2012' de yazın evlenecekler

Paşabahçede 6 kişilik yemek takımı beğendim kırmızı çok hoşuma gitdi ama çorba kasesi yok ya :1: poffffffff sinir oldum olsaydı hemen alıcaktım acaba alığ benmi uyarlasam bılemıyorumkı bırazdan foto koyucam bakın bakalım bi kızlar :26:

kız siz napıosunusssss gözünüsss körr olmasınnn muhabbettlere bakk...:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
:1::1: fizyolojik olaylar canım:1::1:
:52::52::52::52::52::52: gerçekten miiii??? istiyosan eğer Rabbim hayırlısıyla verir inş. canım yaaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet canım gerçekten öyle,nişanlımda bende istiyoruz inş.Rabbim verir.yaşım 27 çok geç kalmamam lazım,bir de ben yumurtalık kisti ameliyatı geçirdim,sağ fallop tüpümün 5 cmi kistle yapışık olduğundan alındı sonra tekrardan bağlandı,işlev görp görmeyeceğini bilmiyorum o nedenle sağ yumurtalığımın,bir de bu yüzden hemen istiyoruz nasipse,inşaaaaaallaaaaah...

Paşabahçede 6 kişilik yemek takımı beğendim kırmızı çok hoşuma gitdi ama çorba kasesi yok ya :1: poffffffff sinir oldum olsaydı hemen alıcaktım acaba alığ benmi uyarlasam bılemıyorumkı bırazdan foto koyucam bakın bakalım bi kızlar :26:

bakalm bakallımmmm:51:

hoşbulduk kızlar bende iyiiiiimm :) çeyizlik alışwerişlernizi okudm walla brawoo hazırlıklar tam gazz yanı mutlu huzurlu eskitin inşallah :))
amin canım inşallaaah,çok sağolasın...
ekle bakalım merak ettim kuzum
ben dün gece lambadan başladım sonu kötüye gidioduu kaçtımmm:17::17:
:1::1::1:

hahaha zaten nasipse ilk geceden düşünüyorum tabi Allahım verirse:1:

sen x krozomları y krozmları ıyı bılırsın nede olsa bıjologı bıtrıdın hehehehe masallah sen bugunun ısını yarına bırakmıcaksın anlasılan :49::49:

ınsallah verır allah hayırlı bır evlat verısı ınsallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bende tsk ederım canım murdum rengınede bayılıyorum bıraz pahalıymıs organık cottonmu kı acaba onlar cok pahalı oluyor
kız beden 75 vardı ufak almadım :1: :1:
kız siz napıosunusssss gözünüsss körr olmasınnn muhabbettlere bakk...:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
hahahahahah:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
hoşbulduk kızlar bende iyiiiiimm :) çeyizlik alışwerişlernizi okudm walla brawoo hazırlıklar tam gazz yanı mutlu huzurlu eskitin inşallah :))

saol cnm sende gulerek kullan aldıgın her bişeyini.

evet canım gerçekten öyle,nişanlımda bende istiyoruz inş.Rabbim verir.yaşım 27 çok geç kalmamam lazım,bir de ben yumurtalık kisti ameliyatı geçirdim,sağ fallop tüpümün 5 cmi kistle yapışık olduğundan alındı sonra tekrardan bağlandı,işlev görp görmeyeceğini bilmiyorum o nedenle sağ yumurtalığımın,bir de bu yüzden hemen istiyoruz nasipse,inşaaaaaallaaaaah...

geçmiş olsun cnm alah beterınden korusun,gönlünüzce olsun herşey inşallah sağlıkla bebeğini al kucağına ...:emir_bebek::emir_bebek:

kızlaaarr bakalm ilk bebek haberi kimden gelıcekk...hemen bebek ısteyen war mıı :)
yok canım ya, yaş 30 ama hemen istemiyorum :18:

anladım canım, benim de farklı bir çekincem var aslında,
ben daha önce düzensizlikten dolayı doktora gitmiştim, pko vardı galiba, tedavi etmezsek ilerde hamile kalmakta zorlanabilirsin demişti
ilaç kullandım tam düzene girmese de eskisine nazaran iyi durumda
o yüzden d.kont.hapı kullanmaya çekiniyorum
bir 8ay-1sene kadar istemiorum ben
o konuda kafam karışık yani :37::37::37::37:

ben dün gece lambadan başladım sonu kötüye gidioduu kaçtımmm:17::17:
devamını bekliyoruz senden :23::23::23::23:

Back
X