2012' de yazın evlenecekler

Sağol sultanım amin. olsun canım benim zaten bu işin içine girince öğreniyorsun bende öyleyim. hiçbirşeyden anlamayan ben mutfak işi olsun şimdi öğreniyorum. nerden neyi kaça nasıl ne kadar.
:82:

dogru söyluyorsun canım benım herhalde bende böyle böyle ögrenırım

canım ben cıkıyorum yıne görsuruz öptm cok

tabi canim benim ins nasilsa geliceksin, ordan buraya tasimaya ne gerek var, gelince alirsin
:112:

Benim yemek takımıma cok benziyor sade ve sık ben cok begenerek aldım walla int de bnde ilk defa ütü aldım gasolincim sayesinde 3 günde geldi deneme ütüsüde yaptım muhtesem bişi
hakkaten mi kiz, hani yapinca bana da haber vericektin? Hı?
i

Son düzenleme:
canlarım aksam görsmek dılegıle hepınızı öpuyorum pc basında basım agrıdı bıraz hava almaya cıkıyım

öpuldunuz

hımm evet canım, eğer bir çok şeyle sen ilgileneceksen ve son sınıftaysan evet, işin biraz zormuş
yani okulunu aksatmaman lazım bence en önemlisi bu, ama Allah yuva kurana yardım eden kıızzz
ama bir de şu var, madem okul biter bitmez kocaya varmak isteyen sensin, eee biraz zorluğa katlanıcaksın yavru kuş

şşşşş hepiniz fatmagül mü seyrediyosunuz hatunlaarrr :84::84::84:

kızlar bi sorum olucak şimdi önümüz bayram malum :) benim müstakbel kayınvalide basladı şöyle bişey mi alıyım böle bişeymi diye kız tarafı bayramda hediye vs. bişey alır mı bilgiiniz var mı?

hahah aynenn öle tatlum ama napiyim 5 senedir birlikteyiz artık sırası geldii katlancam zaten canım benım allah kolaylık verir sadece büyük ihtimal strestten zayıflarım o kadar oda işime gelir vallaaa

e madem siz yoksunuz ben de gidim tchibo ya bakim belki alıcak bişeyler bulurum

canım bildiğim kadarıyla yok, ama kayınvalidene yarım elma gönül alma hoşluk olsun diye minik bi hediye alabilirsin
ama normalde bişey almanıza gerek yok

canım bildiğim kadarıyla yok, ama kayınvalidene yarım elma gönül alma hoşluk olsun diye minik bi hediye alabilirsin
ama normalde bişey almanıza gerek yok
saol canım o söledikçe öyle bende düşünmeye basladım annemde benim gibi acemi bu konularda o da bişey bilmiyo saolsun :)

merhabalar fıstıklar...
nasılsınız,nasıl geçti gününüz?
ben sözde ders çalışacaktım bugün ama başım döndü,limon suyu içtim tansiyonum çıktı gibi geldi,limondan sonra da midem bulanmaya başladı bende vurdum kafayı yattım.kalkınca da markete gittik,şimdi geldik,fatmagülü izliyorum yani ders yalan oldu bugün için
kızlar bu arada şu limon-sarımsak-soğan saklama kaplarından aldım marketten,kiler'de 2 liraya düşmüş,geçen migrosta 6 küsüre görmüştüm pahalı bulup almamıştım alt tarafı plastik diye,hani almaya niyetiniz varsa kiler'e uğrayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…