2012' de yazın evlenecekler

balcııımmmm sana hoşgeldinnn bana güle gülee
paşanın yanına gidem banaaa kahve ısmarlasın azıcık koklayıp gelem

görüşürüs gece canlarımm

oooo sen şimdi bizi mi çatlatıyosuunnn, biz nasıl koklicaz şimdi heee? :84::84::84::84:

idare eder canımcım evet hasretlik çok zor şeker ya. senin bekleyişlerini hissediyorum zorluğunu ve anlıyorum ama az kaldı. düşünürsen çok daha zor geçer :26:

bazen düşnmemek elde olmuyor cnm ama çok şükr ya daha çok olsaydı şafagımişte o zaman cok daha zor olurdu o zorlukları atlatdık

bazen düşnmemek elde olmuyor cnm ama çok şükr ya daha çok olsaydı şafagımişte o zaman cok daha zor olurdu o zorlukları atlatdık
sen güçlü bir kızsın ve yaptığın fedakarlıklar fazlasıyla sana geri dönecek canım benim. yüreğin kabarıyor ama 1 ay sonra sen sürekli mutluluk naraları atacaksın buralarda

Duydum ki aksam muhabbetleri burda baskaymıs kostum geldim nasılsınız hatunlar görüsmeyeli

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ya ben çok mu zor beğeniyorum anlamıyorum bakıyorum arastıryorum ama gelin başları pek hoşuma gıtmıyor ya da herkese ayrı yakışıyor açık ıstemıyorum saçımı dugunde topuzda üsten alttan yakışırmı bılemıyorumkı cok mu basıt durur fıkırlerınızı alayım?

Walla canım bende arada bakıyorum ama söyle söleyim gelinlik belli olmadan cokda nasıl model olcagını netlestiremiyorum ama kafamda oturttum bende acık istemiyorum cok dogal önlerden su dalgası dagınık bir topuz aralara kır cicekleri dogal beyaz oluyo ya adını tam bilmiyorum hatta yapabilirse taç da olabilir kır çiceklerinden cok mutlu olurum :)) kır düğünü olcagından kaldırır sanıırm sizce olu mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…