2012' de yazın evlenecekler

iyi geceler kızlar

sizi sürekli takip ediyorum,ama nedense yazamıyorum birşey:1:

evet cnm pamuk saten polyester bunlar bıraz tuzlu ama değer valla çok hoş...

giy kız bindalllıda kına bindallı gıymeden olurmu hiç:34::34:

Hahha bilmem ki, bizim burda pek bindalli giyen yok, kuzenlerimin hic biri de giymedi zaten
O yuzden benim cok alisik oldugum bisey de degil bindalli
O yuzden karar veremiyorum iste
Neyse bakarim artik o zamanki ruh halime gore karar veririm :))

Nevresim demissiniz; ben de soyliyim icimde kalmasin :)))
2tane tek kisilik misafir icin
Yaklasik 8-10tane cift kisilik (ranforce ve pamuk saten)
Bir de kipkirmizi saten :23:
Ben nevresim isinde kendimi tutamiyorum iste ama 2senedir ne bakiyorum ne aliyorum ama cok zor oluyo valla benim icin ama yok alamam yazik gunah valla yaa

Ay begenmez miyiizzz
Eminim guzel olmustur ama tabi sen resimleri paylaski merakimiz giderilmis olsun hem de yapistirallim hemen :nazar::nazar::nazar: boncuklarini :)

gasolınım senınle konsnca ben bı heycana gelıyorum

:66::66::66::66:

paylasmazmıyım onun ıcın sabrsızlanıyorum cumartesı gunu eklerım kesın allahtan bır sorun cıkmassa:51:

iyi geceler kızlar

sizi sürekli takip ediyorum,ama nedense yazamıyorum birşey:1:
Aaaa yaz kiz, niye yazmiyosun? Sen, ben geldiiimmm de, biz hemen kenara kaykiliriz, yer acariz sana da yavrus, ne demek aaa
:)

gasolınım senınle konsnca ben bı heycana gelıyorum

:66::66::66::66:

paylasmazmıyım onun ıcın sabrsızlanıyorum cumartesı gunu eklerım kesın allahtan bır sorun cıkmassa:51:
Heyecan guxel seydiirrr:23:
Heyecanlanalim gaza da gelelim :52:
Ammaann sabahlar olmasiinnn :62:

hosgeldın cnımınıcı:70: yaz kız ne guzel olur tanısırız sohbet ederız

senın ceyız hazırlıkalrı nasıl gıdıyor:61:

ben hiç bişey almıyorum daha,zaten nişanlanalı 2 ay oldu .Annemin daha önceden almış olduğu birşeyler var ama daha çeyizime kendim 1 çöp almışlığım yoktur,yoksa bende bir anormallik mi var:14:

Hahha bilmem ki, bizim burda pek bindalli giyen yok, kuzenlerimin hic biri de giymedi zaten
O yuzden benim cok alisik oldugum bisey de degil bindalli
O yuzden karar veremiyorum iste
Neyse bakarim artik o zamanki ruh halime gore karar veririm :))

Nevresim demissiniz; ben de soyliyim icimde kalmasin :)))
2tane tek kisilik misafir icin
Yaklasik 8-10tane cift kisilik (ranforce ve pamuk saten)
Bir de kipkirmizi saten :23:
Ben nevresim isinde kendimi tutamiyorum iste ama 2senedir ne bakiyorum ne aliyorum ama cok zor oluyo valla benim icin ama yok alamam yazik gunah valla yaa

evet canım bende ılk yapacam bızımkılerın ıcınde kımı dıyor köylı ısı dıye emınım onlarda aynısnı yapacak kendı kınalarında öle olur hep:63::1::1:

ılla kırımızı olması sart degılkı bu beyaz bıle olabılır emınım sanada cok guzel yakısır:12:

bak ben mısafırı hıc akıl edememıstım sen herseyı dusunmusun vay masllah ya ne zekı hatunsun:nazar:

saten kırmızı oooww on yıl beklemıslık vede ıstanbul ıstanbul yorum yapmıcam anlasılmıstır:1::1:

evlenınce de alırsın canım sen masllah almıssın baya allah gule gule kullandırmak nasıp etsın bız böyleyız kadınlar ne görse ıster nefıs doymak bılmıyorukı:75:

ama cok ıcınde kalanları al canım cesıt cesıt kullan :61:

ben hiç bişey almıyorum daha,zaten nişanlanalı 2 ay oldu .Annemin daha önceden almış olduğu birşeyler var ama daha çeyizime kendim 1 çöp almışlığım yoktur,yoksa bende bir anormallik mi var:14:

