2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

niye boşladınız buraları kızlar,bakıp çıkıyorum ben de kimse olmayınca.Bebişleri öpün yerime

Kuzum yürümeye başladı. Düşmeye devam etsede artık emeklemekten ziyade evde yürüyerek dolanıyor. Bebekken hiç almadım. Yürümeye başlayınca ilk adım ayakkabısını da aldık.
Dişimizde 5 gün evvel nihayet çıktı. Şimdilik hala çıkmaya devam eden sadece 2 minik üst dişimiz var. Alttan da çıksa yemek konusunda inşallah rahatlarım.

çok dağınık olacak şimdiden belli. Bir yeri toplu görmeye dayanamıyor. Çekmeceler , dolaplar açık gördümü , etrafa saçmasa olmaz. Biraz da sinirli olucaz galiba . Engellenme gelemiyo

Konuşmaya gelince sadece sesler çıkarıyor . Zaman zaman kulağıma kelime gibi gelsede bilinçli söylediği bişey yok.

herkese mrb.. yeni katıldım aranıza.. siteyi takip ediyorum ama bu topiği yeni farkettim.. genelde ek besinle ilgili yerlerde dolaşıyodum.. bundan sonra burdayım inş..
kızım Sümeyye 19 aralık 2012 doğumlu.. emeklemiyor.. ayakta tutunca adımlayarak gidiyor. ama tek başına bişey yapamıyor henüz.. 10. aya kadar ek bişey yemedi hiç, sadece anne sütüyle idare etti. ne kadar zorlasak da yediremedik.. ama şimdi çok şükür herşeyi yiyor, yasak şeyler hariç tabi.. inş böyle yemeye devam eder..

Hoşgeldin
Aynı şeyleri yaşadım bende.Bizimki hala yemiyor , daha çok sütle besleniyor. Bu aralar pirinç pilavı ve yayla çorbası yemeye başladı. Umutla herşeyi yiyeceği günleri bekliyorum.

maşallah minik yaramaza

hoşgeldin benim oğlumda öyleydi yavaş yavaş başladık yemeye çok şükür

merhaba aramız hoşgeldin kızında benim doğum tarihimdenmiş benim oğlumda 7 aralık doğumlu yürüyor maşallah 10. aya kadar maşallah demekki sütün yetmiş bende hala emzirenlerdenim oğlum herşey yiyor yoğurt peynir sevmiyor şimdilik

Arkadaslar hepinize marhaba.gecde olsa topigi yeni buldum.bende 2 arslik dogmlu kiz bebek annesiyim.ek gidalarla dertliyiz.sayfalari okuyamadim ama sizler vr bebiskeriniz neler yapiyorsunuz.yurumeye basladik bix..ama hala tek bir disimuz bile yok..kizim zayif diye uzuluyirum.9.200 gr ve 77 cm boyunda.sizin bebikletin kilosu nsl.benimji cokmu zayif..gun icinde yeme ogunleri nsl..

biz yürümüyoruz,epeydir kilosuna da baktırmadım.Haftaya 1 yaş aşısı var,o zaman bakılacak inşallah.Bebeğin üzülecek kadar zayıf değil ki.Biz 4 öğün yiyoruz,aralarda da emiyor minik.

merhaba benim oğlumda 7 aralık doğumlu ek gıdalara gelince oğlumda rada yememezlik yapıyor oğlumda yürüyor 5 dişimiz de çıktı ekim ayında 9.120 gr 72 cm şuan ne kadar oldu bilmiyorum oğlum gün içinde kahvaltı veriorum ayrı ayrı arada cicibebeli öğlen çorba akşamüzeri meyve gece süt tabi ben de emmekta ben yersem onlardan de veriyorum

Cevaplariniz icin tskler....ancak cok canlu degil bu topigimiz..kasim annelerinin topigi 3000lere gelmis.bence dahs cok paylasmaliyiz.benim sizlere sorucak o kadar cok sorum varki.araniza katildigim icin cok mutluyum.bu arada tlfdan yaxiyorum.cok hatam oluyo kusura bkmayin simdidenn..

Evet tam 1yil gecirdik cok sukur.bu surecte nler yaptiniz bebislerinizle.. calisan annemiz varmi.ilk bebegi olan.benim ilk bebegim .henuz dogum iznindeyum. 6 ayda bir uzatiyirum.birakamiyirum minigumi..kamuda calismanin avantaji.memur olunca iki yula kadar ucretsiz iznim var. Kamuda muh. Olarak calisiyirum.ist da yasiyorum. 27 yasindayim. oncelikle kendimi tanitmak isredimki daha samimi bir ortam olussun.sizleride tanimak istwrim sevgili arkadaslarim.cunku paylasimlariniza ve samimiyetinize ihtiyacim var.. Zorrrrr bir cocugum var ......her kinuda sizden yardim almak ve bu bir yilin acigini kapatmak isterim.aralik anneleri sadece bu kadarmu yoksa baska ywrdede mi gorusuyolar

işe başlamaman bebiş için iyi tabii.Ben eylül'de başladım.2 çocuğum var,33 yaşındayım.2 çocuk zor ama...

Merhaba annneler. dunden bri katilim olmamis ama canlandirmaya niyetliyim bu topigi.. miskokulum evet gercekten iki cocuk daha zor..ben viri ile basedemiyorum..ana tecrubelisinuzdir sizden faydalanmak isyterim.musadenizle sorularim olucak size bi suru.. ptesi bir yasimiza giricez ancak hala puturlu gidalara tepkisi cok buyuk. gunde en az bir kere tabak dolusu mutlaka kusuyir bu yuzden.alisturun dediler ama ben 6,ayindan bu yana bir turlu alistiramadim. Dislerinin olmamasi bir etkenmi ve artik blendurdan gecieyummi sizce..ikuncisi yemek yemeyu reddediyor.iki uc kasik ancak yedirebiliyiyirum.bu aydaki cocuklarimuz icin
yeterli bir gun ogunu nedir.siz detayli olarak ne miktarda neler yediriyorsunuz bebislere..birde hergun ayni seyleri yedirmek biktiriyo onlari.. Bizim yemeklerimizi kati oldugu icun reddediyir ve hemen kusuyor

merhaba kızlar katı gıdalara geçişte büyüklerin çok faydası oluyor bende korkumdan belki geçemezdim birtürlü annem sayesinde miniğim alıştı yer o yer deyip eline verdi bisküvileri ekmekleri simdi kızım kendi yemeğini kendide yemeye çalışıyor. benim kızım aksine katı gıdalara çabuk alıştı, sevdi. ek gıdaya geçis zamanlarında yaptığım bütün bebek çorbaları çöpe gitti simdi bizim yediğimiz yemeklerden tuzsuz olarak tabi aynısını yiyor. balığı çok seviyor ete daha tam alışmadı, pilavı, ev makarnasını götürüyor :)

Bende Aralık annesiyim.27 Aralık'ta 1 yaşında olacağız.bizde istanbuldayız. bebek olunca işi bıraktım şuan evdeyim.ilk bebeğim.biz mama ve herşeyi yiyoruZ.onun için yaptığım yemekleri yemedi.bizim için yaptıklarımdan yiyor.katı sulu fark etmiyor.bizimde ananemiz sağolsun memlekete gidince ekmek falan verdi eline öyle alıştı.3. Dişimiz çıktı geriside yolda .bu sıralar dişten dolayı uykularımız şaştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…