kız siz napıosunusssss gözünüsss körr olmasınnn muhabbettlere bakk...:1:![]()
hosgeldın rosacım

kız kıza konusuyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız siz napıosunusssss gözünüsss körr olmasınnn muhabbettlere bakk...:1:![]()
yazalım bunu bir kenara, bakalım hanginizden gelecek böyle bir haber![]()
![]()
gel kuşum gel yetiştin
gerçekten miiii??? istiyosan eğer Rabbim hayırlısıyla verir inş. canım yaaa
![]()
kız bedendir o
Allah iyiliğini versin sultanım yaaa
ne yaptın canım ya merak ettim valla,anlatsana azcık örnek alalımhele askerden geldiğinde neler yapmıştım sultanım bi duysan![]()
yok canım ya, yaş 30 ama hemen istemiyorum :18:
anladım canım, benim de farklı bir çekincem var aslında,
ben daha önce düzensizlikten dolayı doktora gitmiştim, pko vardı galiba, tedavi etmezsek ilerde hamile kalmakta zorlanabilirsin demişti
ilaç kullandım tam düzene girmese de eskisine nazaran iyi durumda
o yüzden d.kont.hapı kullanmaya çekiniyorum
bir 8ay-1sene kadar istemiorum ben
o konuda kafam karışık yani![]()
devamını bekliyoruz senden![]()
benden kesın gelmez cunku bızım zamanımız cok var ben cok kucugum ay cok korkuyorum ben ya herzman dıyorum teyze olmayı daha cok sevıyorum ben sızın bebıslerınızı severım artık![]()
hele askerden geldiğinde neler yapmıştım sultanım bi duysan![]()
benden kesın gelmez cunku bızım zamanımız cok var ben cok kucugum ay cok korkuyorum ben ya herzman dıyorum teyze olmayı daha cok sevıyorum ben sızın bebıslerınızı severım artık![]()
benıı karıstrdn galıba tatlımmm :)
güselmiş canım ama niye kase koymamışlar ya ne kadardı peki takımın fiyatı,içine neler dahildi?
sizler çoğunuz çok gençsiniz yavruşum yaaa
aceleniz yok, evliliğinizin birbirinizin tadını çıkarın bence :112:
gerçi ben diyorum 1 sene yapmak istemiyorum, yaşım müsait olsa 2 sene yapmam diyorum falan ama herkes diyoki evlenince bir süre sonra kendin istiyosun, hevesleniyosun, belki evliliğin belki hormonların getirdiği bişey bilmiyorum ama öyle oluyo diyolar :26::26:
çooook güzeeell bayıldıımm dibim düştüüü
hahhha severim seni, sen bizi güldürdün gece gece Allah da seni güldürsünaha anladım benım jeton bıraz gec dusuyorda![]()
anladım canım, düğüne yakın yani 3-4 ay kala gidicem zatenne yaptın canım ya merak ettim valla,anlatsana azcık örnek alalım
tatlım pko ve insülin direnci bağlantılı oluyor çoğu kez,hiç insülin değerine baktırdın mı? antidiabetik ilaçlarla pko tedavisi yapılıyor,bir doktora görün istersen tekrardan geçmiş olsun kuzum sanadaa...
güselmiş canım ama niye kase koymamışlar ya ne kadardı peki takımın fiyatı,içine neler dahildi?
ben liseden beri anne olmak istiyorum ya,nasıl hormonlarım varsa![]()
ayy canım karıstırdım sen ceyız alısverısını okumssun hızlı yazacam dıye karstırmısım![]()
anladım canım, düğüne yakın yani 3-4 ay kala gidicem zaten
eskiden 60-70günü buluyodu, şimdi 30-35 gün oldu
25-35 gün normal sayılabilecek aralıklarmış, yani ilaç kullandıktan sonra pko durumum kalmamış iyileşmiş görünüyorum o yüzden tekrar gitmemiştim doktora
neyse işte bikaç ay sonra gider testlerimi yaptırırım zaten, ona uygun bir d.kontrol yöntemi bulucaz artık
şuanda karar verebilmiş değiliz zaten :26:
hey maşşalllllaaahhh senin hormonlara o zamangüselmiş canım ama niye kase koymamışlar ya ne kadardı peki takımın fiyatı,içine neler dahildi?
ben liseden beri anne olmak istiyorum ya,nasıl hormonlarım varsa![]()
anladım tatlım,tabi evlenmeden önce mutlaka kontrol şartmış,doktorlarda uygun korunma yöntemine yönlendirir bizleri,yani umarııım![]()
sultaaaaannnnnnnn canımmmmm çok fenaaaa güldümmmm yaaaaaaaaa allahta seni güldürsün emii![]()