alamam cnm daha yapıcak bişey yok muhtemelen ole
dusunme cok fazla canım yoksa daha cok uzulursun.:85:
caglacım canım bende cıkıyım yarın grsuruz moralını yuksek tut şafagını dusun 59 gununuz kaldı

öpuyorum senı cok ıyı gecler tatlı uykular

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alamam cnm daha yapıcak bişey yok muhtemelen ole
dusunme cok fazla canım yoksa daha cok uzulursun.:85:
caglacım canım bende cıkıyım yarın grsuruz moralını yuksek tut şafagını dusun 59 gununuz kaldıguzel guzel hayller kur canını sıkma oldumu
öpuyorum senı cok ıyı gecler tatlı uykular![]()
inan benim burda içim ezildi yaaya inanılır gb değil hangi vicdansız yapıyor bunu yıne bı kedıyı ayırıp bızım bahçe tarafına koymuşlar öyle miyavlıyor
canım artık bi zamandan sonra utanmazsın yaa, alışırsın sen dehıc dusunmemıstım :44:ben ıstemem bana masaj yapsın utanırım ben ya..
senınkı kendısını özel hıssedıyordur sen onunla ılgılenınce ondan cok hosuna gıdıyordur
10 senedır beklıyorsunuz yasayın yanı bayramı olacak o kadar![]()
Selam kızlaar, konuya ilk defa katılıyorumburaya ait olduğumu hissettim başlığı görünce :81:
Ben ne yazıkki sizinle aynı pazar keyfini paylaşamayacaım, çünkü mesaideyimtek tesellim havanın kötü olması ve çok yoğun işimin olmaması
![]()
selam canım,hoşgeldin aramıza...
ne işinde çalışıyorsun,nerede yaşıyorsun canım? ve tabi en önemli soru düğüntarihi belli mi?
evet bir soru bombardımanı![]()
Çook teşekkür hoşbuldum canımistanbulda yaşıyorum bankada çalışıyorum, haftasonu olması da ayrı bi şans tabi
bankanın teknoloji merkezi diyeyim daha doru olsun
düğün tarihini rezervasyonuydu filan netleştirmedik ama iki taraf da en geç temmuz istediği için , temmuz ayı kesin gibi bişey hazırlıklar anca yetişir çünküm.
bu durumda bende tam gaz çeyiz, ev bakma telaşları aldı başını gidiyor
başlığa sondan girdim ama tanımak adına hepinizin açıklamalarını okicam geriye doğru şimdi , kim nerede ne aşamada atladığım şeyleri görmüş olurum![]()
merhabaa hoşqeldinn canncazzıımmmerhabalar kızlaaaaaar...![]()
Selam kızlaar, konuya ilk defa katılıyorumburaya ait olduğumu hissettim başlığı görünce :81:
Ben ne yazıkki sizinle aynı pazar keyfini paylaşamayacaım, çünkü mesaideyimtek tesellim havanın kötü olması ve çok yoğun işimin olmaması
![]()
hoşbulduk güseliimmerhabaa hoşqeldinn canncazzıımm![]()
herkese merhaba canlarrrrcarmenta87 hoşgeldin canımcım aramıza
nasılsınız?
hoşbulduk güseliim
merhabalar canım,hoşgeldin...
kendi adıma şükür iyiyim canım,sen nasılsın?
bu arada kızlar bizim burda yağmur coştu,İstanbul içinde durumlar nedir![]()
bende iyiyim canımcımistanbul.da hava yağmurlu ve karanlık.
![]()
bizim burası İstanbul dışı sayılıyor ya ondan bir sorayım dedim,bu tarafa ilk taşındığımda otobüse bindim,Yenibosna otobüsüne,muavin İstanbul'a İstanbul' diye bağırıyordu,çok tuhafıma gelmişti![]()
hadi bakalım hayırlısı...
kolay gelsin canım hem mesai açısından hem de düğün,çeyiz telaşı açısından...![]()
evet canım haklısın. senin için zor olmuyor mu? mesafe uzak ist.a giderken
![]()
Çokk sağol tatlımheyecanlı hazırlıklar valla özellikle alışveriş kısmı .. ancak kontrolsüz alışveriş ve plansızlığımı acilen sonlandırmam lazım bi düzen ve liste oluşturmak ilk işim
![]()
uzaklık zor tabi,özellikle akşam kurs çıkışı,Bakırköy'den dönerken o akşam trafiğinde..düşün 18.20de kurstan çıkıyorum 21.30u buluyor çoğunlukla eve gelmem,ama evde olunca da bayılıyorum buraya ya,çok huzurlu,deniz,yeşillik,bahçe...ama ya işin yakın olacak ya da emekli olacaksın![]()