2012' de yazın evlenecekler

Canım sen bilirsin ya başbaşa bi yemeğe çıkın yada iki aile görüşün o zaman derim ben ... Oh ne güzel mutfak konusunda iyiysen kocişşin yaşadı Yemek + tatlı türü yaparsın... Sevdiceğinin en sevdiği yemeklerden başla diycem ama emınımkı hepsini sevıyordur senın elınden

eminim yaptığın her şeyi seviyordur amaaa
madem bütün gün hazırlanabilirsen eğer
şık bir masada,
en sevdiği çorba
en sevdiği börek
en sevdiği yoğurtlu meze
en sevdiği ana yemek
en sevdiği tatlı ' yı yapsan en güzeli aslında.. dediğin gibi özlemiş te madem..

bir de yoğurtlu mezeyi servis tabağına kalp şeklinde sunarsın, süslersin
bir de vaktin kalırsa ikinizin baş harfleriyle kurabiye yapabilirsin yemekten sonra ikram edersin onu da
şık da bir elbise giydin mi tamamdır, işte yılın buluşmasıııı

selam kızlarrr, yazın evlenmeyeceğim, muhtemelen sonbahar gelini olacağım ama gözdecim çağırınca dayanamadım geldim
nasılsınız bakalım, çoğunuzu tanıyorum zaten
görüşmeyeli nasılsınız?

sağol şekeerr, iyiyiz sen? hoşgeldin

kızlarr iyice muhabbetten koptum haa...

nyucum valla bornozun çok güzel güle güle kullan aranadan çıkmış bi masraf süper olmuş..

gasolinecim bardak takımları çok şık benimki eski modelama vitrinde süs yapmıcam kullanıcam onları bende önceden almamış olsaydım kesin karacadan alırdım tabakları ile takım..

çagla çok şrin bardaklar çocuklar içinde iyi düşünmüssün valla denk gelirsem bende alayım iyi akıl ettin

ben iyiyimdir evet ama aşkım da iyidir. hızlıyımdır da çok çeşit yaparım. baklava yapcam akşam ona karar verdim. ama yemekte kararsızım

mrb gasoline ben 2 3 gündür giremiyorum nete nasılsın istanbulla ilgili bilgilendirirmiasin beni ben sana semtleri falan yazayım olurmu

sen de kullanır 1-2 sene sonra yepisyeni modellerinden alırsın istediğin gibi inş.
bu arada ben zaten vitrin almayacağım için hiçbişeyim kenarda vitrinde beklemicek, herşeyimi kullanmak için alıyorum en güzeli

ben pazar günü eğitim için istanbulda olmam gerekir bursadan kaç saatte otobüsle istanbulda olbilirim nilüfer turizmle gideyim diytorum servisi falan varmıdır?otelim zincirlikuyudaymışta otobis terminalinden zincirlikuyuya nasıl ulaşıcamki

kurabiye değil de sevdiği bi kek var onu yapcam. çikolatalı sosla hoşgeldin yazcam üzerine de meze birkaç çeşit yapmayı düşünüyorum. sever çünkü. ama ana yemeklerde kararsızım

cnm benimmmmm i az da burda laflarız artık Olsun sonbahar gelini ol 2012 gelınısın nasılsa? Bu arada balayı nereyı dusunuyosunuz cnm ben sonbahar tatilinide severim ek olarak gitmeyi isterim. Tabi yazın düğün önce yazlık bir yere.

mrb gasoline ben 2 3 gündür giremiyorum nete nasılsın istanbulla ilgili bilgilendirirmiasin beni ben sana semtleri falan yazayım olurmu

tabi canım benim bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım
hem yaz ki diğer fıstıklardan da bilenler yazar iyi olur

eğitimim beşiktaşta darphane binasının ordaymış.ama öncelikle öğrenmem gereken otelimin yeri zincirlikuyudaymış kore şehitleri caddesinde. ayrıca bursadan gelceğim için pazzar akşam 9 gibi otele yerleşmek istiyorum burdan kaçta otobüse binmeliyim kaç saat sürer yani bide otobüs terminalinden zincirlikuyuya turların servisi varmıdır

canım bursa istanbul dört saat sürüyor. ben derim ki kamil koçla git. çünkü nilüferin servisi yok pek fazla yere. kamilkoça binip alibeyköyde inersen oradan servisleri zincirlikuyuya var yönlendirirler seni

Benimdeçok hoşuma gıtdı alıcam cnm bı kac tane artık sende al guzel alır minik misafırlere

tabi canım benim bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım
hem yaz ki diğer fıstıklardan da bilenler yazar iyi olur

eğitimim beşiktaşta darphane binasının ordaymış.ama öncelikle öğrenmem gereken otelimin yeri zincirlikuyudaymış kore şehitleri caddesinde. ayrıca bursadan gelceğim için pazzar akşam 9 gibi otele yerleşmek istiyorum burdan kaçta otobüse binmeliyim kaç saat sürer yani bide otobüs terminalinden zincirlikuyuya turların servisi varmıdır

canım nilüfer in ekspres otobüsü 2saat 45dakika da yani maksimum 3 saatte esenler otogarına geliyo
evet canım servisi var, yani birkaç yıl önce vardı, hala vardır, yine de sorarsın
esenlere geldiğinde zincirlikuyuya en kolay nasıl hangi servisle gideceğini sorarsan onalr sana yardımcı olur
eğer metrobüse yakınsa otelin, zincirlikuyuya metrobüs var, e-5 üzerinden herhangi bir yerden rahatlıkla metrobüsle yaklaşık 15-20 dk da zincirlikuyuda olursun
ama en kolay güzergahı esenlerdeki nilüfer servisleri söyler sana canım
yani işin çok kolay merak etme çünkü otelin merkezi bir yerdeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…