2012' de yazın evlenecekler

tatlım nilüfer seyahat hakkında ben yardımcı olayım sana çok sık kullanırım da...
ben bursadan binip 2 saat 15 dakikada ataşehirde oluyorum, oradan servise binip 20dkda fln kadıköyde oluyorum.. otobüs ataşehirden sonra kavacık'a devam ediyor, oradan da servis var tabi. en son da esenler otogarına varıyor otobüs. toplamda 3-3buçuk saatte esenlere varıyor. tabi geminin durumuna göre aksamalar olabiliyor

laflarız tatlım
balayı yurtdışı olursa yunan adalarını, yurtiçi olursa kıbrıs ya da fethiye... tarihe bağlı olarak değişecek.. eğer sonbahar olursa kıbrıs olacak heralde tatlım..

sağolun kızlar ben yarın gidip biletimi alayım hem burdaki danışmalarınada sorarım servis falan işini

Dün kocişle bizde konusuyorduk konu balayından acıldı onunda aklında kıbrıs varmış 23 haziranda düğün kıbrıs olur mu sizce kızlar???

anladım tatlım çok güzel olur

sağolun kızlar ben yarın gidip biletimi alayım hem burdaki danışmalarınada sorarım servis falan işini
canım nilüferin beşiktaşa servisi kavacıktan kalkıyor. sana zaten otobüse binince nerede ineceğini soruyorlar, sen gideceğin yeri söylersen ona göre hangi durakta inmen gerektiğini söylerler. hem böylelikle esenlere kadar gitmek zorunda kalmazsın, daha önce inip servisle daha çabuk ulaşırsın
sen biletini alırken sor hangi durakta ineceğini..
şimdiden iyi yolculuklar..
Aşkıma da selam söyle

iyiyim ben de canım, hoşbuldum
aynı bildiğin gibi devam, şafak saymaya ve nişan hazırlığı yapmaya
sende ne var ne yok?
aynı şekercim ya nolsun, birkaç gündür hastalıkla boğuşuyorum, yatıyorum, o yüzden pek bir değişiklik yok :)

ooo beşiktaş zincirlikuyu zaten çoook yakın, darphaneyle kore şehitleri cad. de daha da yakın, emin olmak için şimdi haritadan da baktım, çok yakın şekercim, hiç merak etme hiç zorluk çekmezsin, otobüs var zaten, bildiğim kadarıyla minibüste var şeker
zaten anladığım kadarıyla onlar ulaşım açısından en uygun lokasyonları ayarlamışlar

Güzeller ben çıkıyorum annemleeeeeeeeeeeeeee dışarı çıkıcaz az ne var ne yok bakım bişeler alırımmmm hadi öpüldünüz mucux

aaa evet bak deryanın dediği gibi, kavacık daha uygun olur sana
ben unuttum kavacıkta durduğunu

otobüse bindiğinde gideceğin yeri söyleyeceksin, o da sana kavacıkta mı esenlerde mi ineceğini söyleyecek

Güzeller ben çıkıyorum annemleeeeeeeeeeeeeee dışarı çıkıcaz az ne var ne yok bakım bişeler alırımmmm hadi öpüldünüz mucux

görüşürüz çağlaamm, al kız al bişeler, ben çıkamıyorum, benim yerime de al

lavantaaa kayınvaliden ne zamana çağırıyo senii? az kaldı çünkü, 1 ay demi?

Dün kocişle bizde konusuyorduk konu balayından acıldı onunda aklında kıbrıs varmış 23 haziranda düğün kıbrıs olur mu sizce kızlar???
olur tabi canım, nie olmasın.. ama temmuz ağustosta kıbrıs aşırı sıcak oluyormuş, en güzel ayları nisan mayıs haziran ve eylül ekim kasım diyor gidenler

güle güle canım, iyi alışverişler

aaa evet bak deryanın dediği gibi, kavacık daha uygun olur sana
ben unuttum kavacıkta durduğunu

otobüse bindiğinde gideceğin yeri söyleyeceksin, o da sana kavacıkta mı esenlerde mi ineceğini söyleyecek
artık o kadar çok yolculuk yapıyorum ki, otobüs şirketleri bana ödül verecek
zaten çoğu biletim beleşe geliyor, biriken puanlarımdan dolayı
bu arada geçmiş olsun canım sana da

bende vitrin alıp almama konusunda çok kararsızım bi konsol yeterli diyorum ama evimin durumuda önemli bi tutalımda evimizi ona göre hareket ederiz cnm ya..ama günlükte nası kullanıcam onu düşünüyorum ama her misafirde mutlaka çıkartmayı düşünüyorum kullanmamak çok saçmalık dün kuzenime gittik ev aldılar vitrinini sildim yerleştirdik işte hiç görmedim 3 sene oldu kristalleri kullansın ama ben kocacığıma sık sık romantik masa hazırlıcam işte gelincedesonraaaasonraasonraa

sağol canım

lavantaaa kayınvaliden ne zamana çağırıyo senii? az kaldı çünkü, 1 ay demi?

evet cnm 1 ay kaldı gitme durumum olursa işten artık 1 gün izin alıcam gidemessemde burdan alınıcak yapılcak bişey yok..haftaya veya ondan sonraki haftada gidebilirim ailem izin verirse..karışık

romantik masa sonrasıııııııııııı tv karşısında romantik bir film izlersiniz heralde

anladım canım, ben güzel şık bir konsol istiyorum sadece, beeeelki bir gümüşlük olabilir ama vitrin almam sevmiyorum hani ondan

canım ben misafir çok severim, zaten kayınvalidemle çok yakın oturucaz, zırt pırt onları da yemeğe çağırırım,
çok severim sofra hazırliyim süsliyim
ben de sürekli benimkine şık sofralar hazırlamayı düşünüyorum
o yüzden aldığım tabağı çanağı bardağı sık sık kullanıcam inş.
aldığım en güzel eşyaları niye sadece misafir kullansın ki, biz de kullanıcaz, zaten o güzel günler için alıyoruz ya

İyimiş ucundan yırttık desene :))

aynen öyle canım, benim kociş de öyle der, evin en güzel odasında oturmayacaksam, en güzel tabaklarda yemeyeceksem niye alıyoruz ki onları dio, haklı... ben de herşeyimi kullanacağım..
şık sofralar kuracağım ben de
neyse kızlar ben kaçtım, iyi akşamlarrr:80:

evet cnm 1 ay kaldı gitme durumum olursa işten artık 1 gün izin alıcam gidemessemde burdan alınıcak yapılcak bişey yok..haftaya veya ondan sonraki haftada gidebilirim ailem izin verirse..karışık
işte farklı şehirlerden bulursanız kocayı böyle zorluklarını çekiyosunuz işte
şaka bi yana işin hakkaten zor, Allah yardımcın olsun canım benim, hayırlısıyla yapaydık senin şu nişanı, sonrası kolay

romantik masa sonrasıııııııııııı tv karşısında romantik bir film izlersiniz heralde
film izleyebilirler mi kiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…