2012' de yazın evlenecekler

:)))) hayırlısı olsun madem canım benim ya
bu arada senin mesajalrın altında ticker yok niyeee? ya da ben mi göremiyorum? ( ay bu cümlenin sonuna çok smile koyasım geldi yaaaa)

aynenn hadiseeden dolayı nefes alamıodum sanki içim daralıodu yaa çok büyük yapmışlar reklamı ekran küçücüktü dün gece sohbete bile katılamadım gıcık oldum

bende ticker yapcaktım ama 7 nisan olmaz belki die yapamadım yeri tutalım bnde hmn konduruwercm bi ticker gerçi yapabilcekmiyim oda malum:))))

:)))) hayırlısı olsun madem canım benim ya
bu arada senin mesajalrın altında ticker yok niyeee? ya da ben mi göremiyorum? ( ay bu cümlenin sonuna çok smile koyasım geldi yaaaa)

ben masa üstüne koydum tatlım burda yok... bi daha sorayım çok merak ettim düğünü açık havamı düşünüosunn :))))

bende ticker yapcaktım ama 7 nisan olmaz belki die yapamadım yeri tutalım bnde hmn konduruwercm bi ticker gerçi yapabilcekmiyim oda malum:))))
yaparsın yaparsııınnn, biz sana güveniyoruz :)))

ben masa üstüne koydum tatlım burda yok... bi daha sorayım çok merak ettim düğünü açık havamı düşünüosunn :))))
afedersin canım ya unutmuşum az önce yazmayı,
biz beylerbeyinde deniz kenarında açık mekanda yapmayı düşünüyoruz, daha doğrusu düşünüyomuşuz :))
diceksin ki o nasıl oluyo,
annemin yani benimkinin annesinin çok beğendiği bir yer var orda, denize sıfır,
birkaç düğüne katılmış orda çok beğenmiş, bizim ki de orda olsun istermiş
ben de gündüz birkaç kez gitmiştim, çok beğeniyorum ben de tabi
o yüzden orası olursa hiç hayır demem :)))

yaneee açık...açık yapıcak olmana rağmen iyimser düşünmeni kendime moral yapıcamda o yüsden sordum tatlım ısrarla ( sarılıyor ve öpüorum seni ) :))))

Son düzenleme:
hoşgeldin canım seni renkli ve ifadeli gördük daha iyi oldukta bizde neden yok ???

Hoşbulduk canımmm :) Ben hep elle yazıyorum kodları alışkanlık diyelim butonların kaybolması o yüzden beni pek etkilemiyo

anacıımm sen nasıl böyle yazabildin kııızzz? çatlatmak için mi yapıyosun :))))

hoşgeldin şeker :)

Yok kız niye çatlatayım alışkanlık benimkisi

Hoşbulduk canımmm :) Ben hep elle yazıyorum kodları alışkanlık diyelim butonların kaybolması o yüzden beni pek etkilemiyo

ayyyy bu kadın milletindenn korkulur vallaa :) hatun renk kodlarını ikon kodlarını ezberlemiş yaa :) kısss gözün körolmasın senin :)
bende bi tane sallıyayım bakam ne çıkcak

ayyyy bu kadın milletindenn korkulur vallaa :) hatun renk kodlarını ikon kodlarını ezberlemiş yaa :) kısss gözün körolmasın senin :)
bende bi tane sallıyayım bakam ne çıkcak

Ehehehehe sitelerle fazla haşır neşir olmaktan benimkisi bide merak
İkonun güzel olduu kızzz

yaneee açık...açık yapıcak olmana rağmen iyimser düşünmeni kendime moral yapıcamda o yüsden sordum tatlım ısrarla ( sarılıyor ve öpüorum seni ) :))))
heee tabi canım benim, moral olsun tabi yaa, açık açık

Yok kız niye çatlatayım alışkanlık benimkisi
hay salak kafam kodları niye düşünmedim ki ben

ilahi kıızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…