Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hu huuu hatuncuklarım ben geldimmmmmmmm![]()
selam kızlarr dün bir sürü yer dolaştım baktığım katalogların haddi hesabı yokneyse ki uzun çabalarım sonucu bir tane kalın modelli olan bileziklerden sade bier şey beğendim
en küçük bilezik boyutu 60 benim bileklerse 58mecburen özel yapılacakmış. ay sevmiyorum şu altını yaaaaaa
slm arkadaşlar...
hasta oldum ben midem bulanıyordu şimdi geçti ama başımın ağrısı uyandığımdan beri var akşam olsunda hemen yorgan döşek yatmak istiyorum
Huşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşbuldum şekerimmmmmmyatıyorum canım napiyim, kucağımda bilg.biraz buraya bakıyorum, biraz haberlere bakıyorum arada tv falan öyle işte![]()
güle güle kullan şeker, benim bileğim de incecik, yani ölçüm benim de çok küçüktü
hep çok beğenirim, hani aksesuarcılarda veya hele ki mango da koton da aksesuar duvarındaki kalın bileziklere bayılırım ama hiç takamam
çünkü bileğimde kocaman ve eğreti duruyorlar![]()
aanaaaaaamm huşgeldiinn![]()
cnm gecmıs olsun ızın alma durumun varmı işten?dikkat et kendine.slm arkadaşlar...
hasta oldum ben midem bulanıyordu şimdi geçti ama başımın ağrısı uyandığımdan beri var akşam olsunda hemen yorgan döşek yatmak istiyorum
hoşqeldin canımcıımmm
gülerek kullan tatlımzor iş altına alışmak evettt
![]()
hu huuu hatuncuklarım ben geldimmmmmmmm![]()
merhabalar kızlar,fıstıklar,hatun kişiler![]()
sana da rosacım.. hayırdır ehliyet mi alıyosun hatuncum?
boşveeeerrrr, 1 hafta sonra bunların hiç birini hatırlamicaksın bile, salla gitsin hatuncum yaaa![]()
selam kızlarr dün bir sürü yer dolaştım baktığım katalogların haddi hesabı yokneyse ki uzun çabalarım sonucu bir tane kalın modelli olan bileziklerden sade bier şey beğendim
en küçük bilezik boyutu 60 benim bileklerse 58mecburen özel yapılacakmış. ay sevmiyorum şu altını yaaaaaa
slm arkadaşlar...
ay sapır sapır dökülüyo muyuz neslm arkadaşlar...
sağol canım
Cagla: hosgeldin canım
sedossh: merhaba canım
gasoline: inşallah geçer canım
gecekusu : güle güle kullan canım ...
lavanta: canım geçmiş olsun dikkat et kendine...![]()
Slm kızlarrrr daha işe yeni geldim az kalsın öbür tarafı boyluyodumGıda zehirlenmesi oldu sanırım berbattım smdi kendimi iyi hissettimde geldim işe neler oluyor bizlereeeeee
![]()
İyi diyim iyi oluyum canım buarada özlem adım canım... Gergin birgün malesef umarım bu saatten sonra düzelir...
VATAN borcu namus borcu dedik,hasreti gözümüzde büyütmedik ! elbet geçer 460 gün 11040 saat,15 ay vatanıma bir ömür bana hayırlı ol Askerim, yemin ettim beklerim![]()
Slm kızlarrrr daha işe yeni geldim az kalsın öbür tarafı boyluyodumGıda zehirlenmesi oldu sanırım berbattım smdi kendimi iyi hissettimde geldim işe neler oluyor bizlereeeeee
![]()
ay ay ay asker yolu beklermiş, beklerken de askerine de ne güzel sözler de söylermiişşş![]()
Selam cnm. Çok geçmiş olsun.
![]()
ah bilirim kuzum yaaÖzledimmmmmmm gasolinemmmmmmmm üühühüüühühüühü:2::2:
dikat et canım benim, birkaç gün hafif şeyler ye iç, midene yüklenme fazlasAGOL Canımmm nane limon içiyorum simdi![]()
memnun oldum canım bende baharcanım sakin olmak lazım. insanlara laf anlatmak kolay değildir hele ki devlet bağlı bir kurumda.
![]()