sen açıktamı yapıcaksın tatlım ? benim ticker ım da 5 mayısa göre ilerlio o yüsdende geri atasım yok zaten zor ilerliyo.paşaa zaten dayanamıomudur nedir gördükce sinir oluorum şu ticker ı diyo :))) ona kalsa haftaya bile olabilir :)
diilmiş gasolinem yaf bnde bir yerlere bastım kayboldu sandım ilahi ben:)))
canım şuan en azından yazabiliyoruz, iki gecedir arada bir birşey yapıyolar ve hiçbirşey yazamıyoruz, yazmaya çalıştığımız cevap sayfasına tıkladığımız anda da trendyol reklamına tıklatıyolar ya bizi
hey Allah ıımm yaaa
sen açıktamı yapıcaksın tatlım ? benim ticker ım da 5 mayısa göre ilerlio o yüsdende geri atasım yok zaten zor ilerliyo.paşaa zaten dayanamıomudur nedir gördükce sinir oluorum şu ticker ı diyo :))) ona kalsa haftaya bile olabilir :)
:)))) hayırlısı olsun madem canım benim ya
bu arada senin mesajalrın altında ticker yok niyeee? ya da ben mi göremiyorum? ( ay bu cümlenin sonuna çok smile koyasım geldi yaaaa)
yaparsın yaparsııınnn, biz sana güveniyoruz :)))bende ticker yapcaktım ama 7 nisan olmaz belki die yapamadım yeri tutalım bnde hmn konduruwercm bi ticker gerçi yapabilcekmiyim oda malum:))))
afedersin canım ya unutmuşum az önce yazmayı,ben masa üstüne koydum tatlım burda yok... bi daha sorayım çok merak ettim düğünü açık havamı düşünüosunn :))))
Nasılsınız güzellerrrr
Nasılsınız güzellerrrr
afedersin canım ya unutmuşum az önce yazmayı,
biz beylerbeyinde deniz kenarında açık mekanda yapmayı düşünüyoruz, daha doğrusu düşünüyomuşuz :))
diceksin ki o nasıl oluyo,
annemin yani benimkinin annesinin çok beğendiği bir yer var orda, denize sıfır,
birkaç düğüne katılmış orda çok beğenmiş, bizim ki de orda olsun istermiş
ben de gündüz birkaç kez gitmiştim, çok beğeniyorum ben de tabi
o yüzden orası olursa hiç hayır demem :)))
hoşgeldin canım seni renkli ve ifadeli gördük daha iyi oldukta bizde neden yok ???
anacıımm sen nasıl böyle yazabildin kııızzz? çatlatmak için mi yapıyosun :))))
hoşgeldin şeker :)
Nasılsınız güzellerrrr
iyiyiz sen nasılsın cnm :))
Hoşbulduk canımmm :) Ben hep elle yazıyorum kodları alışkanlık diyelim butonların kaybolması o yüzden beni pek etkilemiyo
ayyyy bu kadın milletindenn korkulur vallaa :) hatun renk kodlarını ikon kodlarını ezberlemiş yaa :) kısss gözün körolmasın senin :)
bende bi tane sallıyayım bakam ne çıkcak
heee tabi canım benim, moral olsun tabi yaa, açık açıkyaneee açık...açık yapıcak olmana rağmen iyimser düşünmeni kendime moral yapıcamda o yüsden sordum tatlım ısrarla ( sarılıyor ve öpüorum seni ) :))))
hay salak kafamHoşbulduk canımmm :) Ben hep elle yazıyorum kodları alışkanlık diyelim butonların kaybolması o yüzden beni pek etkilemiyo
Yok kız niye çatlatayım alışkanlık benimkisi
:78::119:
kızlar bişey sorcam :)
size bayramda kurban getircekler mi?
Bende iyiyim canım muhabbete katılayım bende dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?