2012' de yazın evlenecekler

benım bıldıgım kadarıyla oglan tarafı tasıt getırır esylar paketıyle gıder beyaz bohcalarla gıtmesı sart degıl

evlendıkten sonr el öpme olayı var ya ozaman beyaz durulerde hedıye götrulur yakın akrabalara ben öyle bılıyorum :44:

dogru anlamısmıyım
doğru anlamışsın canım, erkek tarafı mümkünse bi kamyonet veya minibüs getirir çeyizi ve çeyizi serecek olanalrı eve götürür

bohça işi de evet öyle, yakın akrabalara minik birer bohça hazırlanır ki düğünden sonra gelinip gidildiğinde her birinin bohçası verilir, ama akrabaların bohçasını ben düğünden sonra uğraşmamak için nişanda yaptım verdim hepsine :9:

ne biliim geçen annemin arkadaşı geldi,kızı için nasıl neler yaptıklarını anlattı,seninkileri de öyle yaparız dedi de.
kolilerin üstü beyaz kağıtlarla sarılıyormuş,sonra kırmızı kurdele ile bağlanıyormuş.
yatak-yorgan-uyku setleri falan beyaz hurçlara konuluyormuş ya da beyaz düz çarşaflarla sarılıyormuş yine kırmızı kurdele geçiriliyormuş üstlerine.
ya yapmak istersen herşeyi el yapımı bohçaya da sokarsın canım ona bakarsan ama işte o kadar zorlamadan da yapılır hani
en azından biz öyle yapıyoruz işte
sen de nasıl olmasını istersen öyle yaparsın, adetleri de biraz kendine göre uyarlayabilirsin yani :34::34::34:

yok canım o sorun değil çarşı izninde de giderim ama Erzincan'da askerlik yapıyor ve uçakla sabah gidip yine uçakla akşam dönmem lazım,git-gel şaşkın olurum ya ne biliim zaten tek başıma hiç uçağa da binmedim korkuyorum:26:

bısısı yokkı ucaga bınmekte:emir_bebek: bı kalkarken hafıf turbılans oluyoronun harıcınde korkulacak bısı yok hısetmıyorsun bıle ucagın gıttıgını

Amın..
:69::69::69: sız 7/24 ask mı yasıyorsunuz heheheheh cok romantıksınız ıkınızde :34:

ben bır gelıyımde turkıyeye önumuzdekı ay bende shopppıng yapacam:63: valla sıze ımrenıyorum böyle sunum var bunum var deyınce masllah kızlar allah ceyızınıze bın bereket versın:61:

galiba 7/24 yaşıyorlar,ne güsel:69::69:

gel canım gel,ülkenden al herşeyi:1: bu arada amin inşallah,hepimizin çeyizi güsel olsun,güsel günlerde kullanalım inş. Allah utandırmasın:nazar:

doğru anlamışsın canım, erkek tarafı mümkünse bi kamyonet veya minibüs getirir çeyizi ve çeyizi serecek olanalrı eve götürür

bohça işi de evet öyle, yakın akrabalara minik birer bohça hazırlanır ki düğünden sonra gelinip gidildiğinde her birinin bohçası verilir, ama akrabaların bohçasını ben düğünden sonra uğraşmamak için nişanda yaptım verdim hepsine :9:

ya yapmak istersen herşeyi el yapımı bohçaya da sokarsın canım ona bakarsan ama işte o kadar zorlamadan da yapılır hani
sen de nasıl olmasını istersen öyle yaparsın, adetleri de biraz kendine göre uyarlayabilirsin yani :34::34::34:
haklısın canım,zaten sınava gireceğim bunca teferruata gerek yok o arada.sıkıntı yaratamam sarıp sarmalıcam diye,kırılmadan,kirlenmeden gitsinler yeter:1:
slm kızlar ben geldim...
hoşgeldin canımmmm...

bısısı yokkı ucaga bınmekte:emir_bebek: bı kalkarken hafıf turbılans oluyoronun harıcınde korkulacak bısı yok hısetmıyorsun bıle ucagın gıttıgını

zaten panik atağım var,bilmiorum valla:1:

ohh canım sen herseyını halletmıssın evlenmeden, evlendıkten sonra sadce sevdıcegınle hasret gıderceksınız bohca derdınız olmıcak
benım abartı sekılde kıyafetım var ıkı kısılık gardolap kullanıyorum kıslık ıcınde ayrı bır gardolabım var katlayıp koyuyorum onlarıda

abooo bıde benım ceyızım meyızım hıc olmassa sadece kıyafetlerım gıderse benım kayınvalıde krız gecırır dıcek bızım gelının ceyızıne bak dıye:1::1:

bısı sorcam kızlar erkek tarafıda gelırmı evı sermeye yoksa sadce kız tarafımı olur?:44:

Son düzenleme:
galiba 7/24 yaşıyorlar,ne güsel:69::69:

gel canım gel,ülkenden al herşeyi:1: bu arada amin inşallah,hepimizin çeyizi güsel olsun,güsel günlerde kullanalım inş. Allah utandırmasın:nazar:

amın..
allah bomzasın ne guzel ask dedıgın kelımesıne örnek bır cıft :nazar:

haklısın canım,zaten sınava gireceğim bunca teferruata gerek yok o arada.sıkıntı yaratamam sarıp sarmalıcam diye,kırılmadan,kirlenmeden gitsinler yeter:1:

hoşgeldin canımmmm...

