ay dur şunu da sorayım da öyle çıkayım, merak ederim şimdi
ne aldın? hediye yani?![]()
lisanslı galatasaray bardağı aldım kupa tatlım demiştim ya tam fanatik ablacıgımda cüzdan aldı lisanslı yine cimbom

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay dur şunu da sorayım da öyle çıkayım, merak ederim şimdi
ne aldın? hediye yani?![]()
Hahanda ben geldim3 saattir aşkoşumla sohbet edıyoduk da
![]()
![]()
iyi uykular cnmyarın sabah erkenciler kervanından oldğum için ayrıliyim. öptüm hepinizi
![]()
hiihihihihihiihihihibirine baktık,gördük iyiymişşşşhadeee cümletenn keyifli geceler dediğim gibi dağıtmayın fazlaa anahtarıda koyun yerine biz açaruukkk
![]()
hb şekerimÇağlacım gece nöbetine hoşgeldin.
doğru canım. darısı önce senin başına olcakk.![]()
Uyku geldi bedeneee
Ben kaçar kızlarrrrrr
Tatlı rüyalarrr iyi uykularrrr
Rüyanızda koçişleriniziii, güzel yuvalarınızııı, muhteşem düğünlerinizi görünnn![]()
ahh canım aslında aile edirnede, ben buradayım kardeşimle neseki o da bi aile sayılır![]()
ama yaşadığın yeri terketmemek bi bakıma kolay en azından öyle avunuyorum![]()
birine baktık,gördük iyiymişşşşhadeee cümletenn keyifli geceler dediğim gibi dağıtmayın fazlaa anahtarıda koyun yerine biz açaruukkk
![]()
yarın sabah erkenciler kervanından oldğum için ayrıliyim. öptüm hepinizi
![]()
Uyku geldi bedeneee
Ben kaçar kızlarrrrrr
Rüyanızda koçişleriniziii, güzel yuvalarınızııı, muhteşem düğünlerinizi görünnn![]()
hosgeldın bebegımmmmm anlasılan sızın sohbet baya koyuydu buguneee tabı askerının gunu azalınca planlar baslıyor gelınce sunu yaparız bunu yaparız dıye heheh
![]()
birine baktık,gördük iyiymişşşşhadeee cümletenn keyifli geceler dediğim gibi dağıtmayın fazlaa anahtarıda koyun yerine biz açaruukkk
![]()
Uyku geldi bedeneee
Ben kaçar kızlarrrrrr
benımkı de öyle dıyor hallederız askım bakarız askım tamam nasıl ıstersen hayatım o gun gelsın vs vs erkeklerın kımyası böyleama ben hıc durmuyorum full gaz devam çen çen konusmaya
yoksa bır ayda tövbe yestremeyız bız koca bı evıolur allahın ızınıyle ıkı gönul bır arada olduktan sonra evel allah herseyın ustesınden gelırsınız ınsallah sızde eylule cok var
bence sevdıgın askerden geldıkten sonra onunla ılk karsılasmnızı dusun emınım unutamıcagnız cok guzel bı anınız olur
neee 96 mııııııımasllah masllah hıc bır sey kalmamıs sevgılıler gununu beraber gecıreceksınız
![]()
içim kıpır kıpır hayırdır inş![]()
evet hepsi aynı herhalde. diyorki burda farklı bir ortamdayım onları düşüncek vaktim olmuyor. ee öyle olsun bakalımm.
sevgililer gününde inşallah beraberiz canım. bari bunu düşünüp avunıyım dediğin gibi.
sizde yarılamışsınız c anım. sizede maşallh.![]()
Evet cnm cok dogru soyledınmüstakbel kocişine 3 saat konuştgn için olabilir mi aceppp:26:![]()
selam cnm hoşgeldn aramızaselam canlar.. sanırım benimde bu konu altında olmam gerek..![]()
askerinle konuştun ya keyfin yerine gelmiştir çağlacım. biz konuşamadık bu gece. işi çoktu herhalde. ne diyim yarına kısmet artık.
pek koyuydu valla![]()
aynen tatlım yarın cıkış tarıhımız kesınleşyor
selam canlar.. sanırım benimde bu konu altında olmam gerek..![]()