hehehehhehehe valla öyle oldu kız sedoşşşşşşşşş başlatdısağol canımmm iyiyim
oo güle güle kullani her gün bişeyler alıyosun kız sen maşallahh
ayak üşüme durumu bende de var ve bütün kış da devam eder maalesef
bence deee, bugün herkes bernardonun günlük yemek takımlarına takıldı kaldı
aldınmı canım bunları cok guzeller
yenımı aldın canım cok guzel bır takım
sağol canımmm iyiyim
oo güle güle kullani her gün bişeyler alıyosun kız sen maşallahh
ayak üşüme durumu bende de var ve bütün kış da devam eder maalesef
bence deee, bugün herkes bernardonun günlük yemek takımlarına takıldı kaldı
hehehehhehehe valla öyle oldu kız sedoşşşşşşşşş başlatdı
yok tatlım almadım ama beğendim fakat fıyat falan tam olarak yazmamşlar bırde çorba kasesine baksana kullanşlı değil gb bu modele benzer bakıcam .Yeni cicişlerin hayırlı olsun
canım halihazırda kaç tane günlük takımın var, ona bakar
evet canım pıjama sabahlık ıc camsırları buran hallledecem turkıyede hıc vaktım olmaz ıcı bıcı bısı görunce hemen alıyorum
ceyızımde 10 takım kıslık pıjamam olsun ıstıyorum sımdı kısa gırıyoruz dıye cok guzel yenı pıjamalar cıkıyor böyle oluncaa hemen alıyorum bende bunlarımı ortadan cıkartıyım dıyorum seneye kadar
demek bır ben degılmısım usuyen annem bana hep patık gıy der ama ben hıc gıymem
sen ne yaptın tum gun yenı bısıler aldınmı bernardo felan duyuyorum hayırdır bırınız bır takımmı aldı
1 takım günlük var tatlım berbardonun bird serisi başkada yok günlük:44: bi takımda özel olan var işte
ben hala evde uzanır pozisyonda geçiriyorum canım günlerimi, geçen haftadan beri sadece aşkımla görüşeceğim gün kalktım çıktım dışarı, onun haricinde tamamen iyi olana kadar evdeyim
o yüzden bişi almadım şeker :)
bernardo dan henüz almadılar ama sedoştu galiba bi takım önerdi, sonra tabi hepimiz açıp bakınca bernardonun günlük takımlarına bayıldık
onun muhabbeti geçiyo işte :)))
bende yazamadım demınden berı trendyola uye ol yazıyordu bende olmadım uye felan
gasolınım canım senın kac tane yemek takımın var gunluk özel dıye sınıflandırılıyormu bu porselenler
tsk ederım canım
ayyy caglacım ck guzel bır takım bende cok begendım catal bıcaga hele bayıldım puanlı puanlı cok tatlı
Asker paşamla teldeydim geldim güzelller
aynen tatlım ya puanlıdan bır yerde daha gördüm bı bakayım
bol sohbetler canım bızde aksam konustuk yazık benımkı dus yaparken su bır sıcak bı soguk gelmıs cok usumscok guldum ona
bende yazamadım demınden berı trendyola uye ol yazıyordu bende olmadım uye felan
gasolınım canım senın kac tane yemek takımın var gunluk özel dıye sınıflandırılıyormu bu porselenler
hahah benmkıde bugün duş alamamış ona yakınıyodu kıyamambozukmuş sanırım bugün
hem sen gecen puanlı matfak ıcın bısıler almamısmıydın makarna felan koymak ıcın
onlarla takımda olur
neysekı senınkı yakında kurtuluyor canım . Allah tum askerlerın yardımcısı olsun
ben zaten üyeydim tatlım, alışveriş yapıyorum ordan da
o yüzden bi bakayım dedim aa bi baktım hedi çekim varmış, 20 eylülde vermişler farketmemişim
bugün bişey bulamadım bakalım 3 günüm var
uygun bişey bulur alırım, hiç acımam valla
canım benim 12 kişilik günlük denen yemek takımım var
bir tane de yine 12 kişilik özel yemek takımım var, misafirlik denenden
sınıflandırılıyor canım aynen çatal kaşık takımlarında olduğu gibi, günlük-misafirlik diye
ama ben hepsini kendimiz için de kullanıcam, yani misafir takımlarını sadece misafirden misafire çıkarmicam, severim ben güzel özel takımları da kullanmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?