zaten panik atağım var,bilmiorum valla:1:

hehehe yok kız cok eglenırsın zaten en fazla 45 dk surer oda kıtap okuyum derken bı bakmssın ınıse hazırlanır der kaptan:61:

kızlar bütün gün netteydim nerdeyse,gözlerim kaşınmaya başladı,gidip yatayım bari...
hepinizi öpüyorum,iyi geceler diliyorum...
kendimi bir süre tutabilirsem girmeyeceğim nete,ama beni unutmayın olur mu gene gelir görürüm sizi...:16::71::69::80::79:
hoşçakalın...:82:

kızlar bütün gün netteydim nerdeyse,gözlerim kaşınmaya başladı,gidip yatayım bari...
kendimi bir süre tutabilirsem girmeyeceğim nete,ama beni unutmayın olur mu gene gelir görürüm sizi...:16::71::69::80::79:

tamam canım gıt dınlen uykunu al:12:

bende öpuyorum tatlı uykular,, ne unutması kız ask olsun ne zaman canın sıkılırsa gel:70:

sende hosca kal gule gule..

hey selam kızlarrr ben geldm yineeee nabersinizz bakalm geçmişi okumadan bı hal hatır sorym dedm:12:

Son düzenleme:
Amın..
:69::69::69: sız 7/24 ask mı yasıyorsunuz heheheheh cok romantıksınız ıkınızde :34:

ben bır gelıyımde turkıyeye önumuzdekı ay bende shopppıng yapacam:63: valla sıze ımrenıyorum böyle sunum var bunum var deyınce masllah kızlar allah ceyızınıze bın bereket versın:61:
canımm teşekkür ederim, öyleyizdir:69: RAbbim nazardan saklasın :nazar:

ohh canım sen herseyını halletmıssın evlenmeden, evlendıkten sonra sadce sevdıcegınle hasret gıderceksınız bohca derdınız olmıcak
benım abartı sekılde kıyafetım var ıkı kısılık gardolap kullanıyorum kıslık ıcınde ayrı bır gardolabım var katlayıp koyuyorum onlarıda

abooo bıde benım ceyızım meyızım hıc olmassa sadece kıyafetlerım gıderse benım kayınvalıde krız gecırır dıcek bızım gelının ceyızıne bak dıye:1::1:

bısı sorcam kızlar erkek tarafıda gelırmı evı sermeye yoksa sadce kız tarafımı olur?:44:
bizde erkek tarafından da birkaç kişi gelir yakınlardan
amaaa biz şöyle yapıyoruz, yani kuzenlerime şöyle yaptık
biz mutfak eşyalarını falan öncedem götürdük biz kızlar yerleştirdik teyzemle kızlarla falan
büyük hanımlara yatak odasını bi de bi iki ıvır zıvır bıraktık hani örtüler falan
ben de öyle yapıcam
mutfağımı konsolumu falan kuzenlerimle ben kendim düzenlicem
yatak odamdaki giyisileri de
yani büyük hanımlara hani anneler yengeler halalar falan, onlara yatak odasını bırakıcam sersinler işte örtüleri oyalansınlar gelin yatağıyla en güzelinden :23::23::23::23::23::23::23::23:

amın..
allah bomzasın ne guzel ask dedıgın kelımesıne örnek bır cıft :nazar:
yavruşum benim hiçbirimizin mutluluğunu Allah bozmasın, muhabbetiniz artarak devam etsin bizim gibi :69::69::69:

canım çoook üptüm :71:
ama öyle çok ara falan verme, her gün 1-2 saat uğra bari

bu arada biarz geriden geliyorum kızlar, kusura bakmayın nolur, yavrumla konuşuyorum da bir taraftan :9::9::9::9:

Son düzenleme:
canımm teşekkür ederim, öyleyizdir:69: RAbbim nazardan saklasın :nazar:

amin cnm:70:

bizde erkek tarafından da birkaç kişi gelir yakınlardan
amaaa biz şöyle yapıyoruz, yani kuzenlerime şöyle yaptık
biz mutfak eşyalarını falan öncedem götürdük biz kızlar yerleştirdik teyzemle kızlarla falan
büyük hanımlara yatak odasını bi de bi iki ıvır zıvır bıraktık hani örtüler falan
ben de öyle yapıcam
mutfağımı konsolumu falan kuzenlerimle ben kendim düzenlicem
yatak odamdaki giyisileri de
yani büyük hanımlara hani anneler yengeler halalar falan, onlara yatak odasını bırakıcam sersinler işte örtüleri oyalansınlar gelin yatağıyla en güzelinden :23::23::23::23::23::23::23::23:

cok guzel dusunmussun canım sen organızasyonu da yapmıssın ohh valla.. ben nasıl yapacam bılmıyorum benım de annemler haal eder herhalde:61:

yavruşum benim hiçbirimizin mutluluğunu Allah bozmasın, muhabbetiniz artarak devam etsin bizim gibi :69::69::69:

amınn canım ınsallah..

canım çoook üptüm :71:
ama öyle çok ara falan verme, her gün 1-2 saat uğra bari

bu arada biarz geriden geliyorum kızlar, kusura bakmayın nolur, yavrumla konuşuyorum da bir taraftan :9::9::9::9:

hehe bende sımdı kuzenımle konusuyorum sen ıyı konsantre oluyorsun buraya da:61:

gasolınım canım ben cıkıyorum öpuyorum senı dun de gec yattım yarın erken kalkacam öpuyorum senı gecen guzel olsun :70:

hoşbulduk yawrmm:70: nasılsnnn
sağol canım iyiyim şükür, sen nasılsın? keyfin ahvalin, sağlığın sıhhatin nasıl?

hehe bende sımdı kuzenımle konusuyorum sen ıyı konsantre oluyorsun buraya da:61:

gasolınım canım ben cıkıyorum öpuyorum senı dun de gec yattım yarın erken kalkacam öpuyorum senı gecen guzel olsun :70:

tamam canım öptüm, hayırlı geceler sana da :70:

Back
X