2012' de yazın evlenecekler

kızlar bişey sorcam size ya ben nikah kıyılan anlarda çok duygulanıorm artk tv de olsa bıle yanı içim bi tuhaf oluor memur iyi günde kötu gunde dıye sayarken bnm gözlerm doluor ya :))) kafayı yıorum artık galıba sizede oluor muuuuu merak etttııımmmm :)

Çok saolun canlar. Darısı en kısa zamanda hepinizin başına. Esracım asker mi nişanlın? Bende geçen sene bu zamanlar asker bekliyordum, hayatımda yaşadığım en zor günlerdi diyebilirim. Bitti çok şükür, evleniyoruz işte. Çok mutluyum ya inanamıyorum

walla bnmde cok fena nikah masasında ewet diyesim war demin öyle bi geçer zmnki de kadın dedi içim gittii bnde alcam sewdiceğimin tapusunuuuu

hhahha valla Allah ın izniyle ben o tapuyu alıp üstüne öyle bir yaşam merkezi inşaa edicem kiiiii

içinde alışveriş merkezi(e alışveriş yapmadan duramam ben),
çocuk parkı(e 2 çocuğumuz olsa fena olmaz hani),
spor kompleksi(evlendik diye salmak yok, fit olmak için elimizden geleni yapazağız ikimiz de),
yeme-içme(aşkıma aileme en güzel yemekleri yapıp en mutlu sofraları kuracağım inş.),
sağlık kompleksi(ne demiş elin gavuru bile; hastalıkta sağlıkta.. birbirimizi iyileştireceğiz de inş.) ,
eğlence merkezi(en eğlenceli günlerimizi evliliğimizde yaşayacağız inş),
heyecan, mutluluk, romantizm, aşk her bişey olucak inş....

ay gasolinem ağzın bal yesin kız nisanda güzel olur dimi hava
aaaa olma mı kızzz? :))

aa herkes senin kararını mı bekliyooo? kız deli olma söylesene bi tarihh
aah keşke herkes benden bi tarih beklese...

Son düzenleme:
selam kızlar herkese ıyı geceler bende 2012 eylul gelınıyım ınsallah bır aksılık cıkmazsa eylul 1,2 salonumuzu tuttuk. allah hata kaza vermez ınsaallah ve dugunumuz olur:)) cok sayfa var ama esyaydı ceyızdı muhabbetlerıne yarın bakacagım artık :))

yok canım çok şükür ki atlattık o günleri :)
geçen sene aralıkta gitmişti mayısta geldi..kısa dönem gitti..
bizde kavuşmak için bekliyoruz artık çok şükür :)

ooo en güzelini yapmışsınız canım yaaa, keşke bizim de evimiz biran önce alınabilse de biz de hayırlısıyla tez vakitte yapabilsek
çok sevindim senin adına :)
battaniye-şömine olayı da tam bizim hayalimiz, almayı istediğimiz bi ev var ve o evin de şöminesi vaarr, o yüzden benim çok istediğim bişeyi sen yaşayacaksın inş. bu ocak ayında... :)

olmaz mı yavruşum yaa, bi ara ben de çok oluyodu, nişanlandıktan sonra geçti bendeki
ama çok normal yani, şu aralar hele duygusallığın dibine vurmuş olabiliyoruz :)))

tebrikler ayşe can :)
şimdiden hayırlı olsuunn inş.

hahhha geldi bi an öyle yoksa çok beceremem böyle anlatmayı
dedim ya işte biyolojik saatim gelmiş, dilime de vurdu :))))))

amin canım inş. :)

Son düzenleme:
aa herkes senin kararını mı bekliyooo? kız deli olma söylesene bi tarihh
aah keşke herkes benden bi tarih beklese...

karar veremiorum canım işte ilk 5-6 mayıs dedim şimdi mayısın 2.haftası yağmas belki diorum..bide diorum haziran olsun tam garanti olur belki..sonrada düşünüorum şans kader..bugün diğer annem aradı diyo yağmur erken geldi belki erken gider mayıs başı yapalım :) mantıklı aslında..bilmiorum yaaaaa

hayırlı olsn cnmmm:)

:) hayırlısı canım tabi yaa
benimki tamamen ev durumuna endeksli olduğu için mayıstan önce de olabilir hazirana da kayabilir ama Allah ın izniyle daha geç olmayacak
hatta benim ticker ım 12 mayıs a göre ilerliyo :))

acabaa neden böylee sade vee ifadesiz yazmak zorunda bırakıldık ?

canım şuan en azından yazabiliyoruz, iki gecedir arada bir birşey yapıyolar ve hiçbirşey yazamıyoruz, yazmaya çalıştığımız cevap sayfasına tıkladığımız anda da trendyol reklamına tıklatıyolar ya bizi
hey Allah ıımm yaaa

o da güzel bi düşünceymiş :)
valla canım şansında varsa haziran başı da yapsanız yağar..

sen açıktamı yapıcaksın tatlım ? benim ticker ım da 5 mayısa göre ilerlio o yüsdende geri atasım yok zaten zor ilerliyo.paşaa zaten dayanamıomudur nedir gördükce sinir oluorum şu ticker ı diyo :))) ona kalsa haftaya bile olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…