2012' de yazın evlenecekler

canım hazır ve çok güsel listeler var :kkk:'de.ben burdan bulduğum bir listeyi kullandım,aldıkça sildim listedekileri,çok işime yaradı:66:
tatlım sende bak istersen bi...

ssedosshh.um ben hiç öyle bir liste göremedim:59: arkadaşların kendi oluşturdukları listelerinden mi?

evet canım haklısın istanbul trafiği, bir yerden bir yere giderken saatlerce yolda kalmak çekilmez. ben mesela bakırköy.e 2 vesaitle gidiyorum(iş yerim yakın olmasına rağmen) evet bende oraları çok seviyorum sakin ve huzur bulunacak yerler. sanırım yaşlandım:60::60::60:

sen nerede oturuyorsun canım? kaç yaşındasın ki ne yaşlanması,ama işte hayat kargaşası ve İstanbul insanı biraz yoruyor..

ssedosshh.um ben hiç öyle bir liste göremedim:59: arkadaşların kendi oluşturdukları listelerinden mi?

evet kendi listelerinden bir arkadaş bayağı güsel herşeyi yazmıştı ıncık cıncık,ondan faydalandım,hatta kopyalayayım isterseniz size..
hatta ben kız tarafı erkek tarafı diye de ayırdım hahaha:1:kendinize göre uyarlayabilirsiniz sizde...durun yaziim..

sen nerede oturuyorsun canım? kaç yaşındasın ki ne yaşlanması,ama işte hayat kargaşası ve İstanbul insanı biraz yoruyor..
ben 31 yaşıma gireceğim yakında:69: bakırköy.de oturuyorum canımcım. evet beni aslında istanbul yormuyor da tatlım insanlar yoruyor. insanlarla uğraşmak zor zanaat:60::60:

evet kendi listelerinden bir arkadaş bayağı güsel herşeyi yazmıştı ıncık cıncık,ondan faydalandım,hatta kopyalayayım isterseniz size..
hatta ben kız tarafı erkek tarafı diye de ayırdım hahaha:1:kendinize göre uyarlayabilirsiniz sizde...durun yaziim..

valla süper olur canımcım yaaa. bende bir tane vardı silmişim herhalde cıbıldak kaldım öyle:59::69:

Erkek Tarafı
Oturma odası için köşe takımı,TV ünitesi
Salon yemek odası takımı ve oturma grubu
Salon-Oturma odası halı ve perdeleri
Kütüphane
Çalışma masası
Sehpa takımı
Banyo dolabı
Ayakkabı dolabı
Vestiyer
Gazetelik
Aspiratör
Televizyon
VCD/DVD player
Telefon

Kız Tarafı
Yatak odası takımı
Yatak odası-Mutfak halı ve perdeleri
Günlük yemek örtüsü ve peçeteleri
Özel günler için yemek örtüsü ve peçeteleri
Amerikan servisler
Nevresim takımları
Yatak örtüsü
Battaniye
Yorgan ve pike
Yastık
Vücut havluları
Banyo çıkışı ayak havlusu
Lif, kese ve sabunluk
Bornoz takımı
Klozet takımı
Fırın
Mutfak robotu
Çamaşır makinesi
Ütü
Saç kurutma makinesi
Elektrik süpürgesi
Ütü masası
Bavul seti
Süpürge ve faraş
Çamaşır sepeti, ipi ve mandalı
Ekmek ve tereyağı tabakları
Salata kasesi
Büyük kayık tabakları
Küçük kayık tabakları
Meyve tabağı
Çorba kaseleri
Tuzluk ve biberlik
Sosluk
Kürdanlık
Yağlık ve sirkelik
Tepsi takımı
Rende
Limon sıkacağı
Balık bıçağı
Balık çatalı
Servis kaşığı
Servis çatalı
Servis bıçağı
Servis maşası
Tahta kaşık ve spatula
Bıçak seti
Şeker maşası
Çay kaşıkları
Sos kepçesi
Kepçe, kevgir ve kürek
Su bardakları
Kırmızı şarap bardakları
Beyaz şarap bardakları
Şampanya bardakları
Kokteyl bardakları
Bira bardakları
Viski bardakları
Rakı bardakları
Likör bardakları
Çay bardakları
Peynir tabağı
Tere yağ kabı
Pasta tabağı
Kremalık
Ekmek sepeti
Servis tepsileri
Peçetelik
Peçete halkaları
Kapaklı kek tabağı
Buz kovası ve maşası
Tost makinesi
Kahve /çay makinesi
Fritöz
Su ısıtıcısı
Mikser/ mutfak robotu
Mikro dalga fırın
Blender
Mutfak makası
Mutfak tartısı
Konserve açacağı
Tirbuşon
Termos
Ekmek kutusu
Ekmek tahtası
Cezve takımı
Makarna süzgeci
Çay süzgeci
Sarımsak ezici
Nihale
Narenciye sıkacağı
Düdüklü tencere
Kızartma tenceresi
Teflon tava takımı
Çaydanlık
Güveç kapları
Kek kalıpları
Saklama kapları
Erzak kavanozları
Baharat takımı
Sebze sepetleri
Yumurta çırpıcı
Yumurta fırçası
Yemek önlüğü-tutaç-eldiven
Huni

