2012' de yazın evlenecekler

ıkı ayın kaldı canım allahın ıznıyle ınsallah bır ömur boyu nesenı sevdıcegne karsı hıc kaybetmessın.
ınsallah bende senın yasaıdgın duyguları yasayabılırım ama bızımde 8 ay oluyor bu ayın 21 de cogu gıttı azı kaldı beklemek guzel eger beklenen özelse..
sende rahat bır hafta sonu tatılı yaparsın artık sızınkılerde evdeymıs ablana devr et ablalar bıze kıyamaz nasılsa:61:
canım sen baya baya bu kedıcıgın tum sorumlugunu aldın ne zamana kadar bakacaksın ceyzınde götrdugunu dusunsene ay cok super olur:61:.

amin tatlım.... sende yasıycaksın inşallah. valla cnm en fazla 3 hafta falan daha bızde daha sonra babam verıcek bı tanıdıgına az daha buyusunde.benım kedim var zaten odaları ayrdık ta rahatsız olmasın diye :1: ama buda minicik ya anneside yok :14: :14:

amin tatlım.... sende yasıycaksın inşallah. valla cnm en fazla 3 hafta falan daha bızde daha sonra babam verıcek bı tanıdıgına az daha buyusunde.benım kedim var zaten odaları ayrdık ta rahatsız olmasın diye :1: ama buda minicik ya anneside yok :14: :14:

ınsallah canım :61:

hehehe bı uyanmısınız kedıcıkler mutfagı dagıtmıslar sıncaplar adlı fılme baktınmı kedıcıklerde onlar gıbı yaparsa fena olur:52:

zor olur kedılerın tuyu cok dökulur bırsıne verısenız sızın ıcınde ıyı olur oda yenı aılesını benımsemıs olur kımbılır ne kadar zordur o kedıcık ıcın sımdı:30:

bende lıste yapıyorum mutfak lıstem gecen bıtmıstı sımdı yatak odasının lıstesını yapıyorum caglacım canım sen kac tane nevresım takımı aldın normal olanı nedır bılıyormusun :44:

cok sevındım canımın ıcı ıyılesmene dıkkat et artık havalar soguyor.. oww bugun sevdıcegnıle bulustun demek, aah aahh gasolınım ne guzel sevdıgıncenle bı gun gecrebılıyorsun...bolca hasret gıdermıssınız hemde bogaz köprsunun karsısında:34: ıstanbulun trafıgı meshurdur hep haberlde cıkıyor herkes sıkayetcı ıkıncı bır köpru yapılsa ıyı olabılır aslında:61:

Hatunnumm zaten 2.koprumuz var, 3.nun yapilmasi gundemde :)
Ben de zamaninda az cekmedim istanbulumun trafiginden ama olsun yaa onu bile ozluyorum
Uni.yi bursada okudum, trafiksiz, sakin, kosturmacasiz... Ne bileyim sevemiyorum ben o sakinligi, duzenliligi, gidecegin yere kacta varacagini biliyorsun falan, ne bileyim ben alismisim galiba aksiyon ariyorum :60:

Evet canim ya, giderdik sayilir bir haftalik hasreti, iste ne kadar giderilirse...:(
Ama cok guzel bi gun gecirdim, pasam sagolsun :69:

Sen nasilsin fistik ne yaptin ne ettin de hele bakim?
Ben uyumadan size bi bakim dedim de :)

ınsallah canım :61:

hehehe bı uyanmısınız kedıcıkler mutfagı dagıtmıslar sıncaplar adlı fılme baktınmı kedıcıklerde onlar gıbı yaparsa fena olur:52:

zor olur kedılerın tuyu cok dökulur bırsıne verısenız sızın ıcınde ıyı olur oda yenı aılesını benımsemıs olur kımbılır ne kadar zordur o kedıcık ıcın sımdı:30:

bende lıste yapıyorum mutfak lıstem gecen bıtmıstı sımdı yatak odasının lıstesını yapıyorum caglacım canım sen kac tane nevresım takımı aldın normal olanı nedır bılıyormusun :44:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy deme kız :1: :1: bide dağıtıyorlarmış hahahay:1: cnm ben çeyize daha çok nişandan sonra yoğunlaştım yatak odasına falan mağlum nişanlım askerde aldıgım her ürünü aşkımla birlikte beğenmek istıyorum o yuzden cok cok almadım toplam şuan için 3 nevresim takımım 1 pike takımım 1 de yatak örtüm var...

Nevresim takımında Micropolyester bayılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm :69:

Caglaaaamm tebrikleerr, demek tokata kadar geldiniz ne mutlu
Partini kacirdim galiba kuzum ya, hakkini helal et, bilg acik degildi, simdi de tel.den yaziyorum
Yoksa daha actionli mesajlar yazardim simdi senin icin:23::23::23:

hoşgeldn kuzucm önemli değil ya kendi çapımda :1: :1: bende dedım nerelerde bu kız:emir_bebek::emir_bebek:

Ama yine senin ve sevincin icin yasadigim hissiyati anlatmak adina sunlari yazmam yeterli sanirim;

Ooohhh hadi kizlaarr atilsin gobecikleerr
Yandaaaann
Obaaaaa, oohh hadi caglaaa, actim muzigin sesini bakk
Gecenin yildizi sensin hadiii, doktur bakalim kendi yorenden de biseyler
Ooh ooh ooh:64:

Canlarım kınada ne gıyceksınız bu arada sadece bindallımı yoksa önce abiye sonra bindallımı???

