2012' de yazın evlenecekler

cnm bende sürekli hapşırıyorum sanırım bende hastalanıyorum :18:
haydaaa kız benden mi kaptınız yoğusam?? :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

Seninki yine az GASOLİNEM. ah ahhhhhhhhhhhhhhhh 15 ay ne demek neyseki bitiyor 460dan geriye kalan sadece 62 güncük :1::1:
ah canıımm ben düşünemiyorum o kadar zaman ayrı kaldığımı, Rabbim tez vakitte sağlıkla kavuştursun sizi inş., amin :70::70:

Neyse hastalıkları bir kenara Koyalım sabah sevindirici bir olay yaşadım bizim komsularımız evlenecek kızlara bir eksiklerini sorarlar alırlar oda laf arasında bornoz ihtiyacım oldugunu duymus sagolsun almıs cok sevindim üstümden bir yük daha kalktı ne yalan söyleyim resminide hemen ekliyorum ve yorumlarınızı bekliyrum canlarım :69::66:
$ozdilek-havlu-bornoz.webp

Rabbim senn beniiim vee tümm 2012 yaz gelincikleriniininnn sağlığını sıhhatini koruuuu...hasta olanlarımıza acil şifalar verrr hemenciikk sağlıklarına kavuştur yarabbiiimmm..::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:hayallerimize nazarsız huzurlaaa kavuşalım inşallahhh:nazar::nazar::nazar:

Neyse hastalıkları bir kenara Koyalım sabah sevindirici bir olay yaşadım bizim komsularımız evlenecek kızlara bir eksiklerini sorarlar alırlar oda laf arasında bornoz ihtiyacım oldugunu duymus sagolsun almıs cok sevindim üstümden bir yük daha kalktı ne yalan söyleyim resminide hemen ekliyorum ve yorumlarınızı bekliyrum canlarım :69::66:
Eki Görüntüle 269286

oooo çok güzelmiiş, sağolsunlar onlar da ne güzel jest olmuş :71:
bizde de akrabalar mutlaka herkes gücünün yettiği bir parça alır kızın çeyizine, bunlar güzel şeyler yaa, ne hoş adetler :8::8:

sağolun kızlar...çabuk atlatırım inş.işten izin alamam 1 saat gttim yattım

nyu aman dikkat cnm ya sanada çok geçmiş olsun

kayınvalidemle konuştum şimdi altınlar için buraya gelsen çok iyi olur diyor...nişan bohçasınıda nasıl isterseniz yapın dedim bi yatak örtüsünü burdan alıcaz ama altın için illa çağrıyor onların tanıdık kuyumcuları var sanırsam ordan mı aldırırcak napıcak anlamadım ki.:26:

Rabbim senn beniiim vee tümm 2012 yaz gelincikleriniininnn sağlığını sıhhatini koruuuu...hasta olanlarımıza acil şifalar verrr hemenciikk sağlıklarına kavuştur yarabbiiimmm..::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:hayallerimize nazarsız huzurlaaa kavuşalım inşallahhh:nazar::nazar::nazar:

mübarek cuma günü ne güzel dua ettin kuzum yaa
kocaman bir AMİİNNN!

kayınvalidemle konuştum şimdi altınlar için buraya gelsen çok iyi olur diyor...nişan bohçasınıda nasıl isterseniz yapın dedim bi yatak örtüsünü burdan alıcaz ama altın için illa çağrıyor onların tanıdık kuyumcuları var sanırsam ordan mı aldırırcak napıcak anlamadım ki.:26:

olabilir canım bu konuda anlayış göstermek lazm aslında
neticede senin için yapılacak ama alışverişi onlar yapacak, onları da düşünmek lazım dimi :34:
hele ki altın yani :53:

Eki Görüntüle 269286

canım hoşqeldin..ohh valla ne iyi olmuş çoktaa güzelmişşş güle güle kullan tatlım huzurla aşkla inşallah...bu arada canım ben kalıpları aldım bakalım nasıl bişey gelicek :1::1:

canım hoşqeldin..ohh valla ne iyi olmuş çoktaa güzelmişşş güle güle kullan tatlım huzurla aşkla inşallah...bu arada canım ben kalıpları aldım bakalım nasıl bişey gelicek :1::1:

Gercekten mii hadi bakalımm haber ver bizede gelince :)Tşk ederim buarada:69:

NYU : hayırlı uğurlu olsun cnm :nazar::nazar:güzelmiş.

ROSA: amin cnm benim:nazar::nazar:

GASOLİNE: sendenmi kaptım bılemedımkı şeker :52::52: amin cnm inş su gb geçer bu 62 günde.

LAVANTA: git bakalım cnm altınları alıcaklar demekki yakın kuyumcuları varsa.

Sanada cok gecmiş olsun tatlım

Kızlaaaaaaaar pipetli bardak alsam mı acaba onu düşünüyorummm bı kaç tane? Geçenlerde gördüm şirin aslında ama tabıkı misafre falan değil evıme ufak cocuklar gelırse meyve sularını falan onlarda içiririm diyorum sizce ?$pipetlı brdk.webp$pppp.webp

Son düzenleme:
Kızlaaaaaaaar pipetli bardak alsam mı acaba onu düşünüyorummm bı kaç tane? Geçenlerde gördüm şirin aslında ama tabıkı misafre falan değil evıme ufak cocuklar gelırse meyve sularını falan onlarda içiririm diyorum sizce ?Eki Görüntüle 269289 Eki Görüntüle 269296

aaa evet misafir çocukları için hem çok keyifli güzel olur onlar için, hem de içerken ağızlarının kenarından dökme riskine karşı daha güvenli olur bu bardaklar :9::9::9::9:

ben kadehte ince uzun ayak seviyorum, bir de kadehin hacmi de çok küçük olmasın istiyorum
yani en azından su kadehi veya kırmızı şarap kadehi kadar olmalı benim için ki içine koyduğum şey 2 yudumda bitmesin
alkol kullanmam ama kadeh seviyorum beeee
bardağı da viski bardağı gibi kendisi alçak, tabanı yüksek olmasın istiyodum
istiyorum da istiyorum yani :9:
ne çok şey istiyorum dimi ıncık cıncık :9:
pek bildik bi marka değil ama işte ancak bunu bulabildim bu isteklerime uyan :9::9:
2 desen arasında karar veremedim, bir de resimde göründüğü gibi mor değil tabi ki :) en sondaki resmi o yüzden ekledim
Eki Görüntüle 269023 Eki Görüntüle 269026 Eki Görüntüle 269024 Eki Görüntüle 269025 Eki Görüntüle 269022

gasolincim benim yemek takımıma dehset uyuyorrr arasam bulamazdım böle senk düşenini nerden bulabilirz bu bardak takımını canım??

gasolincim benim yemek takımıma dehset uyuyorrr arasam bulamazdım böle senk düşenini nerden bulabilirz bu bardak takımını canım??

canım berf diye bir marka, gıgıla 'berf' yaz, ilk çıkan linke tıkla, orada ürünlerinin hangi illerde hangi zücc.de satıldığını yazıyorlar
sana yakın mağazalrı da arar sorarsın, elinizde şu model var mı yoksa getirtir misin falan diye :34:

Back
X