimizde 5 gün evvel nihayet çıktı. Şimdilik hala çıkmaya devam eden sadece 2 minik üst dişimiz var. Alttan da çıksa yemek konusunda inşallah rahatlarım.
çok dağınık olacak şimdiden belli. Bir yeri toplu görmeye dayanamıyor. Çekmeceler , dolaplar açık gördümü , etrafa saçmasa olmaz. Biraz da sinirli olucaz galiba . Engellenme gelemiyo
Konuşmaya gelince sadece sesler çıkarıyor . Zaman zaman kulağıma kelime gibi gelsede bilinçli söylediği bişey yok.
herkese mrb.. yeni katıldım aranıza.. siteyi takip ediyorum ama bu topiği yeni farkettim.. genelde ek besinle ilgili yerlerde dolaşıyodum.. bundan sonra burdayım inş..
kızım Sümeyye 19 aralık 2012 doğumlu.. emeklemiyor.. ayakta tutunca adımlayarak gidiyor. ama tek başına bişey yapamıyor henüz.. 10. aya kadar ek bişey yemedi hiç, sadece anne sütüyle idare etti. ne kadar zorlasak da yediremedik.. ama şimdi çok şükür herşeyi yiyor, yasak şeyler hariç tabi.. inş böyle yemeye devam eder..
Arkadaslar hepinize marhaba.gecde olsa topigi yeni buldum.bende 2 arslik dogmlu kiz bebek annesiyim.ek gidalarla dertliyiz.sayfalari okuyamadim ama sizler vr bebiskeriniz neler yapiyorsunuz.yurumeye basladik bix..ama hala tek bir disimuz bile yok..kizim zayif diye uzuluyirum.9.200 gr ve 77 cm boyunda.sizin bebikletin kilosu nsl.benimji cokmu zayif..gun icinde yeme ogunleri nsl..
Arkadaslar hepinize marhaba.gecde olsa topigi yeni buldum.bende 2 arslik dogmlu kiz bebek annesiyim.ek gidalarla dertliyiz.sayfalari okuyamadim ama sizler vr bebiskeriniz neler yapiyorsunuz.yurumeye basladik bix..ama hala tek bir disimuz bile yok..kizim zayif diye uzuluyirum.9.200 gr ve 77 cm boyunda.sizin bebikletin kilosu nsl.benimji cokmu zayif..gun icinde yeme ogunleri nsl..
Evet tam 1yil gecirdik cok sukur.bu surecte nler yaptiniz bebislerinizle.. calisan annemiz varmi.ilk bebegi olan.benim ilk bebegim .henuz dogum iznindeyum. 6 ayda bir uzatiyirum.birakamiyirum minigumi..kamuda calismanin avantaji.memur olunca iki yula kadar ucretsiz iznim var. Kamuda muh. Olarak calisiyirum.ist da yasiyorum. 27 yasindayim. oncelikle kendimi tanitmak isredimki daha samimi bir ortam olussun.sizleride tanimak istwrim sevgili arkadaslarim.cunku paylasimlariniza ve samimiyetinize ihtiyacim var.. Zorrrrr bir cocugum var ......her kinuda sizden yardim almak ve bu bir yilin acigini kapatmak isterim.aralik anneleri sadece bu kadarmu yoksa baska ywrdede mi gorusuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?