2012' de yazın evlenecekler

Iyiyiz cok sukur canim, ben yine uumadan bi bakiyim kizlara hemen cikarim diyodum ama takildim kaldim yine

Henuz mum gibi detaylara girmedim canim amaa almam mi :23:
Sadece mum degil, ben aromatik yaglar da alicam, lazim olcak :23::23::23::23::23::23:

:61::61: lıstemede yazdım bu aromatık yagları bende arastrıyım benımkı masajı cok sevıyor bana hep dıyor evlenınce masaj yaparsın dıye

dedıgın ıyı oldu.

bende senı cok göruyorum :1:

oowww gasolınım duy bakk bındallıya talep artıyor:1:
Duyuyorum duyuyoruummm
Alicaz bakalim gundemimize :)

:70::70::70::70::70::70::70::70::70::70: bende mucukluyorum bebemmm

özellıkle severek evlenenlerın cok mutlu olmasını ıstıyorum kızlar öyle cok zor anlar yasadımkı ıcıme kazılmıs,, sevıpte yıllarca bekleyenler

cok ıstıyorum mutlu olsun..
Canim aminnn ins.
Ins. herkes coook mutlu olsun, hic bir evlilik kusursuz olmaz ama Rabbim verdigimiz emeklerin karsiligini gormeyi nasip etsin, mutlu olacagimiz gunlerin sayisi hep daha fazla olsun ins. Amin!

abboowww burasıı kopmuşş yineee süperr sohbet mumlar aromatik yağlar ama piknik yordu beni paşadaaa beklerr öpüorumm hepiciniziiiiiii iyiii uykulularrr:71::71::3:

abboowww burasıı kopmuşş yineee süperr sohbet mumlar aromatik yağlar ama piknik yordu beni paşadaaa beklerr öpüorumm hepiciniziiiiiii iyiii uykulularrr:71::71::3:

canım ıyı ukularda sen pasayla berabermıssın sımdı:52::52::52::52::52::52::52::52:

sen bugun pıknıgın vardı demı yorulur ınsan yaa neyse sen bugun erken cık gercı ohaaa saat uce gelıyor:1:

sanada ıyı uykular gecen guzel olsun :70:

Duyuyorum duyuyoruummm
Alicaz bakalim gundemimize :)

:34::34::34:

Canim aminnn ins.
Ins. herkes coook mutlu olsun, hic bir evlilik kusursuz olmaz ama Rabbim verdigimiz emeklerin karsiligini gormeyi nasip etsin, mutlu olacagimiz gunlerin sayisi hep daha fazla olsun ins. Amin!

amın gasolınım amın allah herkese gecım kolaylıgı versın.

mutlu olalım hep beraber ınsallah ılk gun kı gıbı.

canım ıyı ukularda sen pasayla berabermıssın sımdı:52::52::52::52::52::52::52::52:

sen bugun pıknıgın vardı demı yorulur ınsan yaa neyse sen bugun erken cık gercı ohaaa saat uce gelıyor:1:

sanada ıyı uykular gecen guzel olsun :70:

yok ayolllll nerdeeeee :1::1::1::1:telde beklio aramamıııı :1::1::1::1::1:hadi öpüom yarın burdayımm kaynatırıs:70:

:61::61: lıstemede yazdım bu aromatık yagları bende arastrıyım benımkı masajı cok sevıyor bana hep dıyor evlenınce masaj yaparsın dıye

dedıgın ıyı oldu.
Iyi oldu dimi :23::23::23::23::23::23:
Benkmki bayilir onunla ilgileniyim, masaj yapiyim, eli kasinsin kasiyim, yani onunla ilgilenmem acaip hosuna gidiyo
E o yaglar sayesinde o da ben de bayram edicez:23:
E hep ona hep ona olmaz dimi:9::9:

gorusuruz fistik:3:

Yavrular makara kukara iyi guzel de benim uyumam lazim yaaa
O sebepten mütevellit butun hatun kisilere iyi geceler der, badem gozlerinden operim muccckkk:70:

ya inanılır gb değil hangi vicdansız yapıyor bunu yıne bı kedıyı ayırıp bızım bahçe tarafına koymuşlar öyle miyavlıyor

