aaa evet misafir çocukları için hem çok keyifli güzel olur onlar için, hem de içerken ağızlarının kenarından dökme riskine karşı daha güvenli olur bu bardaklar![]()
haklısın cnm o zaman alayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa evet misafir çocukları için hem çok keyifli güzel olur onlar için, hem de içerken ağızlarının kenarından dökme riskine karşı daha güvenli olur bu bardaklar![]()
gasolincim benim yemek takımıma dehset uyuyorrr arasam bulamazdım böle senk düşenini nerden bulabilirz bu bardak takımını canım??
Walla öyle oldu canım benim tadından yenmez artık o keklerWalla alsaymıydım aceppppp
![]()
haklısın cnm o zaman alayımmıka şeklınde cam değil kırılmazda ama tabı çok kullanışlı olmaz.
canım berf diye bir marka, gıgıla 'berf' yaz, ilk çıkan linke tıkla, orada ürünlerinin hangi illerde hangi zücc.de satıldığını yazıyorlar
sana yakın mağazalrı da arar sorarsın, elinizde şu model var mı yoksa getirtir misin falan diye![]()
ben hiç düşünmeden aldım piyasaya göre gayet iyiydi ben o kadar ince düşünen biri değilimdirkanserojen madde neyin içinde yokki
ben önce sigaryı bırakayımm
![]()
sağol cnaım :)GASOLİNEM dünki cam bardak setleri çok çok hoş en guzelıde 2.model. Benzerleri karacada da mevcut 6 kişilik olanı 3oo küsür 12 kişilik olanda 600 küsürdü. Bunlar fiyatı ne aralıkta?
yok canım hiç boğmaz aksine uyumlu olsun zatenSagol canım eve gidince yemek takımıma bakıcam birdaha cok benziyor birde aynı desen olması bogmaz demi kızlarr
zaten öyle bir cam bardağı çocuğun eline vermek riskli olur, o yüzden plastik olması iyi
çocuklar için güzel işte, al bence de :112:
sağol cnaım :)
12 kişilik yani 61 parçalık setleri internette 400-450tl arası canım
yok canım hiç boğmaz aksine uyumlu olsun zaten
ben kuzenimin kurduğu sofralardan birliyorum, karacanın çizgili yemek tekımıyla aynı takımın bardaklarını aldı, sofrayı bir kuruyor, o kadar şık oluyor kii :112:
ayy okuyunca cok uzuldum canım ya basın sag olsun allah rahmet eylesın bı garıp oldum okuyunca allah sabır versın
bence nısanlının dedıgı gıbı ıkı ay tatıl yapın hakketmısınız baksana neler yasamıssınız yasadıklarınıza ragmen ne kadar guclu kalabılmıssınız
allah ayırmasın böyle seyler duyunca ben cok duygusallasıyorumbır ömur boyu mutluluklar dılıyorum canım
![]()
oooo hesaplıymş baya kuzum
sağol cnaım :)
12 kişilik yani 61 parçalık setleri internette 400-450tl arası canım
yok canım hiç boğmaz aksine uyumlu olsun zaten
ben kuzenimin kurduğu sofralardan birliyorum, karacanın çizgili yemek tekımıyla aynı takımın bardaklarını aldı, sofrayı bir kuruyor, o kadar şık oluyor kii :112:
:81::81::81::81::81::81:
tchiboda ceket beğendimmmmçeyiz almaktan kıyafet alamıorum yaaa
![]()
Süper ozaman hem fiyatta iyimiş kalite yönünden de iyidir inş. ben kısa sürede gidip ziyaret edicem orayı![]()
kesinlikle cnmevet şekercim
işte marka ve reklam bedelinin eklenmemiş hali bu oluyor![]()
al rosam allllllllllllll hep çeyiz hep çeyiz olmamzkitchiboda ceket beğendimmmmçeyiz almaktan kıyafet alamıorum yaaa
![]()
Çocugu gectim ben kendimde kullanrım walla cok severim öyle kamısla içeyim falan sevdim ben wallaalalım hemencik nerde uygunsa
![]()
tchiboda ceket beğendimmmmçeyiz almaktan kıyafet alamıorum yaaa
![]()