anaaammm
vaaayyy süper şekerrr :112::112:
eğer bi aksilik yaşanmadan olursa gerçektan bencede güzel olcak şekerim inşallah olur koşuştuyorum sürekli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anaaammm
vaaayyy süper şekerrr :112::112:
aayy sormaa yaa çarşamba günü doğum günü benim bitanecik nişanlımın her sene farklı bişiler mutluka yaparım 5 senedir artık bi klasik haline geldi
bu senede değişik bişi geldi aklımatüm arkadaşlarını en yakın oldukları ilkokul arkadaşları falan tek tek kameraya alıyorum onun hakkında bi kaç bişi söylemelerini istiyorum içlerinden geldikleri gibi konuşuolar yarında bütün gün arkdaşlarıyla onun için çekim yapıcam pazar günü montaja verip hepsini birleştircek
ortaya bi video çıkıcak tabi o videonun sonunda benimde bi çekimim olcak ona nasıll
![]()
hmm gule gule kullan canımın ıcı kırmızı kadının rengıdır guzel bır secım olmustur![]()
oo kımler gelmıs hos geldın canımcım ıyız bol bol sohbet edıyoruz![]()
ayy çok zor olacak kuzum yaa..seneye evlenirsek nasipse 6 sene sonunda kavuşmuş olacağız,acısı fena çıkar herhaldekız ben sizi düğüne kadar nasıl tutucaaamm aaaa
![]()
hahahhahahah ALLAH seni![]()
ben bugün çeyizime almadım normalde kullanmaya aldım cnm ama geçenlerde siyah dantelden bi gecelik aldım bitdim tabi ama dap dar
zar zor çıktı ustmden buyugunu bulamdm ama dar oldgu için de çok hoş duruyor ya
![]()
![]()
5olılere az kaldın dıyceksın kuzuatarsa şafagımız 61 TRABZON
![]()
müthiş bir sürpriz canım ben bayıldım eminim nişanlında bayılacaktır,çok şanslı![]()
hahaha alemsin![]()
bende dekolte atlet aldım sırf dantel bi cart pembe bi de kırık beyaz,senin şu salladıkların olmadan üstüme onları giyip altıma da string giyinceee adamım çıldıracak eminim hahahahahhaa....![]()
offf shittartık bır hafta sonra yazarsın kızlarr hamıleyım dıye
hahahhahahahahaha tamam sustum
![]()
ayy çok zor olacak kuzum yaa..seneye evlenirsek nasipse 6 sene sonunda kavuşmuş olacağız,acısı fena çıkar herhalde
hee bende çeyize aldın sandım kuzum,olsun güle güle kullan bebişim.siyah dantel geceliğini de güle güle kullan tabi,en güselinden
bu arada çok iyi ya az kalmış Allahın izniyle şafağınız.bizimde atarsa 101![]()
sen baya yaratıcıymıssın nasıl geldı aklına helal olsun super bı fıkır emınım nısanlın cok sasıracak ve cok hosuna gıdecek kesın![]()
selam kızlaarr muhabbetın en koyu yerınde yakaldım yıne siziiiinaberisinzzzzz
Teşekkür ederim cnm. Maşallah senınde şafagın azalmış bayaayy çok zor olacak kuzum yaa..seneye evlenirsek nasipse 6 sene sonunda kavuşmuş olacağız,acısı fena çıkar herhalde
hee bende çeyize aldın sandım kuzum,olsun güle güle kullan bebişim.siyah dantel geceliğini de güle güle kullan tabi,en güselinden
bu arada çok iyi ya az kalmış Allahın izniyle şafağınız.bizimde atarsa 101![]()
selam kızlaarr muhabbetın en koyu yerınde yakaldım yıne siziiiinaberisinzzzzz
çok tşk ederim cnm sende güle güle kullan.Mürdüm renkte bi sütyen beğendim ama 75 di malesef oyüzden alamadım
hosbulduk canım nasılsın sohbetinize doyum olmuyor bazen okumaktan yazamıyorum![]()
inşallah sedoşummm yaa bende çok heyecanlıyım kaç gündür bunlarla uğraşıyorum ilkokul arkadaşlarını bile buldum aradan 20 yıl geçmiş nerdeyse görünce şok olcak gibi mi geliyo![]()
yazalım bunu bir kenara, bakalım hanginizden gelecek böyle bir haberofff shittartık bır hafta sonra yazarsın kızlarr hamıleyım dıye
hahahhahahahahaha tamam sustum
![]()
gel kuşum gel yetiştinselam kızlaarr muhabbetın en koyu yerınde yakaldım yıne siziiiinaberisinzzzzz
hahaha zaten nasipse ilk geceden düşünüyorum tabi Allahım verirse![]()
selam iyiyiz canım sen nasılsın?
Teşekkür ederim cnm. Maşallah senınde şafagın azalmış baya
hoşgeldn cnm![]()
bende tsk ederım canım murdum rengınede bayılıyorum bıraz pahalıymıs organık cottonmu kı acaba onlar cok pahalı oluyor