niye bişey yok kuzucuumm, erken diye mi başlamadın, havaya mı giremedin yoğusam?
evet canım gidiyorum ama bugün gidemedim kızsal sorunlar yüzünden sancım vardı
Allah'ın izniyle az sonra ders çalışmaya başlayacağım kızlar,dua edin benim için
Sedosh atansın,öğretmen hanım olsun diye olur mu
ne bılım alırım daha cook wakt war dıe ama aslnda 8 ay faln war
oojjjbulduk yavyuuuGasolinem hoşgeldin
hoşgeldin balımpeteğimİyi Akşamlar CanlarımNasılsınız? Afiyet olsun çağlacım. ssedoshhum Allah zihin açıklığı versin. Gasolinem ya bu kız lahana krizine sokacaktı bizi
oojjjbulduk yavyuuu
hadi ye de gelafiyet olsun :)
hoşgeldin balımpeteğim
lavanta mı sokacaktııı? kız sendin o seennn, bizi krizlere sokan
lavantanın yanlış yönlendirmesi caniiimmmmmmmmmmmmmmmm
ya kızlar ben çeyizime reçel yapmayı düşünüyorum mevsimine göre olur mu acep:97::97::97::97::97:
olur mu muuu??hiç olma mı :))
yavruşum benim çeyizimde şuan 6-7 çeşit reçel var, 2-3 çeşit turşu var
yaz bitiyo diye annemle teyzem aldılar meyveleri sebzeleri, yaptılar sağolsunlar
yani olur tabiiki yap yap sen, renkli renkli kahvaltılarınızı şenlendir
ya evet çok heves ediyorum yapmak için.ve ayrıca canımcım herşeyin doğal olanına yönelmek istiyorum fabrikasyon olmayana. herşeyi yapmak istiyorum datlumm
şimdiden başlayayım elma reçeline
evet canım yaa, annem malatyadan pekmez siparişi falan verdi, düşün çeyizim ne kadar sağlıklı doğal oalcak
hatta seneye bu zamanlar öğrenip ben de kendi buzluğuma sebze meyve koyup reçellerimi falan kendim yaomak istiyorum, evet evet istiyoruumm, çok istiyoruumm
aaayy yeniden hoşgeldiiiinnnnnyine yeniden yine yeniden yeniyeniyenideeeeen beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen geldiiiiiiiiiiiimmmm
napıyosunuz kızlaaaar
hankısııııııııı?? az önce kızların bahsettiği romance mı?ayyyy bernardonun yeni çıkan günlük takımı ne güselmişş53:
Eki Görüntüle 270876
Eki Görüntüle 270875
Eki Görüntüle 270877
Eki Görüntüle 270874
kızlaaar bakın hafta sonu askerimle bu pasta nişanda nası olu die baktık...100 kişilik olcak dernekte biliyonus.
kısa elbisenin toz pembesini sözde düşünüyorum o parlament mavisi elbise nişan için bayıldııımm...dieride hayalimdeki gelinlik
aaayy yeniden hoşgeldiiiinnnnn
ben o ses seyrediyorum, arada da buraya bakıyorum
hankısııııııııı?? az önce kızların bahsettiği romance mı?
hepsi çok güzel, o parlament mavisi gerçekten çok güzeell pronovias tarzı çok severim zaten
müstakbel pastan da çok cici
Eki Görüntüle 270876
Eki Görüntüle 270875
Eki Görüntüle 270877
Eki Görüntüle 270874
kızlaaar bakın hafta sonu askerimle bu pasta nişanda nası olu die baktık...100 kişilik olcak dernekte biliyonus.
kısa elbisenin toz pembesini sözde düşünüyorum o parlament mavisi elbise nişan için bayıldııımm...dieride hayalimdeki gelinlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?