Canım benım nıkah olucagı ıcın dugun salonundan falan anlamıyorum o yuzden yardımcı olamıyorum
:: AYDIN DN SALONU :: AYDIN Dn Salonu, Nian, Snnet, Parti, toplant salonu, ili, alayan, bayii toplantlar, kna gecesi, Dn, Rezervasyon,Organizasyon, dn salon fiyatlar bak bunu beendim canım
Beyazgl
SALON LA BELLA - SEMRAMS - ALYANS
bunlara bak bi canım fiyat al istersen
ahh kızlar ben geldim görümcem aradı takke numarası sordu alışverişe çıkmışlar ..
bende bohçalarımı yavaş yavaş toplasam bitirsem çok iyi olucak ..elimde nakitim olsaydı hepsini yapardım neden ben biriktirmemişim ki vakti zamanındahem çok güzel hem çok stresli pazar günü de bi gelsin..elbise denicem ayy kızlar saç modeli nasıl olucak işte o var en stres ettiğim şey.neyse ben şimdi gidiyorum oya yapmaya biraz yapayımda para kazanayım..
ahh kızlar ben geldim görümcem aradı takke numarası sordu alışverişe çıkmışlar ..
bende bohçalarımı yavaş yavaş toplasam bitirsem çok iyi olucak ..elimde nakitim olsaydı hepsini yapardım neden ben biriktirmemişim ki vakti zamanındahem çok güzel hem çok stresli pazar günü de bi gelsin..elbise denicem ayy kızlar saç modeli nasıl olucak işte o var en stres ettiğim şey.neyse ben şimdi gidiyorum oya yapmaya biraz yapayımda para kazanayım..
yani masa örtüleri itibar mı katacak arkadaşa...aaa örtüleriniz sarıymış biz en iyisi gidelimmm...lilacım sende çok iyi kızdın ama örtüler sarı sana da yazık oldu fln mı diyecekler...ya da gelenler daha mı az eğlenecek..ya da biz çok kıpır kpırdık aslında örtüler demode canımızı mı sıktı diyecekler..
ben bir düğüne gittim nişanlımın arkadaşı gelin böyle sanki saçını kendi yapmışş salonu desen bildiğimiz düğün salonları klasik..
ama bir eğlendileerrr bir eğlendilerrr ki hayran kaldımmm yaa oturduğum yerden ben bile çok eğlendim onları tanımadığım haldeee deedim ki
şu insanlara bak yaa hayatı nasıl güzel yapıyorlar kendilerinee...başkası milyar verse de o mutluluğu tadamazzz aLamazzz...sorun masa sandalyede değil
önemli olannnnn sizlersiniz.. böyle şeylere takılmayın deerim..insan geliyorsa lükse gelmesin sizi sevdiği için gelsin..aa kokteyl varmış hadi gidelimmm...aa kız gemide oluyormuş hadi gidelimmm niyetine gelmesin gelenn...ayşe evleniyormuşş çok iyi kızdıı çocuuğu da çok seviyordu o kadar da bekledi deyip gelsin..ne kadar kızım yaaa
ne kadar önem veriliyor paraya
kesinlikle katılıyorum para yasamak ıcın aractır gereklıdır ama hersey para degıldır senı sevenler gelsın hayatım gelmeyen gelmesın sıkma canını bız toplanır gelırız :)
Zatenn burdan davetiyeyi yayınLiicam tek tek getirmek zor oLur =))) geLmek isteyen oLursa buyursun başımın üstünde yeri var geLemeyenLerinde canıı sağoLsunnn...
Rabbim bu güzel dileklerinin, niyetlerinin karşılığını verecektir sana, hep mutlu ol inş.
Amiiinnn cümLemizinn inşşş...Bu mübarek cuma gününde herkesin kaLbine göre versin Allah'ım hepimiz mutLu oLaLım =)
Amiiinnn cümLemizinn inşşş...Bu mübarek cuma gününde herkesin kaLbine göre versin Allah'ım hepimiz mutLu oLaLım =)
Adam akşamleyin iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş.
3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş. Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış. Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış. Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş. Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş. Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş. Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış. Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş. Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş. Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş.
Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış. Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.
Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.
Adam cevaplamış:
- Her zaman ki gibi! Ardından şaşkınlıkla sormuş:
- Ne oldu bugün böyle?'
Karısı tekrar gülümseyerek :
- Sen her gün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin ?
- Evet .
- Güzel . Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım . . .
Kadınlar düzendir. Kadın temizlik kadın dirliktir.
reglim bitti canım da neden böyle oldum bende bilmiyorum neyse ki bugün keyfim yerindeaynen bende gecmısı hıc okuymam sayflar bırden ucuyor cunku
ıyım cok sukur böyle kızlarla sohbet ede ede gunlerı bıtıryorum
allah hayırlara getırsın canım acaba regılmı olacaksınkı, ben regıl olmadan bı kac gun önce cok sıkıntılı aglamaklı olurum onun etkısı olabılırmkı
ben almayı düşünmüyorum valla canım küçük bişey olsa neyse de kirada oturcaz ev nasık olcak bilmiyorum amann asarım kurur kışın da kaolifrlerin üstünde kuruturum benGünaydın Kızlarr.. Cumanız Mübarek olsun inşş....
bu sabah evli bir bayandan "mutlaka kurutma makinası almalısın" tavsiyesi aldımmm...evde çamaşır makinasının üzerine yerleştirebilirisiniz şu sıralar çok pahalı ama kampanyaya giriyor takip et çok tavsiye ederim dedi...bende böyle şeylerle hiç kafamı kurcalamayım diyordum ama ??? karıştı bir kere siz ne dersiniiz kızlarrr
tavanı güzel hoş duruyor ama kendi zevkine göre değişik süslemeler yaptırabilirsin canımKızLar burası nasıL sizce?? amcamın tanıdıgı varmıs ındırım yaparız demişLer ama fiyat ne kdr biLmıorum amcam öğrenip gün içinde ariicak benii...4.Leventte yeri..
Eki Görüntüle 273038 Eki Görüntüle 273039 Eki Görüntüle 273040
Eki Görüntüle 273033 Eki Görüntüle 273034 Eki Görüntüle 273035 Eki Görüntüle 273036
kızlar annem dayanamamıs dun gıdıp bunları almıs ceyızıme alınan ilk ürünler nasıl begendınız mı ? :)
merhaba sultancım cok tesekkur ederım....
ne de güzel söylemiş :114:Adam akşamleyin iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş.
.......................
Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.
Adam cevaplamış:
- Her zaman ki gibi! Ardından şaşkınlıkla sormuş:
- Ne oldu bugün böyle?'
Karısı tekrar gülümseyerek :
- Sen her gün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin ?
- Evet .
- Güzel . Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım . . .
Kadınlar düzendir. Kadın temizlik kadın dirliktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?