2012' de yazın evlenecekler

kızlar o takıma benzer hiç gördüğünz bildiğiniz var mı ? bu takım berabardo tam olarak fıyat düşmemişler gunluk yemek takımımı kırmızı alayım dıyorum cıvıl cıvıl mutfagım zaten kırmızı agırlıklı olucak bunun çorba kasesi pek iyi değil sanki

hehehehhehehe valla öyle oldu kız sedoşşşşşşşşş başlatdı
aldınmı canım bunları cok guzeller

yenımı aldın canım cok guzel bır takım

yok tatlım almadım ama beğendim fakat fıyat falan tam olarak yazmamşlar bırde çorba kasesine baksana kullanşlı değil gb bu modele benzer bakıcam .Yeni cicişlerin hayırlı olsun

evet canım pıjama sabahlık ıc camsırları buran hallledecem turkıyede hıc vaktım olmaz ıcı bıcı bısı görunce hemen alıyorum

ceyızımde 10 takım kıslık pıjamam olsun ıstıyorum sımdı kısa gırıyoruz dıye cok guzel yenı pıjamalar cıkıyor böyle oluncaa hemen alıyorum bende bunlarımı ortadan cıkartıyım dıyorum seneye kadar

demek bır ben degılmısım usuyen annem bana hep patık gıy der ama ben hıc gıymem

sen ne yaptın tum gun yenı bısıler aldınmı bernardo felan duyuyorum hayırdır bırınız bır takımmı aldı

tsk ederım canım

ayyy caglacım ck guzel bır takım bende cok begendım catal bıcaga hele bayıldım puanlı puanlı cok tatlı

ben hala evde uzanır pozisyonda geçiriyorum canım günlerimi, geçen haftadan beri sadece aşkımla görüşeceğim gün kalktım çıktım dışarı, onun haricinde tamamen iyi olana kadar evdeyim
o yüzden bişi almadım şeker :)

bernardo dan henüz almadılar ama sedoştu galiba bi takım önerdi, sonra tabi hepimiz açıp bakınca bernardonun günlük takımlarına bayıldık
onun muhabbeti geçiyo işte :)))

1 takım günlük var tatlım berbardonun bird serisi başkada yok günlük:44: bi takımda özel olan var işte

alabilirmişsin canım o zaman yaa, çok fazla olmaz bence :112:

ay bu arada cevap yazamadım bir süre, trendyol reklamı vardı, ama iyi oldu bu sayede 20tl lik hediye çekim olduğunu öğrendim ve bitişine 3 gün kalmııışşş
bunu kullanmam lazım

bende yazamadım demınden berı trendyola uye ol yazıyordu bende olmadım uye felan

gasolınım canım senın kac tane yemek takımın var gunluk özel dıye sınıflandırılıyormu bu porselenler

bende yazamadım demınden berı trendyola uye ol yazıyordu bende olmadım uye felan

gasolınım canım senın kac tane yemek takımın var gunluk özel dıye sınıflandırılıyormu bu porselenler

bu arada ınsallah kısa zamanda ıyılesırsın

ben zaten üyeydim tatlım, alışveriş yapıyorum ordan da
o yüzden bi bakayım dedim aa bi baktım hedi çekim varmış, 20 eylülde vermişler farketmemişim
bugün bişey bulamadım bakalım 3 günüm var
uygun bişey bulur alırım, hiç acımam valla

canım benim 12 kişilik günlük denen yemek takımım var
bir tane de yine 12 kişilik özel yemek takımım var, misafirlik denenden
sınıflandırılıyor canım aynen çatal kaşık takımlarında olduğu gibi, günlük-misafirlik diye
ama ben hepsini kendimiz için de kullanıcam, yani misafir takımlarını sadece misafirden misafire çıkarmicam, severim ben güzel özel takımları da kullanmayı

bu arada hoşuma giden tabak çanak bulursam yine alırım, yani 6 kişilik gibi küçük bir takım daha alabilirim beğenirsem, veya tek tek üçer beşer de alırım hoşuma giden tabakları, çok kısıtlamıyorum yani kendimi o konuda, 2 takım oldu bitti diye

Son düzenleme:
hem sen gecen puanlı matfak ıcın bısıler almamısmıydın makarna felan koymak ıcın

onlarla takımda olur

evet cnm ama işte ah burda bulabılsem yok ki . geçenlerde günlük çkb aldım 6 kişilik toplam 24 parça deri görünümlü çok hoşuma gitdi ama deri değil fakat ben de gördüğümde deri sandım

anladım canm bende senın gıbı almayı dusnuyorum mısafırler ıcın özel takımım kesın olmalı agır bısı

bırde cıvılcıvıl bır takım almak ıstıyorum beyaz olmayan kedı resımlı görmustm buralarda gecen hafta öyle bısı alabılırım.

oooo desene sızın evde cok guzel sofralar hazırlanacak dıye:89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…