2012' de yazın evlenecekler

ah canım beniimmm yemiş kadar oldum elceğizinle yaptığın kekleriii

country house derken? what dedin gulümmm :))))
hahhahaa amerikan filmlerindeki kır evleri var ya, onlardan
evet evin tamamı olursa beni de bayar da, evin bir odasında o sıcaklığı arıyor insan,
senin eklediğin o örtü peçeteler de tam o havada :112:

ayyy çok beğendim bu bungalovvv evlerden 57 metre kare ama istanbulda bunlarda yaşamak mümkün değil ki?? zaten orası da yurtdışına benziyordu...neysee ama çok kıskankım hatta çatır çatır çatladımmm desem yeridir yaaa

neyse ben neşeyi mutfağımda ararım o yüzden o mutfağım böle çiçekli piçekli olsun istiyorum...
oturma odam aynı zamanda dinleneceğim yer olacağı içinnn daha yormayan geometrik desenlerden oluşsun daha olsun iki renk olsun aradaki değişik renkli objeler dikkatimi çeksin fark yaratsın istiyorum...yatak odamın beyaz olmasını saflığı ifade ettiği için isityorumm..mor rengide bana güç veriyor bu yüzden örtümü mor aldımm..kendimi iyi hissediyorummm...banyomu pempe istiyorummm çünkü aşkımınnnn pembesiiii

aa bu evi daha doğrusu 2. evi görmüştüm, minicik kutu gibi ama sevimli bi evdi,
evim güzel evim e bakmaya bayılırım ben de
ama anacım hatunun evi zaten direk minik bir country house, hani bir veranda ve sallanan koltuk eksik filmlerdekinden

Dile kolay 400 gün

lütfen üzülmeee :85: bende bekledim asker yoluu ...benim içinde çok zor olmuştu...elimi ayağımı kesip almışlardı sankiiiii :85:

ama geçiyorr hatta hiç aklına bile gelmiyorr o günlerr her ne kadar nişanlın askerlik anılarını anlatsa daaa aşkının pembesini kullan geçer :)

Canım uzun dönem olması cok üzdü kısa dönem olsa oho 5 ay gelır gecerdı ama 15 ay. 13 ay btdı 2 aydan az kaldı ama sabrım taşıyor artık dısarda onunla el ele gezmek istyorum,birlikte yemek içmek istiyorum... 1 seneyı gectı artık eksıklıgını hıssetmekten bıktım.

Şu ARALIK ayı gelsin artık nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bende 15 ay bekledim tatlımmm

aynı şeyleri hissettim bir beynim bir kalbim çalışıyordu...kalbi acır mıydı insanın? acıyordu...14 ay bir fiil yüzüne hasret kaldımmm...gitsem gidemedimm...taa afganistana nasıl gidebilirdim ki? kalbimin çok acıdığını hissediyordum sadeceee söküp atmak hatta bazen onu bu kadar çok sevmemekk istiyordum ama çok özlüyordummm bekledim bekledim gelmedi...ta ki şafak dolana kadar o yüzden boşuna kendini yorma biraz ağla ama geçer zamanla özlemeye beklemeye bile alışıyor nisan..rabbim yardımcın olsun....vuslatı beklee .. daha güzel şeyler olacak.. hani diyor yaaa omuzunda başımm eksikkk bunu yaşıyor insan ..14 ay bir fiil dik durmak zorundasın..aynı zamanda çok da onurlu şerefli bir şey yapıyorsunnn sen asker sevdalılısısın..sadece sana 460 gün verildi bunun dolmasını bekle..sevdiğini görebileceksin ama zamanının dolması gerekiyor...oruç tutmak gibi...

Ben de gıdemedım cnm doğuda askerim. AMİN. çok zor çok... şu 56 gün su gb gecsın artık tutayım elını ınan aglamamak için zorluyorum kendimi şunları yazarken...GURUR duyuyorum askerimle ama artık şafaklar sıkıştrıyor...56 46 36 26 16 6 SONRADA DOĞAN GUNES

aynen iştee evin kendisi çok qüsel zaten.. bizim apartman dairelerinde olmas bu patcwork tarzı peehhh

hahaha bu arada takvimin ne hoş olmuş heee

allah iyiliğini versin :)

rüyalarımdaki evi anca rüyamda görürüm galiba :))

valla ben resimlere bakınca kafam çok fena karıştı yine:26::26: zaten beyaz yapıcam genel olarak evimi sonrada her gün ev temizlerim artıkama oturma odamı ve mutfağımı bu tarz yapabilirim.çocuk odamın pencereleri yuvarlak oraya bu ahşap askılı perdelerden falan koyucam..doyumluk olmasada tadımlık bi country house yapabilirim belkii

balcııımmmm sana hoşgeldinnn bana güle gülee
paşanın yanına gidem banaaa kahve ısmarlasın azıcık koklayıp gelem

görüşürüs gece canlarımm

elektrikler kesilmişti, bu mesaj tekrar gitmiş, sorry..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…