Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız siz napıosunusssss gözünüsss körr olmasınnn muhabbettlere bakk...:1:![]()
vaay şanslı adam şanslı...kolay gelsin tatlım sana ,işlerin rastgitsin inş.
gel kız gel, sen de dök eteğindeki taşlarıkızlar açıldı bugün
![]()
vaay şanslı adam şanslı...kolay gelsin tatlım sana ,işlerin rastgitsin inş.
kız siz napıosunusssss gözünüsss körr olmasınnn muhabbettlere bakk...:1:![]()
gerçekten miiii??? istiyosan eğer Rabbim hayırlısıyla verir inş. canım yaaa
![]()
selam kızlaarr muhabbetın en koyu yerınde yakaldım yıne siziiiinaberisinzzzzz
Paşabahçede 6 kişilik yemek takımı beğendim kırmızı çok hoşuma gitdi ama çorba kasesi yok yapoffffffff sinir oldum olsaydı hemen alıcaktım acaba alığ benmi uyarlasam bılemıyorumkı bırazdan foto koyucam bakın bakalım bi kızlar :26:
gel kız gel, sen de dök eteğindeki taşlarıkızlar açıldı bugün
![]()
evet yaa hani yardım gerektiğinde tüm desteğim üstünüzde tatlımaklım fena işliyo böle şeyleree
![]()
selam canım valla öyle okudum sende ceyızle ugrasmıssın bugun nasıldı yenı seyler aldınımı![]()
amin canım inşallaaah,çok sağolasın...hoşbulduk kızlar bende iyiiiiimm :) çeyizlik alışwerişlernizi okudm walla brawoo hazırlıklar tam gazz yanı mutlu huzurlu eskitin inşallah :))
ekle bakalım merak ettim kuzumPaşabahçede 6 kişilik yemek takımı beğendim kırmızı çok hoşuma gitdi ama çorba kasesi yok yapoffffffff sinir oldum olsaydı hemen alıcaktım acaba alığ benmi uyarlasam bılemıyorumkı bırazdan foto koyucam bakın bakalım bi kızlar :26:
ben dün gece lambadan başladım sonu kötüye gidioduu kaçtımmm![]()
hahaha zaten nasipse ilk geceden düşünüyorum tabi Allahım verirse![]()
kız beden 75 vardı ufak almadımbende tsk ederım canım murdum rengınede bayılıyorum bıraz pahalıymıs organık cottonmu kı acaba onlar cok pahalı oluyor
hahahahahahkız siz napıosunusssss gözünüsss körr olmasınnn muhabbettlere bakk...:1:![]()
hoşbulduk kızlar bende iyiiiiimm :) çeyizlik alışwerişlernizi okudm walla brawoo hazırlıklar tam gazz yanı mutlu huzurlu eskitin inşallah :))
fizyolojik olaylar canım
evet canım gerçekten öyle,nişanlımda bende istiyoruz inş.Rabbim verir.yaşım 27 çok geç kalmamam lazım,bir de ben yumurtalık kisti ameliyatı geçirdim,sağ fallop tüpümün 5 cmi kistle yapışık olduğundan alındı sonra tekrardan bağlandı,işlev görp görmeyeceğini bilmiyorum o nedenle sağ yumurtalığımın,bir de bu yüzden hemen istiyoruz nasipse,inşaaaaaallaaaaah...
sen x krozomları y krozmları ıyı bılırsın nede olsa bıjologı bıtrıdın hehehehe masallah sen bugunun ısını yarına bırakmıcaksın anlasılan
ınsallah verır allah hayırlı bır evlat verısı ınsallah![]()
ay valla super oldu ılerleyen zamanlarda sana ıhıtyacım olabılır![]()
yok canım ya, yaş 30 ama hemen istemiyorum :18:kızlaaarr bakalm ilk bebek haberi kimden gelıcekk...hemen bebek ısteyen war mıı :)
anladım canım, benim de farklı bir çekincem var aslında,fizyolojik olaylar canım
evet canım gerçekten öyle,nişanlımda bende istiyoruz inş.Rabbim verir.yaşım 27 çok geç kalmamam lazım,bir de ben yumurtalık kisti ameliyatı geçirdim,sağ fallop tüpümün 5 cmi kistle yapışık olduğundan alındı sonra tekrardan bağlandı,işlev görp görmeyeceğini bilmiyorum o nedenle sağ yumurtalığımın,bir de bu yüzden hemen istiyoruz nasipse,inşaaaaaallaaaaah...
devamını bekliyoruz sendenben dün gece lambadan başladım sonu kötüye gidioduu kaçtımmm![]()
geçmiş olsun cnm alah beterınden korusun,gönlünüzce olsun herşey inşallah sağlıkla bebeğini al kucağına ...![]()