Sağol sultanım amin.olsun canım benim zaten bu işin içine girince öğreniyorsun bende öyleyim. hiçbirşeyden anlamayan ben mutfak işi olsun şimdi öğreniyorum. nerden neyi kaça nasıl ne kadar.
:82:
Benim yemek takımıma cok benziyor sade ve sık ben cok begenerek aldım walla int de bnde ilk defa ütü aldım gasolincim sayesinde 3 günde geldi deneme ütüsüde yaptım muhtesem bişi
tabi canim benim ins nasilsa geliceksin, ordan buraya tasimaya ne gerek var, gelince alirsingule gule kullansın kuzenın canım benım :)
ahh ahh keske benımde öyle ınternetten alma sansım olsa.
turkıyede olsa hıc affetmem alırım ama nasıl alıyım gıderken kılo problemı cok oluyor malum ucaklar 25 kg dan fazla almıyorkı.
ancak extra ucret vererek götrebılırım oda porselen cok zor olur ama evlenınce ınsallah ozaman alırım cok hosuma gıdenlerı
hakkaten mi kiz, hani yapinca bana da haber vericektin? Hı?Benim yemek takımıma cok benziyor sade ve sık ben cok begenerek aldım walla int de bnde ilk defa ütü aldım gasolincim sayesinde 3 günde geldi deneme ütüsüde yaptım muhtesem bişi
canlarım aksam görsmek dılegıle hepınızı öpuyorum pc basında basım agrıdı bıraz hava almaya cıkıyım
öpuldunuz
canlarım aksam görsmek dılegıle hepınızı öpuyorum pc basında basım agrıdı bıraz hava almaya cıkıyım
öpuldunuz
dogru söyluyorsun canım benım herhalde bende böyle böyle ögrenırım
canım ben cıkıyorum yıne görsuruz öptm cok
selam canım.. hoşgeldin...
amin inşallah sorunsuz geçer gider tüm telaşlarımız hayırlısıyla...
oojjgeldiinn
hayırlı olsun öncelikle
temmuza çok vari gamze hatun, niye sıkıştın kız?
Teşekkürler canım çok var çok varda zaman su gibi akıp geçiyo valla niye sıkıştım napcam netcem diye sıkıştım üstüme kaldı hersey nişanlım çalışıo boş vakti yok ben desen son sınıfım okulu sorunsuz bitirmeye uğraşıorum bide düğünün büyük çoğunluğuyla ben ilgilenicem kısaca (ayvayı yemişim)
hımm evet canım, eğer bir çok şeyle sen ilgileneceksen ve son sınıftaysan evet, işin biraz zormuşTeşekkürler canım çok var çok varda zaman su gibi akıp geçiyo valla niye sıkıştım napcam netcem diye sıkıştım üstüme kaldı hersey nişanlım çalışıo boş vakti yok ben desen son sınıfım okulu sorunsuz bitirmeye uğraşıorum bide düğünün büyük çoğunluğuyla ben ilgilenicem kısaca (ayvayı yemişim)
hımm evet canım, eğer bir çok şeyle sen ilgileneceksen ve son sınıftaysan evet, işin biraz zormuş
yani okulunu aksatmaman lazım bence en önemlisi bu, ama Allah yuva kurana yardım eden kıızzz
ama bir de şu var, madem okul biter bitmez kocaya varmak isteyen sensin, eee biraz zorluğa katlanıcaksın yavru kuş
kızlar bi sorum olucak şimdi önümüz bayram malum :) benim müstakbel kayınvalidebasladı şöyle bişey mi alıyım böle bişeymi diye kız tarafı bayramda hediye vs. bişey alır mı bilgiiniz var mı?
saol canım o söledikçe öyle bende düşünmeye basladım annemde benim gibi acemi bu konularda o da bişey bilmiyo saolsun :)canım bildiğim kadarıyla yok, ama kayınvalidene yarım elma gönül alma hoşluk olsun diye minik bi hediye alabilirsin
ama normalde bişey almanıza gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?