2012' de yazın evlenecekler

hepınız mısıl mısıl uyuyun bakıyım:63::63::63:

ruyanızda :123: görun:52::52::52::52:

bu durumda benımde hemen uyumam gerekıyor:1:

GÜNAYDIN CANLARIMMM

maşallah muhabbetinize doyum olmuyor ...geçmişi okumuyorum neler konuştunuz çok merak ediyorum ama o kadar sayfa okuyoacak sabrım yok..

cumartesi akşamı köye gittik düğün vardı bi oynadım bi oynadım döktüm kurtlarımı:64::66::66::66::66::66:

kızlar burda acayyp yağmur yayıyor annem çarşıya gidicekti benim dantelli nevresim takımım olmuş ama yağmur dinmesse alamaz bende meraktan çatlarım..:75:

kızlar maşallah gerçekten ne konuştunuz bu kdar bende 1 haftadır ankaradaydım gittiğimde 91di şmdi 400 olcak nerdeyse..... neler konuştunuz bi özet geçin sultan sedosh yeliz gasoline :D

slm monata hoşgeldin bizde yeni katıldık yaz gelinleri topiğine muhabbet ettik kaynadık kaynaştık ama sayfalar konusunda haklısın nasıl bu kadar çabuk sayfa oldu anlamadım 1 haftadır takipteyim 190 lardaydı maşallah 350 ye geldik çok çalıştık çokk:23::23:

kızlar kimse uyanamadı heralde niye yoksunuz saat kaç oldu

slm monata hoşgeldin bizde yeni katıldık yaz gelinleri topiğine muhabbet ettik kaynadık kaynaştık ama sayfalar konusunda haklısın nasıl bu kadar çabuk sayfa oldu anlamadım 1 haftadır takipteyim 190 lardaydı maşallah 350 ye geldik çok çalıştık çokk:23::23:

kızlar kimse uyanamadı heralde niye yoksunuz saat kaç oldu

uykucu kızlarımız :D:D bende cuma kurs başlayacak artık zor glrm herhlde buralara... sende hoşgeldn canım... eee yaş kaç neredesn nereye gelin olcaksın nişanlı msn ???? :D

22 yaşındayım kısmetse istanbula gelin olucam 8 kasım yada 9 kasımda isteme söz nişan hepsi birarada olucak canım düğünde haziran okullar kapanınca olur heralde çok heyecanlı çok mutluyum allahım herkese nasip etsin..

sende durumlar nasıl..memnun oldum buarada:71:

22 yaşındayım kısmetse istanbula gelin olucam 8 kasım yada 9 kasımda isteme söz nişan hepsi birarada olucak canım düğünde haziran okullar kapanınca olur heralde çok heyecanlı çok mutluyum allahım herkese nasip etsin..

sende durumlar nasıl..memnun oldum buarada:71:

bizimden kurbandan sonra isteme söz olcak inş. ben 11inde gelsnler istiyorum 11.11.11 olsun diye :D hem unutmazda sevgilim... bende adanaya gidicem konyadan... dün 5.yılımızı btrdik... ünivrstde tnştık sevglmle o askerede gitti geldi ben şmdi kpss hazırlncağım o da iş kuruyor...

sende hoşgldn nyu :D sende nasl drmlr

olmayan yer mi var tatlım.... ne kadar kasvetli bir haava var yaaaaaa... bayılazaiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm :D

Bu Sabah Yağmur Var İstanbulda
Bu sabah yağmur var istanbulda
Gözlerim dolu dolu oluyor bilinmez niye
Anne sözü dinler gibi masum ağladım bu sabah
Günler dayanılmaz oldu senden uzak olunca
martılar mahsun oldu onlar bile ağladılar
Şarkılarda düşünmek seni bana getirmez ki
Seni bana getirmez ki...

