- 4 Mayıs 2009
- 956
- 16
- 318
pınaarrr niye hiç konuşmuyosun yavruş ya?
Geçmişte boğulmak üzereyim tatlım yaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pınaarrr niye hiç konuşmuyosun yavruş ya?
sağol canım iyiyim şükür, sen nasılsın? keyfin ahvalin, sağlığın sıhhatin nasıl?
saol tatlım iyiyim çok şükür bıraz yaşlı kadınları andırıorm ya yağmur yağıo ya dızlerm çok ağrıorromatizma war anlaşılan
![]()
canım lütfen üzme kendini, bütün sahipsiz hayvanlarla ilgilenemezsin,
bak biraz gerçekçi olalım
şöyle düşün, hayvanlar bizden daha farklı ve daha dayanıklıdır,
1 haftalık bir kedi yavrusunu sokağa bıraksan kendi kendine yaşama ihtimali vardır
ama bir bebeğin böyle bir şansı asla yoktur
yani hayvanlar sokak ve doğa şartlarına alışkın olarak güdülenmiş olarak doğarlar
elbette elimizden geldiğinde sahipsiz yavru bulduğumuzda bakalım büyütelim kendi kendine yaşayabilecek duruma getirelim (ki sana birkaç örnek vermiştim biliyorsun bizde de var böyle yavru kedi durumları, yani senin halinden en iyi anlayanlardan biri ben olurum, hiç kıyamam o yavrulara )
ama işte gerçekçi olmak lazım, eğer her sokakta kalan yavru kedi için oturup dertlenemeyiz ki, sokağa terkedilmiş bebekleri de düşünüp kahrolalım o zaman
e olmaz ki be güzelim..
dert sahibi yaptın kendini, yapma lütfen, yazık sana da..
bak kaç gündür bi keyifli muhabbet edemedik seninle
hadi topla kendini biraz lütfen canım arkadaşım benim
anladım canımGeçmişte boğulmak üzereyim tatlım yaaaa![]()
oo kötüymüş ya, bazen soğuk havalarda benim de bacaklarım ağrırsaol tatlım iyiyim çok şükür bıraz yaşlı kadınları andırıorm ya yağmur yağıo ya dızlerm çok ağrıorromatizma war anlaşılan
![]()
canım benim tabi nasıl istersen, kızlar üzülmezler yani daha doğrusu onlar da isterler senin sıkıntılarını paylaşmayı hiç öyle düşünmecnm benim gercekten söylediklerin çok çok doğru ama ben sana özelden mesaj atayım artık insanlarıda üzmek istemıyorum sürekli bu problemı dıle getırerek![]()
anladım canım
ama arada buraya da dön yaa, bırak geçmiş geçmişte kalsın
Gelcem artık geçmiş bitti
Aşkım İstanbul'a gitti bugün yolcu ettim
Dün aşkımla 2 tane cam şişe aldık Ykm'den
Veeeeeeee düğün tarihimiz kesinleştii sanırsammm![]()
aayy çok güzellerrr
söylediğin çok mantıklı canım yaaKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr düğünü temmuz ayındamı yapsak eylül ayındamı karar veremedık yahu. Eylül ayında kpss sınavım var. Aslında eylul daha mantıklı gb temmuzda olursa evli evli 2 ayda dershaneye devam edıcem cunku eylulde bıtıyor dershanem bakalım artık nişanlım gelsınde karar kılalım.
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr düğünü temmuz ayındamı yapsak eylül ayındamı karar veremedık yahu. Eylül ayında kpss sınavım var. Aslında eylul daha mantıklı gb temmuzda olursa evli evli 2 ayda dershaneye devam edıcem cunku eylulde bıtıyor dershanem bakalım artık nişanlım gelsınde karar kılalım.
Amın..
sız 7/24 ask mı yasıyorsunuz heheheheh cok romantıksınız ıkınızde
ben bır gelıyımde turkıyeye önumuzdekı ay bende shopppıng yapacamvalla sıze ımrenıyorum böyle sunum var bunum var deyınce masllah kızlar allah ceyızınıze bın bereket versın
![]()
aayy çok güzellerrr
hele bulmacalı olan, üzerindeki kelimeler de çok anlamlı olmuş, kahvaltı süt şişe falan ne cici olmuş
güle güle kullan canım
Çok sağol canım benimmm :13:
Tutuyoruz cnm bakalım aslında sorun eylül ayında balayı güzel olmazmı acaba sanki temmuz daha cıvıl cıvılaayy çok güzellerrr
hele bulmacalı olan, üzerindeki kelimeler de çok anlamlı olmuş, kahvaltı süt şişe falan ne cici olmuş
güle güle kullan canım![]()
söylediğin çok mantıklı canım yaa
yani ağustos ayı var arada, eğer oruç tutuyosanız hem ramazan hem kurs hem yeni evlilik zor olabilir
eylüle bıraksanız sanki daha mantıklı olabilir gibi![]()
Canım benım nişanlınla oturun enine boyuna konuşun evliyken zor olur gidemem dershaneye benı etkıler dıyosan eylulde yapın yok etkılemez ben aşkıma kavusayım dıyosan temmuzda yapın bu biraz sizde bitiyo canım
Çok sağol canım evet çok hoşuma gitti benimde 2 tane daha alcam Ykm'de indirim vardı normalde 10 TL'di tanesi 2 tanesini 15 TL'ye aldımm
Ben uykuya gidiyorum canım öptümm senii iyi gecelerrrr![]()
Gasolinem paşabahçe günlük yemek takımınıda baktım ama almadım ya
tamam canım ben de öptüm, ben de yatıyorum zaten
çağlacım da yatar heralde, zaten o bizden daha yorgun ve uykusuzdur
çook üptüm ikinizi de
hayırlı geceleerr
tükanı da kapattık bugün böylece galiba, bakalım sabah kepenkleri kim açacak![]()
az daha durayımda yatarım heralde ama bılemıyorumkı cnm ıns askerımde göreve cıktı sımdı RABBİM korusun....