2012' de yazın evlenecekler

Kızlarrrrrrr herkese hayırlı musmutlu günler diliyorum dün aksam iyi kaynatmısınız daha sayfa 8 deyim oku oku bitmedi bundan sonra aksamlarıda mı girsem nete daha güzel oluyor walla muhabbetlerr sankimmm

sizede demiştim ya nişan dernekte olabilir die çok kalbimi kırdılar öle rezalet olurmu die işten ayrılcamıda dedim 2 hafta eleman bulana kadar durcam

hay alllahım cnm ya ne saçmalık ne var dernekte olsa maskat gönüller bir olsun onlar sizin mutlu gününüze değilde mekanın güzelliğine geliceklerse gelmesinler bence..uykum vardı açıldı haa sinirlendim

hay alllahım cnm ya ne saçmalık ne var dernekte olsa maskat gönüller bir olsun onlar sizin mutlu gününüze değilde mekanın güzelliğine geliceklerse gelmesinler bence..uykum vardı açıldı haa sinirlendim

Hiç gülcem yokken güldürdün valla canım
bak devamı var para lasım diye işe girdim 1300 dedile 820 verdiler yönetici asistanıydım tuvalet temzle demeye başladılar dün ayrıldım ama eleman bulana kadar burdayım:18::18::18:

ohoo 1,300 nerde 800 nerde nasıl yalan söyleyebiliyorlar anlamıyorum...en iyisi cnm yarın öbürgün farklı talebleride olur ..

1 ay snr nişanım var cnm kısmetse dün akşam annem bohçaya koymak için havlu ayarlamıştık yıkamıştı ütüleyip dikmiş kuzene gösterirken bende baktımda çok güzel olmuşlar anneciğimin elleri dert görmesin resimde çekerim biara unuttum çekmek aklıma gelmedi..

birde erkek bohçasını sayayım kızlar sizde yorum yapın eksikleri söylersiniz

4 adet havlu
1 adet pijama
1 adet eşofman
traş seti
traş seti için süslü küçük sandık
1 tkm barnoz seti mavi renk sadece erkek (çok kaliteli değil ama annem takmış kafaya koyucak)
saccade takımı
mendil
iç çamaşırı ( 3 er tane almak istiyorum yeterlimi)(baksır ve atlet)
ev terliği
birde takım elbise alıncak yada gömlek pantolan
ayakkabı
kemer

başkada olmaz heralde 3 bohça çıksa bari gösterişli olsun

birde gondolla çikolata yapıp yanına kolonyayla vericez nişan bohçasını görmeye gelenlere ikram ediliyormuş..bizde bilmiyorduk halama gelinleri öyle yapmış

ayyy kıs anlattıkça içim bi hoş oldu
darısı bana benim nişn dernekte olursa şubat mart gbi düğün haziranda olmassa eylülde düğün nisan ayında nişan olcak

Kızlaaaaaaaaar hiç buluşma oldumu olursa banada desenize özel msjla sizlerle tanışmayı çok istiyorummm

daha ne olsun canım ya maşallah,bırak annen ne istiyorsa koysun gönlünü kırma.
bir de geçmiş olsun miden için
Kızlaaaaaaaaar hiç buluşma oldumu olursa banada desenize özel msjla sizlerle tanışmayı çok istiyorummm

canım buluşma olmadı,zaten bütün arkadaşlar İstanbul'da oturmuyor ya belki biraz zor olabilir buluşma bu anlamda:44::44:
şehir buluşmaları ayarlarız olmazsa

şehir şehir il il geziyomuşus
istanbul gelinleri buluşalım bi hafta olmassa

Canım öncelikle nişanın hayırlısı ile sonuçlanır ve Allah tamamını erdirsin. Beylikdüzü güzel ve nezih bir yer. bizde evlendiğimiz zaman beylikdüzüne taşınacağız. ve ayrıca karın şişkinliği ve gaz benim annemde de vardı. Gaviskon diye bir şurup var rahatlatıyor. herkes içebilir. çok da pahalı birşey değil. istersen bir dene canım benim.

Kızlarrrrrrr herkese hayırlı musmutlu günler diliyorum dün aksam iyi kaynatmısınız daha sayfa 8 deyim oku oku bitmedi bundan sonra aksamlarıda mı girsem nete daha güzel oluyor walla muhabbetlerr sankimmm

Nyu.cum sana da güzel ve capcanlı cıvıl cıvıl bir gün dilerim bende

Lavantacım. biz nişan yaptık ama senin bohçanın maşallahı var. fazlası var eksiği yok kullanabileceğiniz şeyleri almanızda fayda var. mesela bornoz benim bildiğim bohçaya konulmaz ama sizin adetleri bilmiyorum ayrıca çikolatayı damat tarafı getirir kız istendikten sonra da getirilen çikolata açılıp yenilir. bence sizin çikolata almanıza gerek yok. sen nişan pastası düşün bence

Bu arada herkese tünaydın gelincikler

beylikdüzü ve civarında düşünen birkaç arkadaşımız daha var 2012 gelinlerinden allah allah çikolata olayını o şekilde hiç duymamıştım. yani biz hiç öyle birşey yapmadık:26: sen zaten bu kadar özenip bu kadar emek verirsen herşeyin en güzeli olacağına eminim canımcım. hayırlısı Allah.tan. bence olumlu düşünmek herşeyin başlangıcı. daha önce yazdıklarını okudum ama hiç cvp verememiştim fırsat yakalayamamıştım yüzük konusunda da çok güzel sade ve uyguna yüzükler var. aklıma gelmişken bunu da söyleyeyim dedim

bende çikolata duyamıştım,ama adetler değişiyor demek ki.pasta almıştık bizde,çikolatayı onlar getirdi çiçekle birlikte.

bende çikolata duyamıştım,ama adetler değişiyor demek ki.pasta almıştık bizde,çikolatayı onlar getirdi çiçekle birlikte.

evet canım bende hiç duymadım ve yapmadım benim bohçamda 1 tane idi herşeyi az ve öz düşündük ve yaptık tek fark nişanlımın damatlığını aldık o kadar

Bende kendime yasak koydum tatlıda ve
dünden beri de tatlı istiyorum canımcım tatlı niyetine türk kahvemi yapıp geldim

afiyetle iç canım..
benim sizler gibi bi kaç kilo fazlam yok ki bayağı bir fazlam var güselim ve zayıflamak zorundayım valla,gelinlik giyeceğim nasipse ve sonrasında doğumdu falan derken ohooo.2 haftada falan 4 kilo verdim şimdilik mesudum,inş.devamı gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…