2012' de yazın evlenecekler

evet canım gidiyorum ama bugün gidemedim kızsal sorunlar yüzünden sancım vardı

bende yazıldım cnm dershaneye 19 kasımda başlıyorum..hayırlısı diyelim inş istedıgımız puanları elde edebiliriz geçmiş olsun bu arada ben de sana dedğim günün ertesi günü oldum

ne bılım alırım daha cook wakt war dıe ama aslnda 8 ay faln war

hımmm eğer aldılarımı nereye koyucam bi de onlara yer bulmakla uğraşıcam gibi bi derdin varsa
ve kenarda birikmişim var bu çeyiz işleri için, bi girdim mi 2 ayda hepiciğini bulur beğenir alırım diyosan bekleyebilirsin aslında yaa

sultancım da öyle hızlandırılmış alışveriş yapacak turkiye ye gelince, çeyiz manyağı yapacak bizi, sen de yapabilirsin öyle bişey

İyi Akşamlar Canlarım Nasılsınız? Afiyet olsun çağlacım. ssedoshhum Allah zihin açıklığı versin. Gasolinem ya bu kız lahana krizine sokacaktı bizi

Gasolinem hoşgeldin
oojjjbulduk yavyuuu
hadi ye de gel afiyet olsun :)

İyi Akşamlar Canlarım Nasılsınız? Afiyet olsun çağlacım. ssedoshhum Allah zihin açıklığı versin. Gasolinem ya bu kız lahana krizine sokacaktı bizi
hoşgeldin balımpeteğim
lavanta mı sokacaktııı? kız sendin o seennn, bizi krizlere sokan

oojjjbulduk yavyuuu
hadi ye de gel afiyet olsun :)

hoşgeldin balımpeteğim
lavanta mı sokacaktııı? kız sendin o seennn, bizi krizlere sokan

lavantanın yanlış yönlendirmesi caniiimmmmmmmmmmmmmmmm
ya kızlar ben çeyizime reçel yapmayı düşünüyorum mevsimine göre olur mu acep:97::97::97::97::97:

lavantanın yanlış yönlendirmesi caniiimmmmmmmmmmmmmmmm
ya kızlar ben çeyizime reçel yapmayı düşünüyorum mevsimine göre olur mu acep:97::97::97::97::97:

olur mu muuu?? hiç olma mı :))
yavruşum benim çeyizimde şuan 6-7 çeşit reçel var, 2-3 çeşit turşu var
yaz bitiyo diye annemle teyzem aldılar meyveleri sebzeleri, yaptılar sağolsunlar

yani olur tabiiki yap yap sen, renkli renkli kahvaltılarınızı şenlendir

Son düzenleme:

ya evet çok heves ediyorum yapmak için.ve ayrıca canımcım herşeyin doğal olanına yönelmek istiyorum fabrikasyon olmayana. herşeyi yapmak istiyorum datlumm
şimdiden başlayayım elma reçeline

ya evet çok heves ediyorum yapmak için.ve ayrıca canımcım herşeyin doğal olanına yönelmek istiyorum fabrikasyon olmayana. herşeyi yapmak istiyorum datlumm
şimdiden başlayayım elma reçeline

evet canım yaa, annem malatyadan pekmez siparişi falan verdi, düşün çeyizim ne kadar sağlıklı doğal oalcak
hatta seneye bu zamanlar öğrenip ben de kendi buzluğuma sebze meyve koyup reçellerimi falan kendim yaomak istiyorum, evet evet istiyoruumm, çok istiyoruumm

tariflere bakınca kolayda tutturmakda sorun sanırsam evet datlum doğal ve sağlıklı beslenelim ki bebelerimizde sağlıklı doğsunlar allahın izniyle

yine yeniden yine yeniden yeniyeniyenideeeeen beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen geldiiiiiiiiiiiimmmm
napıyosunuz kızlaaaar

Eki Görüntüle 270875

kızlaaar bakın hafta sonu askerimle bu pasta nişanda nası olu die baktık...100 kişilik olcak dernekte biliyonus.
kısa elbisenin toz pembesini sözde düşünüyorum o parlament mavisi elbise nişan için bayıldııımm...dieride hayalimdeki gelinlik

yine yeniden yine yeniden yeniyeniyenideeeeen beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen geldiiiiiiiiiiiimmmm
napıyosunuz kızlaaaar
aaayy yeniden hoşgeldiiiinnnnn
ben o ses seyrediyorum, arada da buraya bakıyorum

ayyyy bernardonun yeni çıkan günlük takımı ne güselmişş 53:
hankısııııııııı?? az önce kızların bahsettiği romance mı?

hepsi çok güzel, o parlament mavisi gerçekten çok güzeell pronovias tarzı çok severim zaten
müstakbel pastan da çok cici

yenideeeeeen hoşbuldummmmmçooook beendim vallah inşallah bulurum böle bu pastayı fikrim caymassa kesinliklem yaptırırım:82::82::82::82:

Merhaba canım
yaaa söylemeden edemiycem ben mavi kısa elbiseye bayıldımmm. Tam istediğin gibi olur inşallah, hele tos pembe rüya gibi
Benim söz nişan bi arada olucak, acaba buna benzer mi baksam her rengi harika olur ki bunun :87::87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…