canım ikisi de çok güzel ama bahar dalları olan da ayrı güzelmiş yaaçok teşekkür ederim canım,10 oldu nevresimler bir tane de piko yapılacak olan var,o nedenle annem oyacak beni,neyse napiim gülünü seven dikenine katlanır inşallah sende çok güsel şeyler alırsın canımcım..
sağol canım benim,sen ne aldın kız markafoniden,sende güle güle kullan kuşum
bunlar aldıklarım
Eki Görüntüle 271520 Eki Görüntüle 271523
sımdı gördum canım ck guzeller gule gule gıy
canım ikisi de çok güzel ama bahar dalları olan da ayrı güzelmiş yaa
çok beğendimm
bu da benim aldıklarım, tekrar koyayım
Eki Görüntüle 271532 Eki Görüntüle 271533 Eki Görüntüle 271534
canım ikisi de çok güzel ama bahar dalları olan da ayrı güzelmiş yaa
çok beğendimm
bu da benim aldıklarım, tekrar koyayım
Eki Görüntüle 271532 Eki Görüntüle 271533 Eki Görüntüle 271534
evet sultancım galiba öyle olacak
aşkıma diyorum ki annem pikolu takım yaptıracak ilk gecemizde kullanırız,o da diyor ki "pikolu ne ki aşkım?aman neyse ne ilk gece olsun da farketmez pikolu mikolu"
gördum canım cok tatlılar ben cok sevıyorum hello kıtty pıjamalarını sende guleee guleee gıy
sağolun kuşlaarrayy çok şirinler kızz.cici cici bici bici,güle güle giy tatlımmmm
aşkıma diyorum ki annem pikolu takım yaptıracak ilk gecemizde kullanırız,o da diyor ki "pikolu ne ki aşkım?aman neyse ne ilk gece olsun da farketmez pikolu mikolu"
valla öyle canım ben korkuyorum kızlar ya,neden bilmiorum ama..offsağolun kuşlaarr
ben geçen gün demiştim ya, o gece anlamicaksınız bile altınızda dantelli mi güpürlü mü pikolu mu ne var, hatırlamicaksınız bile
bende paşayaa geçen gün en son aldığım nevresim takımını gösteriorum -yazık bunlara diyo:78::78:
kbkma benımkıyle tlfnda konusuyorduk ancak cvp verebıldım
hehehe bence erkekler ıcın önemlı olan ılk gece gelının damadın yanında olması.. yoksa onlar ıcın pıke olmus dantel olmus gubur olmus nevresım olmus farketmez
kızlar hepınızı ayrı ayrı öpuyorum ben ıkı saate gırerım artık
telefondan sonra sıcak bastı benıbı kahve yapıyım bıraz tvr bakıyım öptm sızı
bende paşayaa geçen gün en son aldığım nevresim takımını gösteriorum -yazık bunlara diyo:78::78:
korkma sedoşum yaaa, biz niye korkalım, nevresimler korksuunnvalla öyle canım ben korkuyorum kızlar ya,neden bilmiorum ama..off
vaaaay nevresimler ağlayacak yani
sağol canımmGasolineemm cicilerin iyi günlerde olsunn bu aradaa
aaa bak senkızlar hepınızı ayrı ayrı öpuyorum ben ıkı saate gırerım artık
öyle gasolinecimin de söylediği gibi,altımızda ne olduğunu unutacağız
kızlar hepınızı ayrı ayrı öpuyorum ben ıkı saate gırerım artık
abbowww sultanımmm ne sıcağı kısssss
selam kızlaarr bende geldimm...
hello kitty pijamalardan alcktm bende ama kalmamış ya çokpişman oldm bedenleri bitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?