Hadi yaa, gercekten mi almiyosun :53:
Yok canim anormallik demeyelim de yeterince hevesin olmamis demekki, e gaza getiren birileri de olmayinca normaldir belki
Ama hiiic endiselenme, bizi accuk takip et, gelirsin gaza zaten :))

Aaaa yaz kiz, niye yazmiyosun? Sen, ben geldiiimmm de, biz hemen kenara kaykiliriz, yer acariz sana da yavrus, ne demek aaa
:)

Heyecan guxel seydiirrr:23:
Heyecanlanalim gaza da gelelim :52:
Ammaann sabahlar olmasiinnn :62:

hehehe gasolınım sana sıddetle tavsıye edıyorum mutlaka almalısın ama belkı almıssındır yınede dıyım tarcın ve vanılya kokulu mum al ceyızıne

o mum cayır cayır yandıkca kk aklına gelsın:1:

Hadi yaa, gercekten mi almiyosun :53:
Yok canim anormallik demeyelim de yeterince hevesin olmamis demekki, e gaza getiren birileri de olmayinca normaldir belki
Ama hiiic endiselenme, bizi accuk takip et, gelirsin gaza zaten :))

sizi takip ediyorum zaten,bakmayın hiç yazmıyorum ama herkesi tanıyorum:9:

ayıca bindallı konusunda da yorum yapayım:) bende giymeyi düşünüyorum:9:

aboooww benden kötu durumda olan da varmıs:30:

daha ıkı ay olmus canım eger ımkanın varsa yavas yavas al son gunde strese gırme:61:

ılk önce lıste yap kendıne sonra yavas yavas al bence bı aldıgını bıdaha unutup almassın hem nasıl bısı alacaganı kafanda kararlastırırsın

aldıktan sonra bızımle paylasırsın burda cok guzel olur:61::61:

evet canım bende ılk yapacam bızımkılerın ıcınde kımı dıyor köylı ısı dıye emınım onlarda aynısnı yapacak kendı kınalarında öle olur hep:63::1::1:

ılla kırımızı olması sart degılkı bu beyaz bıle olabılır emınım sanada cok guzel yakısır:12:

bak ben mısafırı hıc akıl edememıstım sen herseyı dusunmusun vay masllah ya ne zekı hatunsun:nazar:

saten kırmızı oooww on yıl beklemıslık vede ıstanbul ıstanbul yorum yapmıcam anlasılmıstır:1::1:

evlenınce de alırsın canım sen masllah almıssın baya allah gule gule kullandırmak nasıp etsın bız böyleyız kadınlar ne görse ıster nefıs doymak bılmıyorukı:75:

ama cok ıcınde kalanları al canım cesıt cesıt kullan :61:
Canim iltifatlarin icin cook tenk yu, operim yanacıklarindan :)
Kirmizi, saten, askim ve ben... Fantastic four.. :23::23::23::23::23::23::23:
:60::60:

Canim iltifatlarin icin cook tenk yu, operim yanacıklarindan :)
Kirmizi, saten, askim ve ben... Fantastic four.. :23::23::23::23::23::23::23:
:60::60:

:70::70::70::70::70::70::70::70::70::70: bende mucukluyorum bebemmm

özellıkle severek evlenenlerın cok mutlu olmasını ıstıyorum kızlar öyle cok zor anlar yasadımkı ıcıme kazılmıs,, sevıpte yıllarca bekleyenler

cok ıstıyorum mutlu olsun..

hoşgördümm canımmm çokk iyiyimmmmmm:66::66::66::66::66:sizlerdeee iyimisiniss:71:
Iyiyiz cok sukur canim, ben yine uumadan bi bakiyim kizlara hemen cikarim diyodum ama takildim kaldim yine

hehehe gasolınım sana sıddetle tavsıye edıyorum mutlaka almalısın ama belkı almıssındır yınede dıyım tarcın ve vanılya kokulu mum al ceyızıne

o mum cayır cayır yandıkca kk aklına gelsın:1:
Henuz mum gibi detaylara girmedim canim amaa almam mi :23:
Sadece mum degil, ben aromatik yaglar da alicam, lazim olcak :23::23::23::23::23::23:

Back
X