2012' de yazın evlenecekler

yazalım bunu bir kenara, bakalım hanginizden gelecek böyle bir haber :52::52::52: :emir_bebek::emir_bebek:

gel kuşum gel yetiştin :23::23::23:

:52::52::52::52::52::52: gerçekten miiii??? istiyosan eğer Rabbim hayırlısıyla verir inş. canım yaaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

benden kesın gelmez cunku bızım zamanımız cok var ben cok kucugum ay cok korkuyorum ben ya herzman dıyorum teyze olmayı daha cok sevıyorum ben sızın bebıslerınızı severım artık:emir_bebek::61:

$10327-24037.webp$10327-24042.webp$10327-24042-A.webp$10327-24313.webp

hele askerden geldiğinde neler yapmıştım sultanım bi duysan :70:
ne yaptın canım ya merak ettim valla,anlatsana azcık örnek alalım:1:
yok canım ya, yaş 30 ama hemen istemiyorum :18:

anladım canım, benim de farklı bir çekincem var aslında,
ben daha önce düzensizlikten dolayı doktora gitmiştim, pko vardı galiba, tedavi etmezsek ilerde hamile kalmakta zorlanabilirsin demişti
ilaç kullandım tam düzene girmese de eskisine nazaran iyi durumda
o yüzden d.kont.hapı kullanmaya çekiniyorum
bir 8ay-1sene kadar istemiorum ben
o konuda kafam karışık yani :37::37::37::37:

devamını bekliyoruz senden :23::23::23::23:

tatlım pko ve insülin direnci bağlantılı oluyor çoğu kez,hiç insülin değerine baktırdın mı? antidiabetik ilaçlarla pko tedavisi yapılıyor,bir doktora görün istersen tekrardan geçmiş olsun kuzum sanadaa...

benden kesın gelmez cunku bızım zamanımız cok var ben cok kucugum ay cok korkuyorum ben ya herzman dıyorum teyze olmayı daha cok sevıyorum ben sızın bebıslerınızı severım artık:emir_bebek::61:

sizler çoğunuz çok gençsiniz yavruşum yaaa
aceleniz yok, evliliğinizin birbirinizin tadını çıkarın bence :112:
gerçi ben diyorum 1 sene yapmak istemiyorum, yaşım müsait olsa 2 sene yapmam diyorum falan ama herkes diyoki evlenince bir süre sonra kendin istiyosun, hevesleniyosun, belki evliliğin belki hormonların getirdiği bişey bilmiyorum ama öyle oluyo diyolar :26::26:

cnm hiç büyük konuşma sakın tersi olur hep.. allah korusun :D bende daha çok küçüğüm inşallah 3-4 sene düşünmuorum..

güselmiş canım ama niye kase koymamışlar ya ne kadardı peki takımın fiyatı,içine neler dahildi?
sizler çoğunuz çok gençsiniz yavruşum yaaa
aceleniz yok, evliliğinizin birbirinizin tadını çıkarın bence :112:
gerçi ben diyorum 1 sene yapmak istemiyorum, yaşım müsait olsa 2 sene yapmam diyorum falan ama herkes diyoki evlenince bir süre sonra kendin istiyosun, hevesleniyosun, belki evliliğin belki hormonların getirdiği bişey bilmiyorum ama öyle oluyo diyolar :26::26:

ben liseden beri anne olmak istiyorum ya,nasıl hormonlarım varsa:1::1:

çooook güzeeell bayıldıımm dibim düştüüü :53:
al al al al al al al al :81:

aha anladım benım jeton bıraz gec dusuyorda:1:
hahhha severim seni, sen bizi güldürdün gece gece Allah da seni güldürsün :70:

ne yaptın canım ya merak ettim valla,anlatsana azcık örnek alalım:1:

tatlım pko ve insülin direnci bağlantılı oluyor çoğu kez,hiç insülin değerine baktırdın mı? antidiabetik ilaçlarla pko tedavisi yapılıyor,bir doktora görün istersen tekrardan geçmiş olsun kuzum sanadaa...
anladım canım, düğüne yakın yani 3-4 ay kala gidicem zaten
eskiden 60-70günü buluyodu, şimdi 30-35 gün oldu
25-35 gün normal sayılabilecek aralıklarmış, yani ilaç kullandıktan sonra pko durumum kalmamış iyileşmiş görünüyorum o yüzden tekrar gitmemiştim doktora
neyse işte bikaç ay sonra gider testlerimi yaptırırım zaten, ona uygun bir d.kontrol yöntemi bulucaz artık
şuanda karar verebilmiş değiliz zaten :26:

güselmiş canım ama niye kase koymamışlar ya ne kadardı peki takımın fiyatı,içine neler dahildi?

Valla cnm toplam 2o parçaydı 6 yemek tabağı+6 pasta+2 kayık diğer 2o ney bılemedım sımdı ya kutuyu açtım ama kırılır diye altdakıne bakmadım kutunun ustunde kase yazmıyoduda ama adama sordum kase yok dedi yarın bıdaha bakıcam olmassa

anladım canım, düğüne yakın yani 3-4 ay kala gidicem zaten
eskiden 60-70günü buluyodu, şimdi 30-35 gün oldu
25-35 gün normal sayılabilecek aralıklarmış, yani ilaç kullandıktan sonra pko durumum kalmamış iyileşmiş görünüyorum o yüzden tekrar gitmemiştim doktora
neyse işte bikaç ay sonra gider testlerimi yaptırırım zaten, ona uygun bir d.kontrol yöntemi bulucaz artık
şuanda karar verebilmiş değiliz zaten :26:

anladım tatlım,tabi evlenmeden önce mutlaka kontrol şartmış,doktorlarda uygun korunma yöntemine yönlendirir bizleri,yani umarııım:31:

hey maşşalllllaaahhh senin hormonlara o zaman :nazar::nazar::nazar:
benim canım şurda 1-2 senedir çocuk çekiyo, o da artık biyolojik saatim geldi mecbur çekiyo galiba :9::9::9:

sultaaaaannnnnnnn canımmmmm çok fenaaaa güldümmmm yaaaaaaaaa allahta seni güldürsün emii:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

hıc sorma ya bende cok guldum kendıme nısanlımlada cok guluyoruz hatta

bazen gulme krızıne gırıyoruz telefonda böyle olunca tlfnu agzımdan cekıyorum yastıgı kucaklıyorum ay duysa bunları fecı guler bana :1::1::1:

Kızlar 3otl toplam 2o parça PAŞABAHÇE WORKSHOP bilemedim karar veremedim acaba silinir mi porselen değil çünkü

Back
X