ay benim adamda izmir.de yaşıyor![]()
![]()
hadi yaa izmirde nerde yaşıyor bu arada sen nerde yaşıyosunn :44::44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay benim adamda izmir.de yaşıyor![]()
![]()
hadi yaa izmirde nerde yaşıyor bu arada sen nerde yaşıyosunn :44::44:
TOKAT'da cnm. İst gelmiştim 2 sene önce.
gamzecım hazıran sonunda izmirdeydim çok güzelllllllllllllllllllllllll bir şehir![]()
aa izmirr bambaşka bi yerdirr çağlamm valla hiç bi şehirde yaşamam gibi geliyo izmir dışındaa![]()
benden sana tavsiye şekerim eğer iş konusunda falan sıkıntı olmazsa kesinlikle izmiri tercih et başlarda belki istanbula göre hafif gelebilir ama izmirin yaşam tarzına alıştın mı o denizinin kokusunu aldın mıı tamamdırrben istanbulda yaşıyorum nişanlımda hanım köylü olacakgaziemirdeler onlar ama belki izmir de bile yaşayabiliriz
![]()
benden sana tavsiye şekerim eğer iş konusunda falan sıkıntı olmazsa kesinlikle izmiri tercih et başlarda belki istanbula göre hafif gelebilir ama izmirin yaşam tarzına alıştın mı o denizinin kokusunu aldın mıı tamamdırr![]()
gasoline hoşgeldin canım. valla 5 dk içeri gittim herkes gitmişben iyiyim canım umarım sende iyisindir günün güzel geçmiştir inş.
![]()
hoşbuldum canım, iyiyim bugün, sabah uyandığımda kendimi iyi hissediyodum
ayağa kalktım yani artık, hatta kalktığım gibi de kendimi benimkinin kolalrına attım
yani kollarına attım dedimse, buluştuk, gezdik, yeni bir yer keşfettik yemek yedik orda, bayılırız yeni bir yer keşfedelim yeni bişeyler deneyelim birlikte![]()
haftalık boğaz havamızı da aldık ama yavrum benim beni 18:20de eve bıraktı ama hala yolda :97:
köprüye bile varamadı, öyle bir trafik varmış ki, kıyamam yaa, normalde bizim evden köprü 15-20 dk en fazla
ama çocuk daha köprüye bile giremedi 2 saati geçti, 15 dk lık yolu neredeyse 2,5 saatte gitmiş olacak köprüye adım atabilirse
ona üzülmekle meşgulüm canımonun dışında iyiyim şükür
iyi akşamlar kızlaaaar...![]()
ya aklımda zaten izmir.de yaşama fikri var kafamı karıştırıyor ama nişanlımla daha bu konuları konuşamadık şuan bende beklemedeyim nişanlımıiş konusunda da farklı fikirlerim var bilemiyorum canım herşeyin hayırlısı zaten.
hayırlısı tabi canım herşey gönlünüzce olsun öncelikle![]()
sağol canımcımhepimizin hayatları sevdikleriyle bir ömür mutlu geçer
![]()
valla ben karnımın sancıısndan duramıyorum cnm cıkıyorumvaaay zevklerimiz uyuşuyor demek ki
istanbul u gezmek, havasını içime çekmek gibisi yok, istanbul benim ikinci aşkım yaa
canım marmara foruma ilk gittiğim gün nefret etmiştim ama bir vesileyle tekrar gittim, sonra tekrar sonra tekrar ve tekrar
neden diye sorarsan, çok büyük ve her markanın en güzel mağazası orda, ben çok gezdiğim için markaların mağazalrına da dikkat ediyorum, en çok da mango koton batik severim, özellikle kotonun oradaki mağazasını çok seviyorum, kafeleri de güzel, yani beni orda çeken şey alışveriş
istanbul forum benim eski iş arkadaşlarımla buluşma ve yemek yeme mekanım, heleo minik ahşap köprülerinin akşam görüntüsüne bayılıyorum :))
akvaryuma hiç gitmedim bak, gideyim oraya bi gün :)
yavruuuuuuuuummm uuujjjbuldummmm
nabıyonuz bakem hatun kişileerrr?![]()
evet cnm ya beğendim ben deaa izmirr bambaşka bi yerdirr çağlamm valla hiç bi şehirde yaşamam gibi geliyo izmir dışındaa![]()
iyi akşamlar kızlaaaar...![]()
iyi akşmlr fstk![]()
ben çok seviyorum ama lale devri daha ağır bastığı için onu seyrediyorum, bizim yengeyi de internetten tekrarını mutlaka seyrediyorumkızlar kanal d bizim yengeyi seyrediyor musunuz?
canım geçmiş olsun, bekliyoruzvalla ben karnımın sancıısndan duramıyorum cnm cıkıyorumgelırım yıne
iyi akşmlr fstk![]()
kızlar kanal d bizim yengeyi seyrediyor musunuz?
ben çok seviyorum ama lale devri daha ağır bastığı için onu seyrediyorum, bizim yengeyi de internetten tekrarını mutlaka seyrediyorum
valla ben karnımın sancıısndan duramıyorum cnm cıkıyorumgelırım yıne
evet cnm ya beğendim ben de
iyi akşmlr fstk![]()
geçmiş olsun çağlamm![]()