2012' de yazın evlenecekler

offf ya sen anlattıkca benım alacaklarım cogalıyor öyle guzel anlatıyorsunkı, dıyorum benımde olmalı aynısından dıye hepsını gule gule kullan

ohhhhhhhh iyi edersin cnmmmmmm al gitsin

evet cnm ama işte ah burda bulabılsem yok ki . geçenlerde günlük çkb aldım 6 kişilik toplam 24 parça deri görünümlü çok hoşuma gitdi ama deri değil fakat ben de gördüğümde deri sandım

hayırlı olsun canım

nasıl derı görunumlu ılk defa duyuyorum cok degsık olmalı:44:

canımm hepimizinki gibi inşallah

offf ya sen anlattıkca benım alacaklarım cogalıyor öyle guzel anlatıyorsunkı, dıyorum benımde olmalı aynısından dıye hepsını gule gule kullan
az kaldı canım benim, sen de alacaksın inş.

ohhhhhhhh iyi edersin cnmmmmmm al gitsin
alalım dimi kıııııızzzzzzzz

canımm hepimizinki gibi inşallah

az kaldı canım benim, sen de alacaksın inş.

alalım dimi kıııııızzzzzzzz

ınsallah canım ,, az kaldı kalmasına da vakıt bır gecmek bılmıyor

kızlar sıze bısı sorcam evlendıktn bır veye ıkı hafta sonra kuzenımın bızım evde kalması normal olurmu

benımkı hayır kalamaz yenı evlılerın evınde bı sure kımse kalamaz dedı cok tuhafıma gıttı böyle konusması sız

nasıl dusunurdunuz?

canım istisnai bir durum varsa, yani gerçekten kalması gereikyorsa kalabilir tabiki
veya ikinizde bir mahsur görmezseniz kalabilir tabi ki

ama şahsen ben yadırgarım daha çok yeni evliyken evimde kimseyi misafir etmek istemem açıkçası

zaten hani öyle genel bir kanaat de vardır
annemlere göre mesela, yeni evlilerin evinde en az 6 ay kimse kalmamalı, yani rahatsızlık vermez tabi kimse ama hani işte ince düşünmek lazım bazen

Son düzenleme:

nişanlımda senın dedıklerını dedı bana ama ıste kuzenıme ben hayır dıyemedım.

bana kalsa kalsn ne olacak deıdysemde benımkı hayır dedı kestrıp attı genc kızın yenı evlılerın yanında ne ısı var dedı.

bende öyle deyınce bısı dıyemdım :44: ama bu durum kuzenıme nasıl acıklanacak bılmıyorum onu da cok sevıyorum ama ele karısmak

böyle bısı olsa gercı bende anneme teyzeme desem onlarda ızın veremeye bılırler karısık ya bu evlılık muesesi

Askerlikti iş hayatıydı okuldu derken biraz uzadı canım şartlar olgunlaşınca kısmet 2012ymiş ama hep hedefimizde oydu sadece erken nişanlandık 6 senedir beraberiz

hayırlısı olsun canım. bizim de epey çetrefilli oldu gerçi ya neyse işte oldu

Seeeeeeeeeeeeelvi Boylum Salında Geeeeeel
Biiiiiiiiiiir Baaaaaaaakışın Ömre Beeeeeeedel =) Şafak demiş Sivasın yolllarınaaaaaaa SON 58 ♥ ♥

canım emin ol onlar da aynısını söylerler çünkü bu durumlarda aynı cümle kurulur

bak sana örnek vereyim, kuzenim evlendi ve evlendikten 3 hafta sonra doğum günüydü,
kız kardeşleri kuzenimin doğum günü için sürpriz hazırlamak istediler, kuzenimin kendi evinde falan
annemle teyzemin ilk söylediği şey saçmalamayın oturun oturduğunuz yerde
3 haftalık çiftin evinde ne işiniz var?
böyle yani bu işler canım, en azından bizde de nişanlının bahsettiği gibi

bizde de yadırganır tatlım. yeni evli çiftin birbirine alışması, özel hayatlarını ve yeni düzenlerini oturtmaları, herşeye uyum sağlamaları için bir süre kimse gidip kalmaz öyle. adet usül görgü böyle der büyükler hep

kuzenlerin de komikmiş kız. yeni evli çift başbaşa romantik romantik kutlarlar doğumgününü dimi amaaa

sultan askerin doğru söylemiş cnm ama eğer kuzenin zor şartdaysa illaki kalması gereken bir durum varsa anlayışla karşılaması gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…