Iyi oldu dimi :23::23::23::23::23::23:
Benkmki bayilir onunla ilgileniyim, masaj yapiyim, eli kasinsin kasiyim, yani onunla ilgilenmem acaip hosuna gidiyo
E o yaglar sayesinde o da ben de bayram edicez:23:
E hep ona hep ona olmaz dimi:9::9:

hıc dusunmemıstım :44:ben ıstemem bana masaj yapsın utanırım ben ya..

senınkı kendısını özel hıssedıyordur sen onunla ılgılenınce ondan cok hosuna gıdıyordur:34::1:

10 senedır beklıyorsunuz yasayın yanı bayramı olacak o kadar:61:

ya inanılır gb değil hangi vicdansız yapıyor bunu yıne bı kedıyı ayırıp bızım bahçe tarafına koymuşlar öyle miyavlıyor

caglacım hayatım sız sahıplenıyorsunuz dıye bırısı bıle bıle koymus olmasın:44:

burda bı kadın var kadının 200 tane kedıcıgı var kadın cok zayıf cok uzun sacları var görunce korkuyorum:61:

beledıyeyı ara gelsınler mahallenızde arastırma yapsınlar ben bırkere bızım oralarda cok köpek gördum 11880 aradım bana beledıyenızı arayın dedıler

onlar gereklı cözumu bulacktır dedı tlfndakı hatun. sanırımkı baskaları aramıs sabah 7 geldıler mahaledekı tum köpeklerı toplayıp götrduler

herkese iyi geceler bende çıkıyorum.

Çağla o sizdeki kendinin kardeşi falan olmasın.Çocuklar yavruları annesinden ayırmıştır,çok kötü bir durum.O miyavladıkça senin için gidiyordur.Bende hayvanları anormal seven gruptanım:)

Neyse ben çıkıyorum,görüşmek üzere

Çağla o sizdeki kendinin kardeşi falan olmasın.Çocuklar yavruları annesinden ayırmıştır,çok kötü bir durum.O miyavladıkça senin için gidiyordur.Bende hayvanları anormal seven gruptanım:)

Neyse ben çıkıyorum,görüşmek üzere

ıyı geceler canım tatlı uykular görsmk dılegıle..:70:

caglacım hayatım sız sahıplenıyorsunuz dıye bırısı bıle bıle koymus olmasın:44:

Burda bı kadın var kadının 200 tane kedıcıgı var kadın cok zayıf cok uzun sacları var görunce korkuyorum:61:

Beledıyeyı ara gelsınler mahallenızde arastırma yapsınlar ben bırkere bızım oralarda cok köpek gördum 11880 aradım bana beledıyenızı arayın dedıler

onlar gereklı cözumu bulacktır dedı tlfndakı hatun. Sanırımkı baskaları aramıs sabah 7 geldıler mahaledekı tum köpeklerı toplayıp götrduler

delirmek üzereyim cnm şuan çok ama çok cnm sıkıldı odama ses gelıyor yuregım param parça oldu ya yeter artık bu ne vıcdansızlık. Cnm bura köpeğe çözm var cunku barınak var ama kediye yok işte

delirmek üzereyim cnm şuan çok ama çok cnm sıkıldı odama ses gelıyor yuregım param parça oldu ya yeter artık bu ne vıcdansızlık. Cnm bura köpeğe çözm var cunku barınak var ama kediye yok işte

ne yapacan onu da mı alacan ıcerı böyle olursa sen cok yorulursun shhrrın dedıgı gıbı senınkının aılesınden bırı olmasın?

çağla o sizdeki kendinin kardeşi falan olmasın.çocuklar yavruları annesinden ayırmıştır,çok kötü bir durum.o miyavladıkça senin için gidiyordur.bende hayvanları anormal seven gruptanım:)

neyse ben çıkıyorum,görüşmek üzere

cnm artık elımden bısey gelmıyor göz göre göre ölmelerınede yuregım asla elvermez bende anormal sevenlerdenım belkıde bunu koydular aldık dıye dıgerınıde getırdıler aynı yere koymuşlar kafayı yemek uzereyım allahım nolur yardım etiyi geceler cnm

Back
X