2012' de yazın evlenecekler

hadı hayırlısı egeye gıdıyorsun gelın bol bol denız gunes keyfı yaparsınız kocısınle artık :23:

gerçekten tadını çıkarıcam evliliğimin, bizim arada mesafeler olduğu için ne flört dönemimi anladım ne nişanlılığımı hep hasret çektim acısını çıkarcam valla :27:

Nöbeti devralıyoruzzz yavrukuş :kkk: sana iyi uykular tatlı rüyalar bize iyi nöbetler :23::23:
tamam canım sağolasın muccck :71:

amın cumlemızıı:1::1: valla geldı krıze gırmeye baslamıstım nıye yok oldular bırden dıye

tamam ozaman gasolıne derım zaten öyle demeye alıstık :61: guzel bır ısmın varmıs demeden gecmeyım:34:

sennn taaa nerelerı dusnuyorsun ohooo sen aşk sarhosu olmussun gasolınım havluyla adamın karsına gecmeler aromatık yaglar

:47::47::1::emir_bebek::49::1: tamam dogru dıyorsun buyuk havluda sart kesınlıkle ıkısının de yerı farklı bencede bornoz daha böyle rahat uzun uzun banyonu

yaptıgında kullanırsın. havluyuda hemen kurulanıp gıyınecegnde guzel olur dıyelım mısafır gelecek acıl dusa gırmen gerekıyor dustan cıkınca bornoz keyfı

zaman kaybına neden olur:1: evet dogru canım yastık konsunda ben senın gıbı dusunmemıstım, ıkı tane şart extra yastık banada.

bu arada yun dösekte senın ıcın zor olabılır cok agır olur. ıstememekle ıyısını yapmıssın bız bıde her sene turkıyeye geldgımızde sıcakta yun yorganlarda yatardık kucukken annemın ceyızı sırımsıklam terlerdım.

bızımkılerde ancak 2000 yıllarda mevsımlık yorgan aldılar yanlıs hatırlamıyorsam :1::1: ondan berı yunu sevmıyorum. ama kış aylarında o yun yorganlar ıple aranıyor :1:

bıde sen cok usuyorsan ıllakı sart hıc usumessın ıcınde ohhh mısss mısss:1:

senın ceyızıne yok yok yanı :nazar: ınsallah dugunden sonra bu guzel anılarımızı da paylasırız.
kız sen ne diyosunnn, ben o havlularla bile neler yaparım o adama :))))

ya ben çok üşüyorum da, benim adamım yünde hayatta yatmam diyo, ben de ben çok üşüyorum o zaman kendin bi zahmet ısıtırsın diyorum :9::9:
yani o yünleri hiç kullanmayabilirim de henüz bilmiyorum ama ben çok seviyorum yün yorganı, bakalım artık becerebilirse eğer kullanmam :23::23:
canım isim konusunda da teşekkür ederim, tekrar ediyorum sen nasıl hitap etmek istersen :112:

Hoşbulduk gasolincimm. sağoll hayırlısıyla gelsinlerr. 29 yaşını bitircem hala asker bekliyom. :1:

sağol sultancımm. üzmüyorum çok ta işte bi hazırlık falan yapamıyorum. söylüyorum ona. gelince hepsini halledicez diyor.
ondan bazen sıkılıyorum ama hepsi olur. biz düğünü eylülde düşünüyoruz. daha zamanımız var hazırlık için.
bizim de şafak 96 canım. :nazar::72:
güzel şeyler düşüniyim barii. ne düşünsem güzel acaba? :9:
yavruşum ben de 30 yaşındayım yalnız hissetme kendini, gerçi biz askerlik derdimizi atlattık şükür ama olsun işte biz de evlilik için şartların olgunlaşmasını bekliyoruz
herkes bişeyler bekliyo işte :112:

Son düzenleme:
ay söylemeden çıkamayacağım, sultaaaaaannn yine ateş mi bastı kız:23::23::23: nereye kayboldun:60::60:

Offf kızz bi alemsin vallaaaa :23::23::23:

pınarım ben hep derım ıcımzde kalacagana alalım dolabımızda kalsın dıye:1::1: ıyı yapmıssın ıyı :12::12:

ınanıyorum cebımızde mılyonlar olsun tum magzayı begenelım evde sıgacak yerımız olmasa bıle alırz dogamızda var:1:

Gerçekten öyle yaa doymayız biz valla tuhaf varlıklarız vesselam :52::52::52::52:

Ay alakasız olcak ama sizin tickerlarınızı görünce kendiminki kadar heyecanlanıyorum 2012 yazzz gelsinnn:21::21:

Gelsin gelsin gelsinnnnnnnn :23::23::23::23::23::23:

ne yapalım gaosolincim yaş 30 da olsa bi şekilde bekliyoz gene. iyi bari sen atlatmışssın askerliği. darısı sultanla bizim başımıza artık. :24:

gasolınım sana cvp yazmakla mesguldum :1::1: bı ara korktum acaba ben yazana kadar kızların hepsı cıkarmı dıye , ama muhabet muhabetı acmıs masallah

:1:

hahha sorma, gidiyodum ben güya baş baş falan da dedim, ha şu hatuna da cevap vereyim aman buna yazmazsam ölürüm, şunuu demezsem patlarım diye diye çıkamadım bir türlü :9::9:

kızlar sabah erken kalkmam lazım bende yavaş yavaş uyumaya gidiyorum... size iyi sohbetler iyi geceler rüylarınızda müstakbel kocişlerinizi görün :54:

Son düzenleme:
Offf kızz bi alemsin vallaaaa :23::23::23:

Gerçekten öyle yaa doymayız biz valla tuhaf varlıklarız vesselam :52::52::52::52:

Gelsin gelsin gelsinnnnnnnn :23::23::23::23::23::23:
ay acuk öyleyim huyum kurusun :1::1:

ne yapalım gaosolincim yaş 30 da olsa bi şekilde bekliyoz gene. iyi bari sen atlatmışssın askerliği. darısı sultanla bizim başımıza artık. :24:
öyle canım ya darısı hepinizin başına inş. :70:

öyle mi dıosn tatlım..bende günlük oda olacgi için kahverengi seçtim ..ama dekorasyon fikirlerini okuyunca üzüldm nişanlıma çaktırmasamda :1: çünkü ileriki zamanlarda sıkkıcı etkısı war dıor..bende krem turkuaz kahve yapcm artık arayada nar çiçeği katarım ..güzel olur belkiiii:52:

sen begendıkten sonra emınım guzel olur canım benım. sen yasıcaksın o evde zevkler ve renkler tartıslamz örnegın sana göre beyaz sadedır begenmessın ama baska bırı ıcın vazgecılmezdır bu tamamen kısıye göre degısır.:34: ben kesın kararlym kahve rengı derı koltular krem halı krem duvar loşş bır salonum olacak krıstallerım olacak ışıl ışıl paryalan tabı allah nasıp ederse:1:

Allah sizi ne etmeessiiin emiiii şuraya bakkkkk ifadeler bile gecenin köründe gelmişş bütün gün kopyala et derken anam ağladııııı...bundaaann sonraa bendee gündüsleri uyucamm gezicemm taa gecenin köründee gelicem :51::51:

heheh valla bencede gece cosuyor topıc demek kadınlarklubune talep gecelerı artıyor:1:

gasolının dedıgı sankım on sekız yas ustu sohbet alanı gıbı mubarek herkes onıkıdden sonra gırıyor :1::1:

Back
X