yaz canım sen ben girdiğimde mutlaka bu topiğe bakıyorum bu arada sen ne zaman doğum yaptın günün gelmişmiydi :44: Chase'de yazmıyor artıkkimse yazmıyor artık napimmmm boş boş bakınıyorum hem bebeğimi de doğurdum hamiş değilim artık :) sadece bir kütahyalı olarak yazıyordum ama işte dediğim gibi kimse yazmıyor
yaz canım sen ben girdiğimde mutlaka bu topiğe bakıyorum bu arada sen ne zaman doğum yaptın günün gelmişmiydi :44: Chase'de yazmıyor artık
39+5 de yaptım bebişim 2 aylık oldu şimdi senin 6. hafta dimi test yaptın mı kimse yazmıyo chase den haber yok mrymsrdr den de
39+5 de yaptım bebişim 2 aylık oldu şimdi senin 6. hafta dimi test yaptın mı kimse yazmıyo chase den haber yok mrymsrdr den de
canım ne diyeceğimi bilemiyorum inan çok üzüldüm Allah sabır versin sana ve ailene Rabbim yanına almış meleğini buna ne denebilir ki üzüntünün derecesini ancak yaşayanlar anlayabilir ama sabır demekki böylesi hayırlı olacak sizin için inşallah şefaatçin seni bekleyecek cennet kapısında gerçekten çok üzüldümBebeğimi yeni kaybettiğim için bu sayfalara bakmaya henüz cesaretim yok ama hatrladığın merak ettiğin için sağol arkadaşım
inşallah bi sorun çıkmaz ve duyarsın bebişinin kalp atışını haber verirsin artıkAnalı babalı büyüsün kuzucun Allah uzun ömürler versindarısı benim başıma inşallah daha önce söylemiştin sanırım bebeğim iki aylık doğum yaptım diye benimde beynim durdu ne zaman doğum yaptın diye soruyorum bide kusura bakma chase haberini duyunca şok oldum saçmalamışım:26: chase doğum yapmış ve bebişini kaybetmiş
bu arada ben testi 4 haftalıkken yaptım adetime 3gün vardı.. erken öğrendim yani hamile olduğumu Cuma günü doktora gittim minicik keseyi bile gördüm ama kalp atışını duymadım haftaya duyarız dedi bir sorun çıkmaz inşallah :26:
canım ne diyeceğimi bilemiyorum inan çok üzüldüm Allah sabır versin sana ve ailene Rabbim yanına almış meleğini buna ne denebilir ki üzüntünün derecesini ancak yaşayanlar anlayabilir ama sabır demekki böylesi hayırlı olacak sizin için inşallah şefaatçin seni bekleyecek cennet kapısında gerçekten çok üzüldüm
inşallah bi sorun çıkmaz ve duyarsın bebişinin kalp atışını haber verirsin artık
Kızımın eşimin ailemin siz değerli dostlarım sayesinde acımı daha çabuk kabullenmeye başladım Allah ailemden sizden herkesten razı olsun
canım nasıl oldun inşallah biraz daha iyisindir zaman herşeyin ilacı atma içine ağlamak istersen ağla içini dökmek istersen biz burdayız umarım en kısa zamanda Rabbim bir melek daha yollar yanına bak yaseku (adını bilmiyorum bu arada) aynı acıları yaşamış iki meleğini birden kaybetmiş ama Rabbim bi melek daha verdi onaKızımın eşimin ailemin siz değerli dostlarım sayesinde acımı daha çabuk kabullenmeye başladım Allah ailemden sizden herkesten razı olsun
canım nasıl oldun inşallah biraz daha iyisindir zaman herşeyin ilacı atma içine ağlamak istersen ağla içini dökmek istersen biz burdayız umarım en kısa zamanda Rabbim bir melek daha yollar yanına bak yaseku (adını bilmiyorum bu arada) aynı acıları yaşamış iki meleğini birden kaybetmiş ama Rabbim bi melek daha verdi ona
Bebeğimi yeni kaybettiğim için bu sayfalara bakmaya henüz cesaretim yok ama hatrladığın merak ettiğin için sağol arkadaşım
inşallah bi sorun çıkmaz ve duyarsın bebişinin kalp atışını haber verirsin artık
kütahyalı hamişler merhaba selam vermek ıstedım bende hamişim burda olmaktan mutluyum...paylaşımlarınızı ve sohpetınıze dahıl olmak ıstedım...
herkese mrb nasılsınız bakalım kütahyalı hamişler uzun zaman girip yazamadım hepimiz boşladık biraz sanırım topiğimizi..umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır biz oğluşumla iyiyiz çok şükür
merhaba bır sorun olucak dogumunu nerde yapıcaksın arastırma yaptın mı bana cevap yazabılırsınız...
özel hastane ıse ucretlerı vs
mrb :) ben doğumumu Allah nasip ederse kent hastanesinde yapacağım..ücreti tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla sezeyan ve normal doğum olması değiştiriyor ücreti sen hanginde düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?