2012' de yazın evlenecekler

damat eve gidelim bir an önce diye tutturdu hahahaha,acaba her düğünde böyle mi oluyordur:1::17:

hahha bahri yavrum napsın bekliyo kaç haftadır, ama bugün de vuslata eremeyecekler :9::9::9:

valla benimki kesin öyle olur, ama ben de ondan farklı olmam heralde, ben şimdi bile diyorum ki, boşverelim düğünü yemeği, nikahımızı kıyıp direk evimize gidelim diye :23::23::23::23:

hahha bahri yavrum napsın bekliyo kaç haftadır, ama bugün de vuslata eremeyecekler :9::9::9:

valla benimki kesin öyle olur, ama ben de ondan farklı olmam heralde, ben şimdi bile diyorum ki, boşverelim düğünü yemeği, nikahımızı kıyıp direk evimize gidelim diye :23::23::23::23:

işte bu ya,cesur gasolinecim benim:1:
valla doğru yaa..sizin 10 bizim 6 sene:1:vuslat gerek vuslat:69:

hahahaha süpersin yaa...bugün aşka gelmişsin herhalde kuzum,gördün tabi sevdiceğini de...:69:
inşallah vuslata ereriz hayırlısıyla hepimiz:52::52:

kız aşka gelmem miii, sen ne diyosuuunnn :23::23::23::23:
ereriz ereriiiizzzz inş. :70:
bugün diyorum ki benim yavruya koskoca 12 yıl geçti şu bikaç ay geçmedi :23::23::23:

Son düzenleme:
kız aşka gelmem miii, sen ne diyosuuunnn :23::23::23::23:
ereriz ereriiiizzzz inş. :70:
bugün diyorum ki benim yavruya koskoca 12 yıl geçti şu bikaç ay geçmedi :23::23::23:

aaay gasoline çok güldüm allah iyiliğini versin yavrum :60::60: haklısın ama yani geçmiyo gibi geliodur zaman ama tabiki geçiyoo az kaldı az dayan güzelimmm :23::23:

aaay gasoline çok güldüm allah iyiliğini versin yavrum :60::60: haklısın ama yani geçmiyo gibi geliodur zaman ama tabiki geçiyoo az kaldı az dayan güzelimmm :23::23:
inşallah kuzucum yaaa
geçicek geçiceeeek ve o gün geleceekk :23::23::23:

hımm bence 12 deneden düz hesap yapıyorsun ki,12 sene ilişki yürütmek kolay mı,maşallaaah maşaaaallllaaaaah kuzuuum:nazar::nazar:
sağol yavruşuummm :70:
e çok kolay olmadı tabi, hatta şöyle düşünüyorum hani evliliğin belli yıllarında krizler çıkarmış ya, biz bence onlardan bir iki tanesini de atlattık yani
e o kadar zaman geçti :8:
Allah hepimize huzur mutluluk versin canım benim :70::70:

sağol yavruşuummm :70:
e çok kolay olmadı tabi, hatta şöyle düşünüyorum hani evliliğin belli yıllarında krizler çıkarmış ya, biz bence onlardan bir iki tanesini de atlattık yani
e o kadar zaman geçti :8:
Allah hepimize huzur mutluluk versin canım benim :70::70:

amiiiin canımmmmm....

Back
X