Hatunnumm zaten 2.koprumuz var, 3.nun yapilmasi gundemde :)
Ben de zamaninda az cekmedim istanbulumun trafiginden ama olsun yaa onu bile ozluyorum
Uni.yi bursada okudum, trafiksiz, sakin, kosturmacasiz... Ne bileyim sevemiyorum ben o sakinligi, duzenliligi, gidecegin yere kacta varacagini biliyorsun falan, ne bileyim ben alismisim galiba aksiyon ariyorum :60:

Evet canim ya, giderdik sayilir bir haftalik hasreti, iste ne kadar giderilirse...:(
Ama cok guzel bi gun gecirdim, pasam sagolsun :69:

Sen nasilsin fistik ne yaptin ne ettin de hele bakim?
Ben uyumadan size bi bakim dedim de :)

hadı ya bılmıyordum ben bırtek o meşhur köpruden gectım :1::1:

allah sabır versın ıstanbulun trafıgnde olanlara ben bır kere şahıd oldum resmen araba yarısı gıbı zıkzak cızıyor ınsanlar ve cok normalmıs gıbı kımse sıkayetcıde degıl bu durumdan:1::1::72::72:

aynı sehırdesınız canım ıhıtıyacın olsa hemencecık cıkıp gelır yanına bır nefes kadar uzagında:70:

ben bekledım bugun senı kızları gelen gıden kımse olmadı hıc ıste aksam arkdsmla bulustum kafeye felan gıttık :68:

annem bugun ceyızcıden takımlarımı almıs onların resmını cekıp kız kardesımle bana gönderecek buraya koyarım artık cumartesı gunu umarım sızlerde begenırsınız:61: bende yavas yavas baslıyorum artık:1:

Ama yine senin ve sevincin icin yasadigim hissiyati anlatmak adina sunlari yazmam yeterli sanirim;

Ooohhh hadi kizlaarr atilsin gobecikleerr
Yandaaaann
Obaaaaa, oohh hadi caglaaa, actim muzigin sesini bakk
Gecenin yildizi sensin hadiii, doktur bakalim kendi yorenden de biseyler
Ooh ooh ooh:64:

O zaman sabahlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar olmasınnnnnnnnnnnnn tetetetettetetey şimdi halay zamanı :64::64::64::64::64: şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çifteteliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:66::66::66::66::66::66::66::66: şimdideeeeeeeeeeeee oryantal :62::62::62::62::62::62::62: hahahahhahahah.:27::27:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy deme kız :1: :1: bide dağıtıyorlarmış hahahay:1: cnm ben çeyize daha çok nişandan sonra yoğunlaştım yatak odasına falan mağlum nişanlım askerde aldıgım her ürünü aşkımla birlikte beğenmek istıyorum o yuzden cok cok almadım toplam şuan için 3 nevresim takımım 1 pike takımım 1 de yatak örtüm var...

Nevresim takımında Micropolyester bayılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm :69:

hehehe o sanırım sadce fılmlerde olur:1:

guzel dusnuyorsun canım senın nısanlın allah ızın verırse aralıkta gelıyor beraber secemek gezmek ıcın bol bol vaktınız olur.

bende pamuk satene bıtıyorum ama bırtane de taraftar nevresım takımı alacam kesın ıns.(galatasaray)

hadı ya bılmıyordum ben bırtek o meşhur köpruden gectım :1::1:

allah sabır versın ıstanbulun trafıgnde olanlara ben bır kere şahıd oldum resmen araba yarısı gıbı zıkzak cızıyor ınsanlar ve cok normalmıs gıbı kımse sıkayetcıde degıl bu durumdan:1::1::72::72:

aynı sehırdesınız canım ıhıtıyacın olsa hemencecık cıkıp gelır yanına bır nefes kadar uzagında:70:

ben bekledım bugun senı kızları gelen gıden kımse olmadı hıc ıste aksam arkdsmla bulustum kafeye felan gıttık :68:

annem bugun ceyızcıden takımlarımı almıs onların resmını cekıp kız kardesımle bana gönderecek buraya koyarım artık cumartesı gunu umarım sızlerde begenırsınız:61: bende yavas yavas baslıyorum artık:1:
Ay begenmez miyiizzz
Eminim guzel olmustur ama tabi sen resimleri paylaski merakimiz giderilmis olsun hem de yapistirallim hemen :nazar::nazar::nazar: boncuklarini :)

Son düzenleme:
hehehe o sanırım sadce fılmlerde olur:1:

guzel dusnuyorsun canım senın nısanlın allah ızın verırse aralıkta gelıyor beraber secemek gezmek ıcın bol bol vaktınız olur.

bende pamuk satene bıtıyorum ama bırtane de taraftar nevresım takımı alacam kesın ıns.(galatasaray)
evet cnm pamuk saten polyester bunlar bıraz tuzlu ama değer valla çok hoş...
Canim ben zaten abiye giyicem ins. Bindalli konusunda karar vermedim henuz:26:

giy kız bindalllıda kına bindallı gıymeden olurmu hiç:34::34:

Canlarım kınada ne gıyceksınız bu arada sadece bindallımı yoksa önce abiye sonra bindallımı???

ben önce kabarık uzun abıye sonra bındallı ardından geceye dogru mını abıye gıyerım sımdılık öyle dusnuyorum bakalım bı carsıya cıkıyım o gn bı gelsın :66::66:

sen nasıl gıyınmeyı dusnuyorsun?

Back
X