evet tarih bu şekilde ayarlarsanız çok hoş ve anlamlı olabilir canım hayırlısı inşallah...
canım hayırlısıyla olsun hepimizin düğünü nikahı
dün anneme dedim anne ya bana azcık oynamayı öğret,Trakya gelini olcam göbecik atmayı bilmiyorum ayıp dedimannemde dedi oyun havası aç,aynanın karşısında oyna zaten öğrenirsin bi süre sonra,hem de hareket olur kilo verirsin dedi
internette zumba fitness var dans programı. ben arada açıp evde yapıyorum canım benimdansı çok seviyorum zaten. form tutmak içinde ideal canım. google amcaya yazarsan videolarını bulabilirsin. a be bacım iki salladın mı bu iş tamamdır
nişanlım kaptan yani denizci canım. martta gelecek. son kez sefere çıktı para için. ondan sonra bir daha hiç ayrılmayacağız inşuzaklık zor yaane iş yapıyor nişanlın,uzun süre kalıcı değildir orda inş.
vay latin hee süpermiş bu zumba,o kadar kıvırırsam harbi zayıflarım şekercim,sağolasın
nişanlım kaptan yani denizci canım. martta gelecek. son kez sefere çıktı para için. ondan sonra bir daha hiç ayrılmayacağız inş
rica ederim canım benim umarım beğenirsin ben çok eğleniyorum yaparken ve hafiflediğimi hissediyorum
inşallah canım benim,gelince başka iş bakacak o zaman.Allah kavuştursun sizide tez vakitte inş.
inş.sadece hissetmem gerçekten hafiflerim kuzum yaa
bi de stres atmak içinde iyi he..
evet canım gelince bizim için herşey sıfırdan başlayacak. umarım herşey yolunda gideramin şeker
hayırlısı olsun kuzum...BENİMDE mayıs haziran gibi olucak kımsetse..birde cnm o dediğin şurup reflü için diyor bana gaz çok onları patlatmadan atmak için bişey lazımvalla evlenince rezil olurum yaa dr. gitmek göründü bana sanırım patron kovucak artık beni
ben dayanamam pastama öyle bakmam direk yerim hiç açımam valla çok seviyorum tatlı delisiyim çünkü bi gelseydi şu bayram..hala inanamıyorum evlenme hazırlığı içinde olmama inşallah allahım yüzümü kara çıkartmaz çünkü benimkini kimse istemiyordu şuan herkes bayılıyor o ayrı ama
evet sigarayı bırakınca insanlar yemeye saldırıyormuş,Allahtan sigara içmiyorum düşünemiyordum kendimi,bırakıncakesinlikle hafifliyorsun ve sıkılaşıyorsun canım benim. ben zaten eskiden de dans ederdim dans ederken hem eğleniyorsun hemde sıkılaşıyorsun. bıraktığım için kilo aldım biraz. hee tabi ki sigarayı da bıraktım onun etkisi de var.
BENİMDE mayıs haziran gibi olucak kımsetse..birde cnm o dediğin şurup reflü için diyor bana gaz çok onları patlatmadan atmak için bişey lazımvalla evlenince rezil olurum yaa dr. gitmek göründü bana sanırım patron kovucak artık beni
ben dayanamam pastama öyle bakmam direk yerim hiç açımam valla çok seviyorum tatlı delisiyim çünkü bi gelseydi şu bayram..hala inanamıyorum evlenme hazırlığı içinde olmama inşallah allahım yüzümü kara çıkartmaz çünkü benimkini kimse istemiyordu şuan herkes bayılıyor o ayrı ama
hayırlısı olsun kuzum...
evet sigarayı bırakınca insanlar yemeye saldırıyormuş,Allahtan sigara içmiyorum düşünemiyordum kendimi,bırakınca
sanada bravo valla canım,iyi ki bırakmışsın o kötü pis kokulu emziği...öyyykk
selam kızlar ben geldım ne yapıyorsunuz
canım benim annem 2 ay önce dr.a gitti. tüm batın ultrasona girdi karnı öyle bir şişki. dr yoğun gazdan dolayı rahatsızlığı ve şişkinliği olduğunu söyledi. gaviskon verdi. şimdi çok rahat sıkıntısı yok çok şükür. bence bir dene. çünkü canım bu surubun hiçbir yan etkisi yok. ahh ahhh bende öyle diyordum ama o gün o kadar stresli o kadar heyecanlıydım ki hiçbirşey yiyemedim içemedim. Allah tamamını erdirsin canım benim. kıyafetin belli oldu mu?
canım benim annem 2 ay önce dr.a gitti. tüm batın ultrasona girdi karnı öyle bir şişki. dr yoğun gazdan dolayı rahatsızlığı ve şişkinliği olduğunu söyledi. gaviskon verdi. şimdi çok rahat sıkıntısı yok çok şükür. bence bir dene. çünkü canım bu surubun hiçbir yan etkisi yok. ahh ahhh bende öyle diyordum ama o gün o kadar stresli o kadar heyecanlıydım ki hiçbirşey yiyemedim içemedim. Allah tamamını erdirsin canım benim. kıyafetin belli oldu mu?
tmm cnm aklımda olsun bi arada sırada midemde yanmıyor değil zaten
ayy can damarıma bastın haa kıyafet en sorun ettiğim şeyybelli değil abiye giymeyi düşünüyorum evde olucak diye çok abartmakta istemiyorum ama biyandanda bu benim nişanım çok güzel olmalıyım diyorum sizler neler giydiniz foto yokmu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?