2012' de yazın evlenecekler

kızlar sabah erken kalkmam lazım bende yavaş yavaş uyumaya gidiyorum... size iyi sohbetler iyi geceler rüylarınızda müstakbel kocişlerinizi görün :54:

ii geceleerrr,ii uykular cnmm sende rüyanda müstakbel kocişini göör:21:

evettt öylesiiinnn:1::1:
sen begendıkten sonra emınım guzel olur canım benım. sen yasıcaksın o evde zevkler ve renkler tartıslamz örnegın sana göre beyaz sadedır begenmessın ama baska bırı ıcın vazgecılmezdır bu tamamen kısıye göre degısır.:34: ben kesın kararlym kahve rengı derı koltular krem halı krem duvar loşş bır salonum olacak krıstallerım olacak ışıl ışıl paryalan tabı allah nasıp ederse:1:

inşallah cnm bnm,allah gönlümüze göre versin inşallah..
Hahanda ben geldim:3::3::3::3::3: 3 saattir aşkoşumla sohbet edıyoduk da :21: :21:

owww 3 saat miiii maşallaaaahhh:nazar::nazar::1:

kızlar sabah erken kalkmam lazım bende yavaş yavaş uyumaya gidiyorum... size iyi sohbetler iyi geceler rüylarınızda müstakbel kocişlerinizi görün :54:
hadi tospaaacım ben de gidiyorum, sana da bana da baş baş :71:

Hahanda ben geldim:3::3::3::3::3: 3 saattir aşkoşumla sohbet edıyoduk da :21: :21:
sana oojjjjgeldin, bana beşgittin canım, çok üptüm seni, yarın görüşürüz çağlam :71:

İyi geceler canımmm inşallahhh :23:

Bi bi bi bitanesinnnn :17::17::17:
ay canım benim yaa, seviyorum seni :16::16::16:

ii geceleerrr,ii uykular cnmm sende rüyanda müstakbel kocişini göör:21:

evettt öylesiiinnn:1::1:

inşallah cnm bnm,allah gönlümüze göre versin inşallah..

owww 3 saat miiii maşallaaaahhh:nazar::nazar::1:
hahahha valla cnm:1:
hoşgeldin canım erkencisinnn :9::9: bisde daha yeni geldik gasolinle :51::51:

valla tatlım kaynımın dogum gunu vardı ordan geldm yemek flan derken askermle knsmaya basldık yenı kapatbldk :1:

oo tuğçe can hoşgeldin :71:
hayırlısıyla biter inş. canım hepinizin ki :70:

Hoşbulduk gasolincimm. sağoll hayırlısıyla gelsinlerr. 29 yaşını bitircem hala asker bekliyom. :1:

sağol sultancımm. üzmüyorum çok ta işte bi hazırlık falan yapamıyorum. söylüyorum ona. gelince hepsini halledicez diyor.
ondan bazen sıkılıyorum ama hepsi olur. biz düğünü eylülde düşünüyoruz. daha zamanımız var hazırlık için.
bizim de şafak 96 canım. :nazar::72:
güzel şeyler düşüniyim barii. ne düşünsem güzel acaba? :9:

benımkı de öyle dıyor hallederız askım bakarız askım tamam nasıl ıstersen hayatım o gun gelsın vs vs erkeklerın kımyası böyle:52: ama ben hıc durmuyorum full gaz devam çen çen konusmaya:1:
yoksa bır ayda tövbe yestremeyız bız koca bı evı:1: olur allahın ızınıyle ıkı gönul bır arada olduktan sonra evel allah herseyın ustesınden gelırsınız ınsallah sızde eylule cok var :nazar: bence sevdıgın askerden geldıkten sonra onunla ılk karsılasmnızı dusun emınım unutamıcagnız cok guzel bı anınız olur:61:
neee 96 mııııııı:72::72::72::72::72: masllah masllah hıc bır sey kalmamıs sevgılıler gununu beraber gecıreceksınız:1:

gerçekten tadını çıkarıcam evliliğimin, bizim arada mesafeler olduğu için ne flört dönemimi anladım ne nişanlılığımı hep hasret çektim acısını çıkarcam valla :27:

aynen bende canım bes senedır beraberız toplasan en fazla uc ay bıle degıl yuz yuze gelmıslıgımız ama cok sevıyoruz bırbırımızı allah bozmasın cok tatlı oluyor uzakta sevmek tabı yakında olmakta bır baska. ınsallah hepımız tez zamanda kavusuruz:123:

en ıyısı memleketını terk etmıceksın annenden babandan ayrılmıcaksın ustune ustun sevdıgınle beraber yasıcaksın buna daha ne denırkı

allah bozmasın canım:61:

ahh canım aslında aile edirnede, ben buradayım kardeşimle neseki o da bi aile sayılır :52:

ama yaşadığın yeri terketmemek bi bakıma kolay en azından öyle avunuyorum :37:

Gasolinem gıdıyonmu tüh yrn devam o zaman :1::1: çok öptm mucuka bu arada dısardakı kedıyı bugun eve getrdm gözlerne ılac surdum gerı bıraktım bahcede anlycgn:1: hadı ıyı uyklr:70:

hahahha valla cnm:1:

valla tatlım kaynımın dogum gunu vardı ordan geldm yemek flan derken askermle knsmaya basldık yenı kapatbldk :1:

ay dur şunu da sorayım da öyle çıkayım, merak ederim şimdi :9:
ne aldın? hediye yani? :1:

Son düzenleme:
birine baktık,gördük iyiymişşşş:9::9::9::9: hadeee cümletenn keyifli geceler dediğim gibi dağıtmayın fazlaa anahtarıda koyun yerine biz açaruukkk :10::10::10:

hoşbulduk pınarcım napalım artık teselliyi sesde buluyoruz :1: az kaldı ınanamıyorum bıle bazen.

Evet canım çok az kaldı Allahım tez zamanda kavuştursun siziii :70:

ay canım benim yaa, seviyorum seni :16::16::16:

Bende seni seviyorum bitanemm :16:

pınarcım mutlu oluyoruz stres atıyoruz kendımıze gelıyoruz alıs verıs yaparak arada şart:12::12:

Evetttt yaşasın alışverişşşşşş :46:

hahha sorma, gidiyodum ben güya baş baş falan da dedim, ha şu hatuna da cevap vereyim aman buna yazmazsam ölürüm, şunuu demezsem patlarım diye diye çıkamadım bir türlü :9::9:

sende hep gecenın en guzel yerınde gıdıyorsun nereye ya tam yenı cosmus burası cıkacam dıyorsun:52::52:

Uyku geldi bedeneee :10:
Ben kaçar kızlarrrrrr :3:
Tatlı rüyalarrr iyi uykularrrr :16:
Rüyanızda koçişleriniziii, güzel yuvalarınızııı, muhteşem düğünlerinizi görünnn :16::16:

Back
X