bu arada hoşuma giden tabak çanak bulursam yine alırım, yani 6 kişilik gibi küçük bir takım daha alabilirim beğenirsem, veya tek tek üçer beşer de alırım hoşuma giden tabakları, çok kısıtlamıyorum yani kendimi o konuda, 2 takım oldu bitti diye
bu arada hoşuma giden tabak çanak bulursam yine alırım, yani 6 kişilik gibi küçük bir takım daha alabilirim beğenirsem, veya tek tek üçer beşer de alırım hoşuma giden tabakları, çok kısıtlamıyorum yani kendimi o konuda, 2 takım oldu bitti diye
evet cnm ama işte ah burda bulabılsem yok ki . geçenlerde günlük çkb aldım 6 kişilik toplam 24 parça deri görünümlü çok hoşuma gitdi ama deri değil fakat ben de gördüğümde deri sandım
canımm hepimizinki gibi inşallahanladım canm bende senın gıbı almayı dusnuyorum mısafırler ıcın özel takımım kesın olmalı agır bısı
bırde cıvılcıvıl bır takım almak ıstıyorum beyaz olmayan kedı resımlı görmustm buralarda gecen hafta öyle bısı alabılırım.
oooo desene sızın evde cok guzel sofralar hazırlanacak dıye:89:
az kaldı canım benim, sen de alacaksın inş.offf ya sen anlattıkca benım alacaklarım cogalıyor öyle guzel anlatıyorsunkı, dıyorum benımde olmalı aynısından dıyehepsını gule gule kullan
alalım dimi kıııııızzzzzzzzohhhhhhhh iyi edersin cnmmmmmmal gitsin
canımm hepimizinki gibi inşallah
az kaldı canım benim, sen de alacaksın inş.
alalım dimi kıııııızzzzzzzz
ınsallah canım ,, az kaldı kalmasına da vakıt bır gecmek bılmıyor
kızlar sıze bısı sorcam evlendıktn bır veye ıkı hafta sonra kuzenımın bızım evde kalması normal olurmu
benımkı hayır kalamaz yenı evlılerın evınde bı sure kımse kalamaz dedı cok tuhafıma gıttı böyle konusması sız
nasıl dusunurdunuz?
canım istisnai bir durum varsa, yani gerçekten kalması gereikyorsa kalabilir tabiki
veya ikinizde bir mahsur görmezseniz kalabilir tabi ki
ama şahsen ben yadırgarım daha çok yeni evliyken evimde kimseyi misafir etmek istemem açıkçası
zaten hani öyle genel bir kanaat de vardır zaten
annemlere göre mesela, yeni evlilerin evinde en az 6 ay kimse kalmamalı, yani rahatsızlık vermez tabi kimse ama hani işte ince düşünmek lazım bazen
hayırlı olsun canım
nasıl derı görunumlu ılk defa duyuyorum cok degsık olmalı:44:
Askerlikti iş hayatıydı okuldu derken biraz uzadı canım şartlar olgunlaşınca kısmet 2012ymiş ama hep hedefimizde oydu sadece erken nişanlandık 6 senedir beraberiz
çok çok değişik diyemem tatlım ama aynı deri gb duruyor çatalin baş kısmı ama değil mıka normal
nişanlımda senın dedıklerını dedı bana ama ıste kuzenıme ben hayır dıyemedım.
bana kalsa kalsn ne olacak deıdysemde benımkı hayır dedı kestrıp attı genc kızın yenı evlılerın yanında ne ısı var dedı.
bende öyle deyınce bısı dıyemdım :44: ama bu durum kuzenıme nasıl acıklanacak bılmıyorum onu da cok sevıyorum ama ele karısmak
böyle bısı olsagercı bende anneme teyzeme desem onlarda ızın veremeye bılırler karısık ya bu evlılık muesesi
ınsallah canım ,, az kaldı kalmasına da vakıt bır gecmek bılmıyor
kızlar sıze bısı sorcam evlendıktn bır veye ıkı hafta sonra kuzenımın bızım evde kalması normal olurmu
benımkı hayır kalamaz yenı evlılerın evınde bı sure kımse kalamaz dedı cok tuhafıma gıttı böyle konusması sız
nasıl dusunurdunuz?
anladım canım sen begendıkten sonra gule guleee kullan
canım emin ol onlar da aynısını söylerler çünkü bu durumlarda aynı cümle kurulur
bak sana örnek vereyim, kuzenim evlendi ve evlendikten 3 hafta sonra doğum günüydü,
kız kardeşleri kuzenimin doğum günü için sürpriz hazırlamak istediler, kuzenimin kendi evinde falan
annemle teyzemin ilk söylediği şey saçmalamayın oturun oturduğunuz yerde
3 haftalık çiftin evinde ne işiniz var?
böyle yani bu işler canım, en azından bizde de nişanlının bahsettiği gibi
kuzenlerin de komikmiş kız. yeni evli çift başbaşa romantik romantik kutlarlar doğumgününü dimi amaaa
wwwwaaoooowww çok şıııkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?