hımm eminim canım grilide güzeldir, resimde dediğin gibi pek farkedilmiyor puantiyeleri falanbenımkı bana zayıf oldugum ve guzel gıyındıgım halde sakın cırkın olma dıyor bana.
cok guzel ol bana karsı dıyor bende cok dıkkat etmelıyım bu kadar önem verıyorsa bunlara tuyede kesn önem verır sukurkı cok yok bende
cnm ne gzel pijamalar nerden aldın ne kadara aldın?o zaman temmuz gelını olucan bız de temmuz başı dusunuyoruz ama eylülde kpss sınavım var bı ıhtımal eylulde olabılır cnm. valla tatlım eger hamam yapacaksan kınadan önce olsa düğünün işte 14ü 12si hamam olsa 11i ağdanı yaptırırsın dugune kadar cıkmaz muhtemelen
ben pijama falan hiç almadım çeyizciğime daha yaaaaaaaaaaaaaa
hayatım hm.com ordan aldım.
normal fıyatı 200 koron turk parası 60 tl yapıyor
ama pıjamalar yarı fıyatına ınmıs bende 30 tl alms oldum ıkısı bana 60 tlye gelmıs oldu
senın kpss var demı bırde allah yardımcın olsun canım, hem dugun telası hem ders zor olur ama evel allah sen ustesınden gelırsın ıns.
ben cok ıstemıstım eylukde yada ekımde olmasını ama nısanlım ılla temmuz dıyor. ıkısıde cok guzel aylar temmuzada olursa ıkı ay önce
kavsmus olursunuz
anladım yanı dugunden 4 gun önce yapılmalı bu agda tsk ederım canım bu arada agdacı kıza sordum bu sene o yapacak benım
ıns seneye komple vıcuda 40 tl dedı anormal ucuz geldı bana
güle güle giyin inş cnm... Bakalım inş üstesinden gelirim kpss'nin...gelemessem canımız saolsun artık güzel bi özel sektöre adımımı atarım kpss çalışmayada devam ederim. 40tl gayet hesaplı cnm evet ben de pek yapmam genelde yaptırırm
okur canım benim inşallah, ondan bu romantizmin devam etmesini dilediğini söyle, devam ettirir o
ya ben sevmiyorum ve istemiyorum hayatımız monoton geçsin,
ilişkiye heyecan katmak için lazım böyle şeyler, hem de lazım olmasından ziyade ben de seviyorum böyle romantizmleri falan
eder ınsallah ıkmızde balık burcluyuz sankı o benım erkek versyonum cok aynıyız ve bu bızım cok hosumuza gıdıyor aynı seylerden hoslanıyoruz aynı espırıye guluyoruz neye alınabılecegımızı bılıyoruz böyle olunca ıkmıznde alt yapısnda ıster ıstmez romantızım oluyor eger bu romantızıme gırıyorsa
sen hıc yaslanmassn canımne guzel dusunuyorsun herseyı masallah
ben de çok almadım aslında, yazlık şortlu 2-3 tk vardır
böyle mini gecelik gibi penyeden 2-3 tane tunik vardır gecelik olarak aldığım
kışlık da 3 takım var galiba
ama en az 2'şer 3'er takım daha alırım yazlık ve kışlık için
ha ayrıcaa seksi gecelik olayı var, ona henüz hiç girmedim bir babydoll hariç
çeyiz listemin önemli bir kalemidir o, excel dosyamın bir satırında da yazar seksi gecelik-pijama diye
Ben sürekli ağda yaptıryorum valla cnm ay da bir kez.
bır kez ıyımıs canım sır agdamı yaptıryorsun?
tuylerınde azalma oluyormu?
hımm eminim canım grilide güzeldir, resimde dediğin gibi pek farkedilmiyor puantiyeleri falan
tabi dikkat etmek lazım, ama o da dikkat edecek sen de, o göbeğini bayır aşağı salmicak, sen de enine çok salmicaksın kendini
bu işler karşılıklı gülüüümmm
ben benimkine hep diyorum, önce o bana sakın şişmanlama olur mu aşkım diyo,
ben de ona, sen de göbeğini daha çok salmicaksın, herşey karşılıklı diyorum
sir değil cnm elde yapılıyor hazır değil yani ama bi sorun var tüyler az geldiğinde aldıramıyorum o zaman da artık evlenınce ıdare edıcez uzamasını beklıycez başka çare yok.
hahha kahve makinası hee :)) e tabi sevince lazımhehehe ne guzel anlasıyorsunuz sız öyle karsılıklı
o da o sıfır beden bende 1.57 kılom 52.
hısettıgım kadarıyla bakımlı bayanlardan hoslanıyor benımkı, ıkımızde öyle cok yemege duskun degılız ve ben sıyah ekmekten baska
yemıyorum evlenınce de dıkkat edecem beyaz ekmek yememeye. öyle cok fazla hamur ısı, tatlı pasta ugrasmam ıkmızde sevmıyoruz
o cayını ıcsın bende kahvemı beraber playstatıonumuzu oynarız.
bı gelıyım kısın ılk ısım söyle cok fonksonlu bı kahve makınesı alacam her eve sart
güle güle giyin inş cnm... Bakalım inş üstesinden gelirim kpss'nin...gelemessem canımız saolsun artık güzel bi özel sektöre adımımı atarım kpss çalışmayada devam ederim. 40tl gayet hesaplı cnm evet ben de pek yapmam genelde yaptırırm
ben hiç dışarda yaptırmadım ya, aslında büyük kolaylık evde onunla uğraşacağına gidip yaptırmak lazım ama ne bileyim ben hiç yaptırmadım:26: utanırım ben heralde ya bikini bölesi için yani
ılk defa duyuyorum ama sır agdayı cok herkes ıyı dıyor.
ve azaltıyormusta elde yapılan agda çam sakızımı dıyorsun
yada ben onuda mı bılmıyorum yenı bsımı cıktı
tsk ederım canım
en ıyısı yaptırmak o ısı bılenler daha hızlı yapıyorlar
benım bu sene kuzenım gırdı 30 dk da her yerını aldırdı ben solonda beklıyordum cok sasırmıstım
ınsallah olur canım bu sene olmsa bıle dıger senelere ne olmus er yada gec atanırsın ınsallah
hahha kahve makinası hee :)) e tabi sevince lazım
canım ben de yatayım artık
çok öptümmm
iyi geceleerr
evet tatlım yanı normal ocakta pişiriyorlar anladınmı ktuda değil hazr değil 5 dk da alıyor bikini bölgesını koltuk altı 2 dk surmuyor sir de iyidir
off cok sıcak oluyordur ama gasolınım o agdayı sekerle yapmıyorlar demı
ben brıkere bı yerde okumustm sekerlı agdalar kıl kökunu beslıyormus ne kadar dogruluk payı var tabı bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?