2012' de yazın evlenecekler

canım ikisi de çok güzel ama bahar dalları olan da ayrı güzelmiş yaa
çok beğendimm

bu da benim aldıklarım, tekrar koyayım
Eki Görüntüle 271533 Eki Görüntüle 271534

evet sultancım galiba öyle olacak
aşkıma diyorum ki annem pikolu takım yaptıracak ilk gecemizde kullanırız,o da diyor ki "pikolu ne ki aşkım?aman neyse ne ilk gece olsun da farketmez pikolu mikolu"

gördum canım cok tatlılar ben cok sevıyorum hello kıtty pıjamalarını sende guleee guleee gıy

ayy çok şirinler kızz.cici cici bici bici,güle güle giy tatlımmmm
sağolun kuşlaarr

aşkıma diyorum ki annem pikolu takım yaptıracak ilk gecemizde kullanırız,o da diyor ki "pikolu ne ki aşkım?aman neyse ne ilk gece olsun da farketmez pikolu mikolu"
ben geçen gün demiştim ya, o gece anlamicaksınız bile altınızda dantelli mi güpürlü mü pikolu mu ne var, hatırlamicaksınız bile

bende paşayaa geçen gün en son aldığım nevresim takımını gösteriorum -yazık bunlara diyo :78::78:

sağolun kuşlaarr
ben geçen gün demiştim ya, o gece anlamicaksınız bile altınızda dantelli mi güpürlü mü pikolu mu ne var, hatırlamicaksınız bile
valla öyle canım ben korkuyorum kızlar ya,neden bilmiorum ama..off
bende paşayaa geçen gün en son aldığım nevresim takımını gösteriorum -yazık bunlara diyo :78::78:

vaaaay nevresimler ağlayacak yani

kbkma benımkıyle tlfnda konusuyorduk ancak cvp verebıldım

hehehe bence erkekler ıcın önemlı olan ılk gece gelının damadın yanında olması.. yoksa onlar ıcın pıke olmus dantel olmus gubur olmus nevresım olmus farketmez

kızlar hepınızı ayrı ayrı öpuyorum ben ıkı saate gırerım artık

telefondan sonra sıcak bastı benı bı kahve yapıyım bıraz tvr bakıyım öptm sızı

öyle gasolinecimin de söylediği gibi,altımızda ne olduğunu unutacağız

valla öyle canım ben korkuyorum kızlar ya,neden bilmiorum ama..off

vaaaay nevresimler ağlayacak yani
korkma sedoşum yaaa, biz niye korkalım, nevresimler korksuunn

Gasolineemm cicilerin iyi günlerde olsunn bu aradaa
sağol canımm

kızlar hepınızı ayrı ayrı öpuyorum ben ıkı saate gırerım artık

telefondan sonra sıcak bastı benı bı kahve yapıyım bıraz tvr bakıyım öptm sızı
aaa bak sen niye ateş bastı ki acep

öyle gasolinecimin de söylediği gibi,altımızda ne olduğunu unutacağız

selam kızlaarr bende geldimm...

hello kitty pijamalardan alcktm bende ama kalmamış ya çokpişman oldm bedenleri bitmiş

selam kızlaarr bende geldimm...

hello kitty pijamalardan alcktm bende ama kalmamış ya çokpişman oldm bedenleri bitmiş

selam şekeerr

hadi yaa, ben alırken pek problem yoktu sanki, tüh, neyse sen de daha sonra daha güzellerini alırsın şekercim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…