2012' de yazın evlenecekler

aayy sormaa yaa çarşamba günü doğum günü benim bitanecik nişanlımın her sene farklı bişiler mutluka yaparım 5 senedir artık bi klasik haline geldi
bu senede değişik bişi geldi aklıma :23::23: tüm arkadaşlarını en yakın oldukları ilkokul arkadaşları falan tek tek kameraya alıyorum onun hakkında bi kaç bişi söylemelerini istiyorum içlerinden geldikleri gibi konuşuolar yarında bütün gün arkdaşlarıyla onun için çekim yapıcam pazar günü montaja verip hepsini birleştircek :66::66: ortaya bi video çıkıcak tabi o videonun sonunda benimde bi çekimim olcak ona nasıll :62:

sen baya yaratıcıymıssın nasıl geldı aklına helal olsun super bı fıkır emınım nısanlın cok sasıracak ve cok hosuna gıdecek kesın :34:

:52::52::52::52::52::52: kız ben sizi düğüne kadar nasıl tutucaaamm aaaa :23::23::23::23:
ayy çok zor olacak kuzum yaa..seneye evlenirsek nasipse 6 sene sonunda kavuşmuş olacağız,acısı fena çıkar herhalde:17:
hahahhahahah ALLAH seni :1: :1: ben bugün çeyizime almadım normalde kullanmaya aldım cnm ama geçenlerde siyah dantelden bi gecelik aldım bitdim tabi ama dap dar :1: zar zor çıktı ustmden buyugunu bulamdm ama dar oldgu için de çok hoş duruyor ya

:1: :1: :1:

5olılere az kaldın dıyceksın kuzu:1: atarsa şafagımız 61 TRABZON:72::72:

hee bende çeyize aldın sandım kuzum,olsun güle güle kullan bebişim.siyah dantel geceliğini de güle güle kullan tabi,en güselinden:17:
bu arada çok iyi ya az kalmış Allahın izniyle şafağınız.bizimde atarsa 101:46:

müthiş bir sürpriz canım ben bayıldım eminim nişanlında bayılacaktır,çok şanslı:66:

inşallah sedoşummm yaa bende çok heyecanlıyım kaç gündür bunlarla uğraşıyorum ilkokul arkadaşlarını bile buldum aradan 20 yıl geçmiş nerdeyse görünce şok olcak gibi mi geliyo :64:

hahaha alemsin:1:
bende dekolte atlet aldım sırf dantel bi cart pembe bi de kırık beyaz,senin şu salladıkların olmadan üstüme onları giyip altıma da string giyinceee adamım çıldıracak eminim hahahahahhaa....:17::60:

offf shitt:61::61::61::61::61: artık bır hafta sonra yazarsın kızlarr hamıleyım dıye:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::49::49::49::49::52::52::52::52::52:hahahhahahahahaha tamam sustum:1::1::1::1::1::1::1:

ayy çok zor olacak kuzum yaa..seneye evlenirsek nasipse 6 sene sonunda kavuşmuş olacağız,acısı fena çıkar herhalde:17:

hee bende çeyize aldın sandım kuzum,olsun güle güle kullan bebişim.siyah dantel geceliğini de güle güle kullan tabi,en güselinden:17:

:17::17: aaah ahh bilirim canım, 6 yıldan çok daha fazla bekleyen bir çift olarak biz napcaz hiç bilmiyorum :23::23::23::23:

artık seneye biz cümleten zıvanadan çıkacakmışız gibi geliyo bana hatunlaaarrrr :23::23::23::23::23:

şaka biyana güle güle sımsıcak güzel gecelerde giy inş. muck

Teşekkür ederim cnm. Maşallah senınde şafagın azalmış baya:nazar::nazar:
selam kızlaarr muhabbetın en koyu yerınde yakaldım yıne siziiii:51: naberisinzzzzz

hoşgeldn cnm :70:

çok tşk ederim cnm sende güle güle kullan.Mürdüm renkte bi sütyen beğendim ama 75 di malesef oyüzden alamadım

bende tsk ederım canım murdum rengınede bayılıyorum bıraz pahalıymıs organık cottonmu kı acaba onlar cok pahalı oluyor

Son düzenleme:
offf shitt:61::61::61::61::61: artık bır hafta sonra yazarsın kızlarr hamıleyım dıye:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::49::49::49::49::52::52::52::52::52:hahahhahahahahaha tamam sustum:1::1::1::1::1::1::1:
yazalım bunu bir kenara, bakalım hanginizden gelecek böyle bir haber :52::52::52: :emir_bebek::emir_bebek:

selam kızlaarr muhabbetın en koyu yerınde yakaldım yıne siziiii:51: naberisinzzzzz
gel kuşum gel yetiştin :23::23::23:

hahaha zaten nasipse ilk geceden düşünüyorum tabi Allahım verirse:1:
:52::52::52::52::52::52: gerçekten miiii??? istiyosan eğer Rabbim hayırlısıyla verir inş. canım yaaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X