Ev Yerleşince Alınacaklar
Vazo ve resim çerçeveleri
Şamdan
Paspas
Çamaşır kurutmalığı
Lambalar
Abajurlar
Tablolar
Aynalar
Dekoratif mumlar
Duvar ve masa saati
Kül tablaları
Radyo-çalar saat
Alet kutusu
İlk yardım çantası
Ecza dolabı ya da ilaç koymak için kutu

ben 31 yaşıma gireceğim yakında:69: bakırköy.de oturuyorum canımcım. evet beni aslında istanbul yormuyor da tatlım insanlar yoruyor. insanlarla uğraşmak zor zanaat:60::60:

bende işyerin Bakırköy'de sanıyordum tatlım...bende 27'yim,yaşımı söyleyince ardından hep şu cümleyi kurmak istiyorum "ayy evleneyim artık hayırlısyla"

ssedosshhum sağol canımcım kopyaladım gerçi mobilya ve beyaz eşyaları benim koçiş alacak ama diğerleri için süper:69: :71:

bende işyerin Bakırköy'de sanıyordum tatlım...bende 27'yim,yaşımı söyleyince ardından hep şu cümleyi kurmak istiyorum "ayy evleneyim artık hayırlısyla"

işyerim havalimanının karşısında canımcım. bende o psikolojinin içine bu sene girdim geç mi kaldım acba:60::60: herşeyin hayırlısı tabiki canım benim. bende şimdi şöyle bir psikoloji oluştu ilkokul arkadaşım evleniyor yakın arkadaşlarım evlendi veya evlenecekler sevinmem gerekiyor ama ağlıyorum benim hormonlar çoştuuuu:64::64::64::64::64:

ssedosshhum sağol canımcım kopyaladım gerçi mobilya ve beyaz eşyaları benim koçiş alacak ama diğerleri için süper:69: :71:

listeyi kabataslak alıp kendim ayırdım kız erkek tarafı falan diye:1:
biçok şeyi çıkardım ya da kısalttım mesela viski bardağı bilmem ne,kısacası misafir yemek takımına bardak-su takımı,günlük bardaklar falan diye yazdım kendi listeme.ama kendi listemi yazamadım size çünkü sildim hep aldıklarımı sizde bunları kendinize göre düzenleyebilirsiniz tatlım...:16:

ssedosshh canım süpersin bu listeyi hemen alıyorum işyerine, eve birkaç kopya maille gönderiyorum ve kağıda döküyorum :66: elimin altında olmalı :69::69:

işyerim havalimanının karşısında canımcım. bende o psikolojinin içine bu sene girdim geç mi kaldım acba:60::60: herşeyin hayırlısı tabiki canım benim. bende şimdi şöyle bir psikoloji oluştu ilkokul arkadaşım evleniyor yakın arkadaşlarım evlendi veya evlenecekler sevinmem gerekiyor ama ağlıyorum benim hormonlar çoştuuuu:64::64::64::64::64:

hem evleniyorlar hem de bebekleri oluyor,seviniyoruz tabi onların adına ama kendi adımıza da artık zamanı diye hayıflandığımıza oluyor galiba..gerçi Allah'ım hayırlısını nasip etsin,geç olsun güç olmasın inşallah..tabi çokta geç olmasın di mi:1:

listeyi kabataslak alıp kendim ayırdım kız erkek tarafı falan diye:1:
biçok şeyi çıkardım ya da kısalttım mesela viski bardağı bilmem ne,kısacası misafir yemek takımına bardak-su takımı,günlük bardaklar falan diye yazdım kendi listeme.ama kendi listemi yazamadım size çünkü sildim hep aldıklarımı sizde bunları kendinize göre düzenleyebilirsiniz tatlım...:16:

mail gönderdim bende kendime canımcım yarın işyerinde kendime göre çizer oluştururum ama bu sefer dökerim.:69:kafam dağınık herşeyi yok ediyorum bu aralar:60::60: tekrardan sağol canımcım

hem evleniyorlar hem de bebekleri oluyor,seviniyoruz tabi onların adına ama kendi adımıza da artık zamanı diye hayıflandığımıza oluyor galiba..gerçi Allah'ım hayırlısını nasip etsin,geç olsun güç olmasın inşallah..tabi çokta geç olmasın di mi:1:

amin canım benim. ne derlerdi nikah ile ölüm tarihi bellidir sanırım böyleydi. herkesin hakkında hayırlısı olsun. zamanı gelen evlenip gidecek:34: gelsin bir an önce 2012 geçsin zaman:66::66::66:

amin canım benim. ne derlerdi nikah ile ölüm tarihi bellidir sanırım böyleydi. herkesin hakkında hayırlısı olsun. zamanı gelen evlenip gidecek:34: gelsin bir an önce 2012 geçsin zaman:66::66::66:

amiiin amiiiiin canım inşallaaah,geeeeeel 2012 geeel hayırlısıylaaa..
kız maya takvimine göre 2012'de dünyanın sonu diyor ya gelin olmadan dünyanın sonu gelirse:31::17::50:

amiiin amiiiiin canım inşallaaah,geeeeeel 2012 geeel hayırlısıylaaa..
kız maya takvimine göre 2012'de dünyanın sonu diyor ya gelin olmadan dünyanın sonu gelirse:31::17::50:
yok canımmm:83::83::83::83: ya hep birşey diyorlar da ben pek takmıyorum hatta artık haber bile seyretmiyorum hep acı hep gözyaşı. bence 2012 bizim yılımız olacak:64::64:

Back
X