İyiyiz canım sen nasılsın
Hoşgeldin canım
uujjgeldin yavruu
selam prensesler ben geldım
İyiyiz canım sen nasılsın
Hoşgeldin canım
hey kızlar nabersinizzz
selam prensesler ben geldım
ıyım canım bende annemle konustum bugun veya yarın bana bılezık alacakmıs burda okudum arkdsın bırıde takı almaya gıdecekmıs hehe altın dusunce talep arttı sımdıevdeyım cay demledım kendıme öyle ınternette gezıyordum kahvaltı ve yemek takımlarına bakıyorum kafam karısık acaba dört köse mı yoksa sılındır seklınde mı takım alsam hangısı kullanıslı olurkı:44:
sen ne yapıyorsun gıdecenmı kahramanmarasa
iyi canım napiyim aksırıp yıksırıyorum :2::2:hosbuldum canımne yapıyorsun teyzende kahvaltıya gıtmıssın
sıkılıyorum ya zaman bı gecmıyorkı hergun aynı seylerı dusunmekle gecıyor vakıt pofff ıse gırcem belkı cok sıkılıyorum
nişanlım ıstemıyor dıye bıraktım calısmayı evenenınce de calısmıcam kesınlıkle hayır dıyor :44: böylede ben alıskın degılımkı:44:
Canım ben yemek ve kahvaltılık takımımı kare dusunuyorum yada asımetrık kesım gıtmeyı cok ıstıyorum kahramanmarasa ama okkalı bır yalan lazım bakalım arastırmadayım :44:
ıyım canım bende annemle konustum bugun veya yarın bana bılezık alacakmıs burda okudum arkdsın bırıde takı almaya gıdecekmıs hehe altın dusunce talep arttı sımdıevdeyım cay demledım kendıme öyle ınternette gezıyordum kahvaltı ve yemek takımlarına bakıyorum kafam karısık acaba dört köse mı yoksa sılındır seklınde mı takım alsam hangısı kullanıslı olurkı:44:
sen ne yapıyorsun gıdecenmı kahramanmarasa
iyi canım napiyim aksırıp yıksırıyorum :2::2:
ya sıkılınca, yapacak birşeyler bulamayınca çok zor, alışmak zor yani
e en azından evlenene kadar seni oyalayacak bi iş bul sen de madem çok bunaldın
canım bunlar cok tatlıher odaya mı almayı dusnuyorsun?
kare de olsa yuvarlak da olsa çok farketmez bence yaa
elde yıkamak belki zor olur da köşeli tabağı, nasılsa makina var, çok problem olmaz heralde
bu arada ben de kare takımları çok beğeniyodum, hala da beğeniyorum, ama ben bigün yuvarlak incecik bone china bi takım gördüm tesadüfen ve aşık oldumhiç almaya da niyetimin olmadığı bi anda indirimi de görünce pat diye almıştım
yani hangisini beğeniyosan görünce onu alırsın merak etme
walla bılmıorum ki tatlm aslnda hiç aklımda yoktu şimdi e v i m net te gordum set halinde satılıor 22.90 tek alırsan 7 mi 8 mı neydi bitanesi..her odaya lazım olmaz heralde ama alırsam set alırım..çeyizimde hep boyle ıvır zıvır dolu ya nereye sıgdırcam onları bılmıorm ama çok hoşuma gıdınce dayanmıorum napim
Tarif istiyoruz ozaman :)
hehe okallı bı yalan her kıza şartbı plan bulabılırız sen hangı sehırdeydın canım unutuyorum karsıyor bazen
bende aynı sekılde kare dusunuyorum ama buyuk bır ıhtımal yemek takımım sılındır olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?