2012' de yazın evlenecekler

İstanbuldayım canım

baya mesafede varmış canım

söyle de yapabılrısnız canım sen bı gunlgune arkdsında kalıyorum dersın arkadasın senı ıdare eder. nısanlında ıstanbula gelır

böylece 1 gun beraber gecırebılırsınız benım nısanlımda hatayda asker ıkımız de ankaralı degılız ama kasımda ıkımızde anakrada bulusup 4 gun

gecırecez ınsallah sızde böyle bısı dusunebılırsınız o gelsın ıstanbula ıkı uc gunlugune yaa da ıstanbulla kahramanmarasın ortasını bulun orda bulusun

Son düzenleme:

Teşekkürler canım Süper bir tane kendime defter almalıyım yemek tariflerini yazmak için aşkımı aç bırakmamam lazım

Canım noramalde 15 günde bir gelir kendisi ama meslegınden ve buara artan teror olaylarından dolayı baya sıkıntı yasıyor 10 gundur her gece calısıyor malesef... Yoksa o gelir hiç sorun olmaz ama işte

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr. Merhabalar. Nasılsınız? Sizin hızınıza hiç erişilmiyor?
Bu arada sultanım düşündüğün yemek takımı çok güzel. şık ve gözalıcı

Canım noramalde 15 günde bir gelir kendisi ama meslegınden ve buara artan teror olaylarından dolayı baya sıkıntı yasıyor 10 gundur her gece calısıyor malesef... Yoksa o gelir hiç sorun olmaz ama işte

anladım canım annene desen annen senı ıdare eder belkı

yada sen bır gunlugune kuzenımde yada arkdsmda kalacam dıye ıstanbula gıt ertesı gunde aksama bıner gelırsın sabah zaten ucakla bır saat surer

bende hep tedirgin oluodm ama burdakı arkadaşlardan alıştm siparişe :)) büyük sitelerden aldm hiç sorun olmadı yani limango ve evim den aldm hiç problem yaşamadm.mesela limangodan aldgm bi urunun ucu kırılmştm iade ettm hiç sorun olmadı..bide mudo com tr de guzel 2 en geç 3 gün içinde eline ulaşıor kargo ..tavsiye ederim bazen kampanya yakaladgn zaman cok ekonomik alışweriş yapabılıosn cnm..

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr. Merhabalar. Nasılsınız? Sizin hızınıza hiç erişilmiyor?
Bu arada sultanım düşündüğün yemek takımı çok güzel. şık ve gözalıcı

ıyılık canım sen nasılsın öyle valla bende yetısemıyorum bazen

begendıne sevındım canım sızın fıkırlerınız cok önemlı benım ıcın

gayet şık canım birde bernardoya bak hosuna gidicek birşeyler bulabilirsin belki...

bernardonun magzasına gıttım cok kucuktu ve daralınca cıktım ordan ınternetten arastıryım bi

canım kafam karısıyor ıste kutahya ve karaca cogu herkes bunların ıkısnı önerınce ınsan dırek bunları arastıyor

ama arastıracam netten bernardoyu.

merhaba hosgeldın canım nasılsınn

Merhaba tatlım iyiyim çalışıyorum bir yandan da sizi takip etmeye çalışorum. elim işte gözüm oynaşta

ıyılık canım sen nasılsın öyle valla bende yetısemıyorum bazen

begendıne sevındım canım sızın fıkırlerınız cok önemlı benım ıcın

bende iyiyim canım benim. bu arada 18 parçalık karacada bu takımdan bulamazsın sultanım

eger öyleyse canım sorun yoktur ben hıc bısı almayınca ınternetten ınsan tedırgın oluyor bısı almaya. ama eger alanlar varsa hıcte sorun yasamamıslarsa sende guvenebılırsın ozaman kı zaten almıssın ne bılıyım netten göruldugu gıbı olmaz felan sanıyorum. ama alanlar hep memnun
ben gıdıp görup ınceleyerek alma taraftarıyım

allah ıyılık versın tatlım kolay gelsın

hadı ya öylemı ozaman bende 12 kısılık takım alırım bılmıyordumkı takımların 12 kılısık oldugunu

ben takımlar 18 kısılık sanıyordum demek öyle degılmıs:44:

Sağol sultanım amin. olsun canım benim zaten bu işin içine girince öğreniyorsun bende öyleyim. hiçbirşeyden anlamayan ben mutfak işi olsun şimdi öğreniyorum. nerden neyi kaça nasıl ne kadar.
:82:

guzeeeelll :) kuzenim ayni serinin baska bir desenini kullaniyor

Bu arada netten guvenilir sitelerden alisveris yapabilirsin seker, ben yillardir yapiyorum :)

gule gule kullansın kuzenın canım benım :)
ahh ahh keske benımde öyle ınternetten alma sansım olsa.

turkıyede olsa hıc affetmem alırım ama nasıl alıyım gıderken kılo problemı cok oluyor malum ucaklar 25 kg dan fazla almıyorkı.

ancak extra ucret vererek götrebılırım oda porselen cok zor olur ama evlenınce ınsallah ozaman alırım cok hosuma gıdenlerı

Son düzenleme:
Benim yemek takımıma cok benziyor sade ve sık ben cok begenerek aldım walla int de bnde ilk defa ütü aldım gasolincim sayesinde 3 günde geldi deneme ütüsüde yaptım muhtesem bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…