walla bnmde cok fena nikah masasında ewet diyesim war demin öyle bi geçer zmnki de kadın dedi içim gittii bnde alcam sewdiceğimin tapusunuuuu
aaaa olma mı kızzz? :))ay gasolinem ağzın bal yesin kız nisanda güzel olur dimi hava
aa herkes senin kararını mı bekliyooo? kız deli olma söylesene bi tarihhanaaaaaaa bendee araştıraymm bariiiiiiii benim kır düğünü olucak yaa yağarsaa çok kötü olurr..nişanım bu sene mayısın ilk haftasıydı yağmadı ama bilmiyorum.artık net bi gün belirlemem lazım herkes benim kararımı bekliyo..
Çok saolun canlar. Darısı en kısa zamanda hepinizin başına. Esracım asker mi nişanlın? Bende geçen sene bu zamanlar asker bekliyordum, hayatımda yaşadığım en zor günlerdi diyebilirim. Bitti çok şükür, evleniyoruz işte. Çok mutluyum ya inanamıyorum
ooo en güzelini yapmışsınız canım yaaa, keşke bizim de evimiz biran önce alınabilse de biz de hayırlısıyla tez vakitte yapabilsekBende 2012 yaz gelini olucaktım fakat direkten döndüm :) Uzatmayıp bian önce evlenmeye karar verdik, Ocak 7 de evleniyoruz :) Yaz düğünü güzel olurdu elbette ama bizde balayı için sıcak bi ülkeye gidicez. Evimize dönüncede battaniyenin altında şömineyi yakıp sıcacık yuvamızda aşkımızın tadını çıkarıcaz. Yaz kış farketmez ask olsun yeter :)
olmaz mı yavruşum yaa, bi ara ben de çok oluyodu, nişanlandıktan sonra geçti bendekikızlar bişey sorcam size ya ben nikah kıyılan anlarda çok duygulanıorm artk tv de olsa bıle yanı içim bi tuhaf oluor memur iyi günde kötu gunde dıye sayarken bnm gözlerm doluor ya :))) kafayı yıorum artık galıbasizede oluor muuuuu merak etttııımmmm :)
tebrikler ayşe can :)selam kızlar herkese ıyı geceler bende 2012 eylul gelınıyım ınsallah bır aksılık cıkmazsa eylul 1,2 salonumuzu tuttuk. allah hata kaza vermez ınsaallah ve dugunumuz olur:)) cok sayfa var ama esyaydı ceyızdı muhabbetlerıne yarın bakacagım artık :))
hhahha valla Allah ın izniyle ben o tapuyu alıp üstüne öyle bir yaşam merkezi inşaa edicem kiiiii
içinde alışveriş(e alışveriş yapmadan duramam ben), çocuk parkı(e 2 çocuğumuz olsa fena olmaz hani), spor kompleksi(evlendik diye salmak yok, fit olmak için elimizden geleni yapazağız ikimiz de), yeme-içme(aşkıma aileme en güzel yemekleri yapıp en mutlu sofraları kuracağım inş.), sağlık kompleksi(ne demiş elin gavuru bile; hastalıkta sağlıkta.. birbirimizi iyileştireceğiz de inş.) , eğlence merkezi(en eğlenceli günlerimizi evliliğimizde yaşayacağız inş), heyecan, mutluluk, romantizm, aşk her bişey olucak inş....
ayy ne güzel anlatmışsın hepimize böyle yuwa nasip olur inşşşşşşşşş
selam kızlar herkese ıyı geceler bende 2012 eylul gelınıyım ınsallah bır aksılık cıkmazsa eylul 1,2 salonumuzu tuttuk. allah hata kaza vermez ınsaallah ve dugunumuz olur:)) cok sayfa var ama esyaydı ceyızdı muhabbetlerıne yarın bakacagım artık :))
QUOTE=Gasoline;21265771]hhahha valla Allah ın izniyle ben o tapuyu alıp üstüne öyle bir yaşam merkezi inşaa edicem kiiiii
içinde alışveriş(e alışveriş yapmadan duramam ben), çocuk parkı(e 2 çocuğumuz olsa fena olmaz hani), spor kompleksi(evlendik diye salmak yok, fit olmak için elimizden geleni yapazağız ikimiz de), yeme-içme(aşkıma aileme en güzel yemekleri yapıp en mutlu sofraları kuracağım inş.), sağlık kompleksi(ne demiş elin gavuru bile; hastalıkta sağlıkta.. birbirimizi iyileştireceğiz de inş.) , eğlence merkezi(en eğlenceli günlerimizi evliliğimizde yaşayacağız inş), heyecan, mutluluk, romantizm, aşk her bişey olucak inş....
ayy ne güzel anlatmışsın hepimize böyle yuwa nasip olur inşşşşşşşşş
aa herkes senin kararını mı bekliyooo? kız deli olma söylesene bi tarihh
aah keşke herkes benden bi tarih beklese...
selam kızlar herkese ıyı geceler bende 2012 eylul gelınıyım ınsallah bır aksılık cıkmazsa eylul 1,2 salonumuzu tuttuk. allah hata kaza vermez ınsaallah ve dugunumuz olur:)) cok sayfa var ama esyaydı ceyızdı muhabbetlerıne yarın bakacagım artık :))
karar veremiorum canım işte ilk 5-6 mayıs dedim şimdi mayısın 2.haftası yağmas belki diorum..bide diorum haziran olsun tam garanti olur belki..sonrada düşünüorum şans kader..bugün diğer annem aradı diyo yağmur erken geldi belki erken gider mayıs başı yapalım :) mantıklı aslında..bilmiorum yaaaaa
acabaa neden böylee sade vee ifadesiz yazmak zorunda bırakıldık ?
walla bnde deminden beri gülücüklerimi arıyorum demekki sorun bnde diilmiş:))
karar veremiorum canım işte ilk 5-6 mayıs dedim şimdi mayısın 2.haftası yağmas belki diorum..bide diorum haziran olsun tam garanti olur belki..sonrada düşünüorum şans kader..bugün diğer annem aradı diyo yağmur erken geldi belki erken gider mayıs başı yapalım :) mantıklı aslında..bilmiorum yaaaaa
:) hayırlısı canım tabi yaa
benimki tamamen ev durumuna endeksli olduğu için mayıstan önce de olabilir hazirana da kayabilir ama Allah ın izniyle daha geç olmayacak
hatta benim ticker ım 12 mayıs a göre ilerliyo :))
yok 0 212'm sende değil problem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?