2012' de yazın evlenecekler

ay dur şunu da sorayım da öyle çıkayım, merak ederim şimdi :9:
ne aldın? hediye yani? :1:

lisanslı galatasaray bardağı aldım kupa tatlım demiştim ya tam fanatik ablacıgımda cüzdan aldı lisanslı yine cimbom :1: pasta börek yedım geldım:1: :1: ama bı askerm eksıktı ah ah efkarlandm bak yne :52:

yarın sabah erkenciler kervanından oldğum için ayrıliyim :(. öptüm hepinizi :3::3:
iyi uykular cnm :70:
birine baktık,gördük iyiymişşşş:9::9::9::9: hadeee cümletenn keyifli geceler dediğim gibi dağıtmayın fazlaa anahtarıda koyun yerine biz açaruukkk :10::10::10:
hiihihihihihiihihihi:1: :1: öpüldn cnmmm
Çağlacım gece nöbetine hoşgeldin. :10:
doğru canım. darısı önce senin başına olcakk. :35:
hb şekerim :1: :1: nöbetlere devam inş
Uyku geldi bedeneee :10:
Ben kaçar kızlarrrrrr :3:
Tatlı rüyalarrr iyi uykularrrr :16:
Rüyanızda koçişleriniziii, güzel yuvalarınızııı, muhteşem düğünlerinizi görünnn :16::16:

aminnnnnnnnnnnnnnnn :1: hadı iyi uyklr cnm

ahh canım aslında aile edirnede, ben buradayım kardeşimle neseki o da bi aile sayılır :52:

ama yaşadığın yeri terketmemek bi bakıma kolay en azından öyle avunuyorum :37:

tabı öyle aılenden bırı olduktan sonra senden mutlusu yoktur cekırdek aılelerı cok severım :61:

cok uzak degıl nasılsa atlar atlar gıdersın edırneye:55:

bu arada cıkıyorsun galıba allah rahatlık versın tatlı uykular öptm

birine baktık,gördük iyiymişşşş:9::9::9::9: hadeee cümletenn keyifli geceler dediğim gibi dağıtmayın fazlaa anahtarıda koyun yerine biz açaruukkk :10::10::10:

yarın sabah erkenciler kervanından oldğum için ayrıliyim :(. öptüm hepinizi :3::3:

Rüyanızda koçişleriniziii, güzel yuvalarınızııı, muhteşem düğünlerinizi görünnn :16::16:

iyi geceler kızzlaaarrr....

sagul pınarcık sanada tatlı uykular allah rahatlık versın...Amın ıns sene görursun bu guzel ruyayı öpuldun

benımkı de öyle dıyor hallederız askım bakarız askım tamam nasıl ıstersen hayatım o gun gelsın vs vs erkeklerın kımyası böyle:52: ama ben hıc durmuyorum full gaz devam çen çen konusmaya:1:
yoksa bır ayda tövbe yestremeyız bız koca bı evı:1: olur allahın ızınıyle ıkı gönul bır arada olduktan sonra evel allah herseyın ustesınden gelırsınız ınsallah sızde eylule cok var :nazar: bence sevdıgın askerden geldıkten sonra onunla ılk karsılasmnızı dusun emınım unutamıcagnız cok guzel bı anınız olur:61:
neee 96 mııııııı:72::72::72::72::72: masllah masllah hıc bır sey kalmamıs sevgılıler gununu beraber gecıreceksınız:1:

evet hepsi aynı herhalde. diyorki burda farklı bir ortamdayım onları düşüncek vaktim olmuyor. ee öyle olsun bakalımm.
sevgililer gününde inşallah beraberiz canım. bari bunu düşünüp avunıyım dediğin gibi.
sizde yarılamışsınız c anım. sizede maşallh. :16:

evet hepsi aynı herhalde. diyorki burda farklı bir ortamdayım onları düşüncek vaktim olmuyor. ee öyle olsun bakalımm.
sevgililer gününde inşallah beraberiz canım. bari bunu düşünüp avunıyım dediğin gibi.
sizde yarılamışsınız c anım. sizede maşallh. :16:

evt canım cok sukur yarıladık:nazar:

benım nısanlımda öyle cok dıyordu burası farklı elımden bısı gelmıyor o gun gelsın hall ederız dıye tabı ben önunu sonunu getrmeyınce oda sımdı alıstı beraber konsuyoruz. tabı bende eskısı gıbı abartmıyorum:1: ne sanslısınız dugunden önce son sevgılıler gununuzu kutlıcaksınız evlılıkten sonra sevgılı gununun sevgılı oldugumuz dönemdekıler gıbı heycanlı olmayabılır guzel bır plan yapabılırsınız:12::54:

askerinle konuştun ya keyfin yerine gelmiştir çağlacım. biz konuşamadık bu gece. işi çoktu herhalde. ne diyim yarına kısmet artık.

müstakbel kocişine 3 saat konuştgn için olabilir mi aceppp:26::nazar::nazar:
Evet cnm cok dogru soyledın :17: :17:
selam canlar.. sanırım benimde bu konu altında olmam gerek.. :24:
selam cnm hoşgeldn aramıza:70:
askerinle konuştun ya keyfin yerine gelmiştir çağlacım. biz konuşamadık bu gece. işi çoktu herhalde. ne diyim yarına kısmet artık.

olsun cnm yarın artık doya doya konsursunuz

pek koyuydu valla :1: :1: aynen tatlım yarın cıkış tarıhımız kesınleşyor

hadı gözun aydın canım benım ınsallah kalan gnlerde cabuk gecer sızın ıcın ee tabı ıcın kıpır kıpır olur koca bır zamanı devırdınız :nazar:

mutlu sona yaklastınız ıyıce:nazar:

kızlar bısı sorcam bu galatasaray nevresım takımını nerde bulabılırım ınternette yok sınır oldum ondan almam lazım benım :50:

Back
X