2012 de anne olacak kütahyalılar buraya :)

kimse yazmıyor artık napimmmm boş boş bakınıyorum hem bebeğimi de doğurdum hamiş değilim artık :) sadece bir kütahyalı olarak yazıyordum ama işte dediğim gibi kimse yazmıyor
yaz canım sen ben girdiğimde mutlaka bu topiğe bakıyorum bu arada sen ne zaman doğum yaptın günün gelmişmiydi :44: Chase'de yazmıyor artık

yaz canım sen ben girdiğimde mutlaka bu topiğe bakıyorum bu arada sen ne zaman doğum yaptın günün gelmişmiydi :44: Chase'de yazmıyor artık

39+5 de yaptım bebişim 2 aylık oldu şimdi senin 6. hafta dimi test yaptın mı kimse yazmıyo chase den haber yok mrymsrdr den de

39+5 de yaptım bebişim 2 aylık oldu şimdi senin 6. hafta dimi test yaptın mı kimse yazmıyo chase den haber yok mrymsrdr den de

Analı babalı büyüsün kuzucun Allah uzun ömürler versin darısı benim başıma inşallahdaha önce söylemiştin sanırım bebeğim iki aylık doğum yaptım diye benimde beynim durdu ne zaman doğum yaptın diye soruyorum bide kusura bakma chase haberini duyunca şok oldum saçmalamışım:26: chase doğum yapmış ve bebişini kaybetmiş

bu arada ben testi 4 haftalıkken yaptım adetime 3gün vardı.. erken öğrendim yani hamile olduğumu Cuma günü doktora gittim minicik keseyi bile gördüm ama kalp atışını duymadım haftaya duyarız dedi bir sorun çıkmaz inşallah :26:

Son düzenleme:

Bebeğimi yeni kaybettiğim için bu sayfalara bakmaya henüz cesaretim yok ama hatrladığın merak ettiğin için sağol arkadaşım

Bebeğimi yeni kaybettiğim için bu sayfalara bakmaya henüz cesaretim yok ama hatrladığın merak ettiğin için sağol arkadaşım
canım ne diyeceğimi bilemiyorum inan çok üzüldüm Allah sabır versin sana ve ailene Rabbim yanına almış meleğini buna ne denebilir ki üzüntünün derecesini ancak yaşayanlar anlayabilir ama sabır demekki böylesi hayırlı olacak sizin için inşallah şefaatçin seni bekleyecek cennet kapısında gerçekten çok üzüldüm

inşallah bi sorun çıkmaz ve duyarsın bebişinin kalp atışını haber verirsin artık

Kızımın eşimin ailemin siz değerli dostlarım sayesinde acımı daha çabuk kabullenmeye başladım Allah ailemden sizden herkesten razı olsun

inşallah bi sorun çıkmaz ve duyarsın bebişinin kalp atışını haber verirsin artık

inşallah canım ya :26: tabiki güzel haberlerimi yazarım buraya
Kızımın eşimin ailemin siz değerli dostlarım sayesinde acımı daha çabuk kabullenmeye başladım Allah ailemden sizden herkesten razı olsun

Chase canım kıyamam sana ya geçecek bugünler en başlarda insan kabullenemiyor ama sonra zamanla kabulleniyor herşeyi sevdiklerimiz ailemiz eşimiz yavrumuz olmasa nasıl atlatırdık bugünleri çok şükür ki yanımızda acımızı paylaşan sevenlerimiz ve sevdiklerimiz var içine atma sıkıldıkça bunaldıkça yaz buraya şuan duygularını o kadar iyi anlıyorum ki:26:

canım nasıl oldun inşallah biraz daha iyisindir zaman herşeyin ilacı atma içine ağlamak istersen ağla içini dökmek istersen biz burdayız umarım en kısa zamanda Rabbim bir melek daha yollar yanına bak yaseku (adını bilmiyorum bu arada) aynı acıları yaşamış iki meleğini birden kaybetmiş ama Rabbim bi melek daha verdi ona

Daha iyiyim inşallah dahada iyi olacağım inşallah Allah hepinizden razı olsun

basın sağolsun canım cok üzüldüm RABBİM sana dayanma gücü versin inşallah tekrar anne olmayı nasip etsin canım

Bebişimin kalp atışlarını dün duyduk herşey yolunda dedi doktor ama bu mide bulantıları beni süründürecek çok kötüyüm halsizim sürekli yatıyorum offff bir geçse şu günler sizler bulantılarınız için neler yaptınız? doktorum ilaç verdi ama pek bir faydası olmuyor

kütahyalı hamişler merhaba selam vermek ıstedım bende hamişim burda olmaktan mutluyum...paylaşımlarınızı ve sohpetınıze dahıl olmak ıstedım...

herkese mrb nasılsınız bakalım kütahyalı hamişler uzun zaman girip yazamadım hepimiz boşladık biraz sanırım topiğimizi..umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır biz oğluşumla iyiyiz çok şükür

merhaba bır sorun olucak dogumunu nerde yapıcaksın arastırma yaptın mı bana cevap yazabılırsınız...

özel hastane ıse ucretlerı vs

merhaba bır sorun olucak dogumunu nerde yapıcaksın arastırma yaptın mı bana cevap yazabılırsınız...

özel hastane ıse ucretlerı vs

mrb :) ben doğumumu Allah nasip ederse kent hastanesinde yapacağım..ücreti tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla sezeyan ve normal doğum olması değiştiriyor ücreti sen hanginde düşünüyorsun?

mrb :) ben doğumumu Allah nasip ederse kent hastanesinde yapacağım..ücreti tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla sezeyan ve normal doğum olması değiştiriyor ücreti sen hanginde düşünüyorsun?

merhaba bende kütahya kent hastanesınde dusunuyorum ama gecen bırıyle konustuk ne kadar dogru bılmıyorum 2 hafta once dogum yapmıs 1.500 tl kadar odeme cıkmıs ve sonra iç dikişler lazerle yakılacakmıs bunun ıcınde 400 tl almıslar... ssk..,lı kişi

sezeryan...ben sordugumda normal dogum 350 demıslerde sezeryan yatak ücreti 48 ve 68 tl arasında degısıyor..

selam kızlar nasılsınız bende nasip olursa kent hastanesinde doğum yapıcam volkan bey doktorum önceki gebeliğimde de kentte Volkan bey normal doğum yaptırmıştı bu arada grafikeranne hoşgeldin aramıza

bende pınar hanımda yapacağım inş. canım 2 hafta önce arkadaşım yaptı sezeryan la dogum ama öle dikişi falan yakılmayacak öle bişi söylemedi hiç bana ve ben hiç öyle bişey duymadım bu güne kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…