2012' de yazın evlenecekler

işte biz de tam olarak aynı şeyleri konuşuoruz, o yüzden kapısı kapalı sadece misafirlerin keyfini çıkaracağı bir salonumuz olmayacak
keyfini bizim de her gün çıkaracağımız bir salonumuz olacak inş.

görüşürüz canım

Dün kocişle bizde konusuyorduk konu balayından acıldı onunda aklında kıbrıs varmış 23 haziranda düğün kıbrıs olur mu sizce kızlar???

olur tabi. yaz ortasında kıbrısın sıcağı çok aşırı oluyor zaten. haziranda çok güzel olur bence

film izlemicez aşk filmi çekicez kuzularrr

hayırlısı ile şu nişanı atlatsaydık diğerleride gelirdi zaten düğün işini gelinlikti kınaydı evdi derken çabuk atlatırız gibi geliyor

kızlar ben yemek yapmayı bilmiyorum aşkımda çok düşkün yemeğe görselliğe öğrenmek gibi bi çabada sarfetmiyorum sonum ne olcak bakalım

anaaaaaaa nasıııı yaneeee misafir yemek takımlarınızımıı kullancanızzz ayolll hepppp bende vitrin mitrin istemiorum almıcam yemek masasıı yemek takımlarının konulduğu bi dolap gibi bişy varyaa ondan alıcam camsız ama düz spor bişy bidee antika arabalarım var onları koyacağım o tek kapılı vitrinlerden bi tane o kadarr

tchiboda ceket beğendimmmm çeyiz almaktan kıyafet alamıorum yaaa

nyu : canım güle güle kullan cok sık ....

rosa: Amin... canım güzel duaların için sağol...

rosa: Canım bende aynı dertten yakınıyorum dün anneme siyah bir pantolon beğendim hafta sonu alısverıse cıkınca alalım dedı ne kıyafetı ev kıyafet dolu o paraya ceyızınde eksık olan bırseyı alırız dedı(((

evet canım baktım baktım vazgeçtimm....

lavantacım al benden de o kadar muhabbet almıs basını gıtmıs neresınden yakalarsak artık :)

Canım otelinin adı ne adı söylersen yardımcı olmaya calısırım. Buarada kalacagın otelle egeıtım alacagın yer '' zincirlikuyu ile beşiktaş '' cok yakın ulasımın kolay olur

Dün kocişle bizde konusuyorduk konu balayından acıldı onunda aklında kıbrıs varmış 23 haziranda düğün kıbrıs olur mu sizce kızlar???

kıbrıs güzel fikir canım... Bizde akdeniz düşünüyorduk ama nişanlım barcelonayı cok merak ediyormus sahsen bende oyle akdenıze fırsat buldukca gıdebılırız ama barcelona bıraz zor olur o yuzden barcelonaya gıtmeyı dusunuyoruz balayına aslında balayı dedın mı denız kum güneş güzel olur du ama :))

Gasoline: Canım sana katılıyorum bütün eşyalarımı aşkım ve kendım ıcın alıyorum o yuzden once tadını ben cıkarıcam :)

Ah ahhhhh bayramda belkım alırız bırseyler ne dersın umut varmı

ya varya mağzada görsem o ceketi pat die alırdım düşünmeye fırsatım olmuo mağzalarda ama netten alınca aşamalı ya yok sepete ekle yok karttı yok güvenlik numarası derken vazgeçiveriyorum

iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum eve gidip duş alıp güzelce uyumayı planlıyorum gerçi kendimi iyi hissediyorum midemde başımda iyi ama çok uykusuzum bi uyuyayım kısmetse

iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum eve gidip duş alıp güzelce uyumayı planlıyorum gerçi kendimi iyi hissediyorum midemde başımda iyi ama çok uykusuzum bi uyuyayım kısmetse

İyi akşamlar tatlım kendine dikkat et bende reflü var gaviscon diye bir tablet kullanıyorum ıyı gelıyor bılgın olsun canım yan etkısı yok...

tamam canım dinlen qörüşürüss akşamları giremiomusun:26:

yemek olayı için 1-2 ayını ayırsan yeter yavruşum ya,
annecin sana temel birkaç şey öğretse gersini sen halledersin zaten

canım sen de aynısını istiyormuşsun, konsol ve gümüşlük
ya her gün o ağır yemek takımını kullanamam tabi ki, arada hafta da 1-2 veya ne zaman canım isterse ekstra güzel bir sofra hazırladığımda o takımı da kullanırım hiç düşünmeden
yani misafirden misafire çıkarmam, kendim için de şık sofralar hazırlarım, onu demek istemiştim :112:

nöbeti paylasalım şekerimmm

olur şekeriimmm

ya kızlar bu arada sorucam sorucam sabahtan beri unutuyorum
geçen gün biriniz bir yazı paylaşmıştınız, evlilikle ilgili miydi bir hayatı paylaşmakla ilgili miydi tam hatırlayamadım başlığı şimdi
bulamıyorum o yazıyı yaaa
kaç sayfayı taradım ama göremedim
sevabına kim paylaştıysa tekrar kopyalayabilir mi? bulamıyorum deli olucam ya :84::84::84:
rosa sen miydin kız paylaşan?:26:

yess canım bendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…