İstanbuldayım canım
Ayıp ettin kuzu hemen veririm tarifi :)))
Ben bol yeşillikli yapıyorum marul,nane,bazen maydonozda koyuyorum,kırmızı lahana koyunca süper oluyor yada közlenmiş kırmızı biber hazır konservede olur sonra mısır koy domates koymuyorum sulanınca tadını bozuyor küçük cherry domates varsa koyabilirsin sonra salatalık iri iri kes ama agzına söyle dolu dolu gelsin bi parmak boyunda ton balıgımızı ekliyoruz ve zeytin yagı bol limonlu üstüne de birkaç zeytin serpiştir işte tamammmmmyemeye hazır
baya mesafa var canım
söyle de yapabılrısnız canım sen bı gunlgune arkdsında kalıyorum dersın arkadasın senı ıdare eder. nısanlında ıstanbula gelır
böylece 1 gun beraber gecırebılırsınız benım nısanlımda hatayda asker ıkımız de ankaralı degılız ama kasımda ıkımızde anakrada bulusup 4 gun
gecırecez ınsallah sızde böyle bısı dusunebılırsınız o gelsın ıstanbula ıkı uc gunluguneyaa a ıstanbulla kahramanmarasın ortasını bulun orda bulusun
Canım noramalde 15 günde bir gelir kendisi ama meslegınden ve buara artan teror olaylarından dolayı baya sıkıntı yasıyor 10 gundur her gece calısıyor malesef... Yoksa o gelir hiç sorun olmaz ama işte
ayy bence cok guzel hangı marka canım bu
dogru o ıvır zıvıra bırde yer bulmak var canım
bende öyle görunce cok heveslenıyorum, mutfagnda ve banyoda cok guzel olabılır bunlar cesıt cesıt kullanırsın
ınternetten alınca guvenlı oluyormu barı ben hıc netten almadım bısı?
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr. Merhabalar. Nasılsınız?Sizin hızınıza hiç erişilmiyor?
Bu arada sultanım düşündüğün yemek takımı çok güzel. şık ve gözalıcı
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr. Merhabalar. Nasılsınız?Sizin hızınıza hiç erişilmiyor?
Bu arada sultanım düşündüğün yemek takımı çok güzel. şık ve gözalıcı
gayet şık canım birde bernardoya bak hosuna gidicek birşeyler bulabilirsin belki...
merhaba hosgeldın canım nasılsınn
ıyılık canım sen nasılsın öyle valla bende yetısemıyorum bazen
begendıne sevındım canım sızın fıkırlerınız cok önemlı benım ıcın
bende hep tedirgin oluodm ama burdakı arkadaşlardan alıştm siparişe :)) büyük sitelerden aldm hiç sorun olmadı yani limango ve evim den aldm hiç problem yaşamadm.mesela limangodan aldgm bi urunun ucu kırılmştm iade ettm hiç sorun olmadı..bide mudo com tr de guzel 2 en geç 3 gün içinde eline ulaşıor kargo ..tavsiye ederim bazen kampanya yakaladgn zaman cok ekonomik alışweriş yapabılıosn cnm..
Merhaba tatlım iyiyim çalışıyorum bir yandan da sizi takip etmeye çalışorum. elim işte gözüm oynaşta
bende iyiyim canım benim. bu arada 18 parçalık karacada bu takımdan bulamazsın sultanım
allah ıyılık versın tatlım kolay gelsın
hadı ya öylemı ozaman bende 12 kısılık takım alırım bılmıyordumkı takımların 12 kılısık oldugunu
ben takımlar 18 kısılık sanıyordum demek öyle degılmıs:44:
guzeeeelll :) kuzenim ayni serinin baska bir desenini kullaniyor
Bu arada netten guvenilir sitelerden alisveris yapabilirsin seker, ben yillardir yapiyorum :)
Merhaba tatlım iyiyim çalışıyorum bir yandan da sizi takip etmeye çalışorum. elim işte gözüm oynaşta
bende iyiyim canım benim. bu arada 18 parçalık karacada bu takımdan bulamazsın sultanım
aynen canım benımde elım ıste gozum oynasta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?