Ahhhh ahhhhh:59:

kızlar merhabalar...nasılsınız?
ben hastayım ama kızsal durumlardan,çok sancım vaaar.sanırım ayaklarımı üşütmüşüm.sıcak su torbası var şu an ayaklarımın altında,ağrı kesicide içtim..kursa da gidemedim ağrı yüzünden..gene burda aldım soluğu,ağrım geçince ders çalışacağım akşama:68::68:

sedohscum geçmiş olsun cnm bu havalardada hiç çekilmez karnınada sıcak su koy çok iyi geliyor benim midem bulandığında koymuştum hasta olduğumdada koyuyorum rahatlatıyor beni..

hani nerdesiniz kızlar gelinde muhabbet edelim..size bişey sorucam ben bilmiyorum hani adana kebap urfa kebap yanında mor lahana var onu nasıl yapıyorlar tadı çok güzellll:97:

kızlar merhabalar...nasılsınız?
ben hastayım ama kızsal durumlardan,çok sancım vaaar.sanırım ayaklarımı üşütmüşüm.sıcak su torbası var şu an ayaklarımın altında,ağrı kesicide içtim..kursa da gidemedim ağrı yüzünden..gene burda aldım soluğu,ağrım geçince ders çalışacağım akşama:68::68:

Canım çok geçmiş olsun. Ayaklarını sıcak tutmakta fayda var baktın ki hiç çekilir gibi değil minoset plus iç canımcım hemen etkisini gösteriyor. :69:

sedohscum geçmiş olsun cnm bu havalardada hiç çekilmez karnınada sıcak su koy çok iyi geliyor benim midem bulandığında koymuştum hasta olduğumdada koyuyorum rahatlatıyor beni..

hani nerdesiniz kızlar gelinde muhabbet edelim..size bişey sorucam ben bilmiyorum hani adana kebap urfa kebap yanında mor lahana var onu nasıl yapıyorlar tadı çok güzellll:97:
canım mor lahana? anlayamadım

kırmızı değil cnm toz pembeye kaçık ve cok ınce 6 pasta 6 yemek 6 pastanın bıraz buyugu yanı cukur olmayanı 2 de kayık. neyse kuzu öpldn
hımm anladım canım :70:

GÜNAYDIN CANLARIMMM

maşallah muhabbetinize doyum olmuyor ...geçmişi okumuyorum neler konuştunuz çok merak ediyorum ama o kadar sayfa okuyoacak sabrım yok..

cumartesi akşamı köye gittik düğün vardı bi oynadım bi oynadım döktüm kurtlarımı:64::66::66::66::66::66:

kızlar burda acayyp yağmur yayıyor annem çarşıya gidicekti benim dantelli nevresim takımım olmuş ama yağmur dinmesse alamaz bende meraktan çatlarım..:75:
ooo hadi bakalım, gelsin de görelim artık şu dantelleri nevresim takımlarını kız, biz de meraktayız :9:

kızlar maşallah gerçekten ne konuştunuz bu kdar bende 1 haftadır ankaradaydım gittiğimde 91di şmdi 400 olcak nerdeyse..... neler konuştunuz bi özet geçin sultan sedosh yeliz gasoline :D
ujgeldin şeker :34:
valla herşeylerden konuştuk güzelcim yaa, kına gecesinde ne giycez, çeyiz nasıl götürülür, nasıl serilir, kınada sedoş gelinlik giycek:70::70:
evlendikten sonra nasıl vuslata ericez :23::23::23::23::23::23: falaaaaaan filaaaannn işte
konuştuk bayaa
zaten sayfa sayısından da belliymiş :9::9::9:

Kızlarrrrrrr beni unuttunuz muuuuuuuuuuuuu:3::3::3:
yavruummm unutur muyuz kızz, o ne demek, ağzını topla :9::9::9:

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr merhabalarrrrrrrrrrrr nasılsınız?:69: Yağmur var İstanbul.da:27:
eveett.. melankolik, romantik falan oluyo hani,
yağmur, İstanbul... :69:
ay ne bileyim aynı zamanda kasvetli de oluyo hava yaaa
bana göre değil, ben güneş seviyorummm :46:

Bu Sabah Yağmur Var İstanbulda
Bu sabah yağmur var istanbulda
Gözlerim dolu dolu oluyor bilinmez niye
Anne sözü dinler gibi masum ağladım bu sabah
Günler dayanılmaz oldu senden uzak olunca
martılar mahsun oldu onlar bile ağladılar
Şarkılarda düşünmek seni bana getirmez ki
Seni bana getirmez ki...

Ahhhh ahhhhh:59:
İstanbul da yağmurun en güzel tarafı, deniz kıyısında aşkımla yürümek, aşkımıza İstanbul u şahit etmek :69::69: :69:

Back
X