2012' de yazın evlenecekler

slm arkadaşlar...

hasta oldum ben midem bulanıyordu şimdi geçti ama başımın ağrısı uyandığımdan beri var akşam olsunda hemen yorgan döşek yatmak istiyorum

hu huuu hatuncuklarım ben geldimmmmmmmm:10::10::10::71::71::71:

hoşqeldin canımcıımmm:71:
selam kızlarr dün bir sürü yer dolaştım baktığım katalogların haddi hesabı yok :1: neyse ki uzun çabalarım sonucu bir tane kalın modelli olan bileziklerden sade bier şey beğendim:1:

en küçük bilezik boyutu 60 benim bileklerse 58:1: mecburen özel yapılacakmış. ay sevmiyorum şu altını yaaaaaa

gülerek kullan tatlım :21:zor iş altına alışmak evettt:50::50:

Son düzenleme:
slm arkadaşlar...

hasta oldum ben midem bulanıyordu şimdi geçti ama başımın ağrısı uyandığımdan beri var akşam olsunda hemen yorgan döşek yatmak istiyorum

geçmiş olsun lavantacım dikkat et havalar serin artık herkes hasta oluyo yaa:2::2::2:

yatıyorum canım napiyim, kucağımda bilg.biraz buraya bakıyorum, biraz haberlere bakıyorum arada tv falan öyle işte :6:

güle güle kullan şeker, benim bileğim de incecik, yani ölçüm benim de çok küçüktü :27:
hep çok beğenirim, hani aksesuarcılarda veya hele ki mango da koton da aksesuar duvarındaki kalın bileziklere bayılırım ama hiç takamam
çünkü bileğimde kocaman ve eğreti duruyorlar :59:

aanaaaaaamm huşgeldiinn :3::3:
Huşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşbuldum şekerimmmmmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
slm arkadaşlar...

cnm gecmıs olsun ızın alma durumun varmı işten?dikkat et kendine.
hoşqeldin canımcıımmm:71:

gülerek kullan tatlım :21:zor iş altına alışmak evettt:50::50:

hb tatlişşşşşşşşşşşşş:70:

hu huuu hatuncuklarım ben geldimmmmmmmm:10::10::10::71::71::71:

merhabalar kızlar,fıstıklar,hatun kişiler:16:

sana da rosacım.. hayırdır ehliyet mi alıyosun hatuncum?

:3::3::3::3::3:

boşveeeerrrr, 1 hafta sonra bunların hiç birini hatırlamicaksın bile, salla gitsin hatuncum yaaa :64:

selam kızlarr dün bir sürü yer dolaştım baktığım katalogların haddi hesabı yok :1: neyse ki uzun çabalarım sonucu bir tane kalın modelli olan bileziklerden sade bier şey beğendim:1:

en küçük bilezik boyutu 60 benim bileklerse 58:1: mecburen özel yapılacakmış. ay sevmiyorum şu altını yaaaaaa

slm arkadaşlar...

Cagla: hosgeldin canım :3:

sedossh: merhaba canım :3:

gasoline: inşallah geçer canım :5:

gecekusu : güle güle kullan canım ...

lavanta: canım geçmiş olsun dikkat et kendine... :5:

VATAN borcu namus borcu dedik,hasreti gözümüzde büyütmedik ! elbet geçer 460 gün 11040 saat,15 ay vatanıma bir ömür bana hayırlı ol Askerim, yemin ettim beklerim :72::72::72:

slm arkadaşlar...

ay sapır sapır dökülüyo muyuz ne :27::27:
aman dikkat et yavru kuşum :71:

Cagla: hosgeldin canım :3:

sedossh: merhaba canım :3:

gasoline: inşallah geçer canım :5:

gecekusu : güle güle kullan canım ...

lavanta: canım geçmiş olsun dikkat et kendine... :5:
sağol canım :70:

bu arada bileğimin çevresini ölçtüm 15,5 cm. :8::8:

Slm kızlarrrr daha işe yeni geldim az kalsın öbür tarafı boyluyodum :59::59:Gıda zehirlenmesi oldu sanırım berbattım smdi kendimi iyi hissettimde geldim işe neler oluyor bizlereeeeee:43::43:

Slm kızlarrrr daha işe yeni geldim az kalsın öbür tarafı boyluyodum :59::59:Gıda zehirlenmesi oldu sanırım berbattım smdi kendimi iyi hissettimde geldim işe neler oluyor bizlereeeeee:43::43:

Nazar değdi sanırım:( bol bol nazar duası okuyup kendinize cok dikkat edin kızlar

VATAN borcu namus borcu dedik,hasreti gözümüzde büyütmedik ! elbet geçer 460 gün 11040 saat,15 ay vatanıma bir ömür bana hayırlı ol Askerim, yemin ettim beklerim :72::72::72:

ay ay ay asker yolu beklermiş, beklerken de askerine de ne güzel sözler de söylermiişşş :70::70:

nazar nazar
hepimize birer tane :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Özledimmmmmmm gasolinemmmmmmmm üühühüüühühüühü:2::2:
ah bilirim kuzum yaa
ben çok şükür çok beklemedim
5,5 ay yaptı, ama o süre zarfında hiç göremedim, nişan falan olmadığı için gidememiştim yanına
çok özlemiştim yavruşumu ben de :9::9:

sAGOL Canımmm nane limon içiyorum simdi:68:
dikat et canım benim, birkaç gün hafif şeyler ye iç, midene yüklenme fazla :70::70:

Seninki yine az GASOLİNEM. ah ahhhhhhhhhhhhhhhh 15 ay ne demek neyseki bitiyor 460dan geriye kalan sadece 62 güncük :1::1:

Back
X