2012' de yazın evlenecekler

Canım benım nıkah olucagı ıcın dugun salonundan falan anlamıyorum o yuzden yardımcı olamıyorum

oLsun canımmm

Canım benim çok sağoL iLgiLendiğin için =) Aydın'a bende bakmıştım orası bakıLabiLir asLında...Beyazgül eyüp'te uzak kaLıo birascıkk...La BeLLa nişantaşında cok güzeL ama aramıştım cok uçuk bi fiyat verdiLer direk eLedim =)

KoLay geLsinnn canımmm =)

evet canım ya biriktirince çok rahat oluyo, ben benimkinin, annesinin, babasının, ablasının, ve 4 yengesinin bohçalarını herşeyiyle 2 günde halletmiştim, o yüzden yakınlarıma da hep tavsiye ediyorum, altın yapın veya para olarak kenara koyun, sonrası için çok büyük rahatlık diye
ama işte her zaman da olmuyo
Allah herkese yardım etsin valla zor işler bunlar, hadi sen oyanı yap da yeni evceğizin için harcayacağın paracıkların gelsinler

kesinlikle katılıyorum para yasamak ıcın aractır gereklıdır ama hersey para degıldır senı sevenler gelsın hayatım gelmeyen gelmesın sıkma canını bız toplanır gelırız :)

kesinlikle katılıyorum para yasamak ıcın aractır gereklıdır ama hersey para degıldır senı sevenler gelsın hayatım gelmeyen gelmesın sıkma canını bız toplanır gelırız :)

Zatenn burdan davetiyeyi yayınLiicam tek tek getirmek zor oLur =))) geLmek isteyen oLursa buyursun başımın üstünde yeri var geLemeyenLerinde canıı sağoLsunnn...

Zatenn burdan davetiyeyi yayınLiicam tek tek getirmek zor oLur =))) geLmek isteyen oLursa buyursun başımın üstünde yeri var geLemeyenLerinde canıı sağoLsunnn...

Rabbim bu güzel dileklerinin, niyetlerinin karşılığını verecektir sana, hep mutlu ol inş.

Son düzenleme:
salon aydınada bak istersen canım...bu arada ilk defa kk dan düğüne davet edildim...gidiyos dime kıslarr

Adam akşamleyin iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş.

3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş. Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış. Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış. Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş. Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş. Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş. Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış. Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş. Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş. Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş.

Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış. Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.

Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.

Adam cevaplamış:

- Her zaman ki gibi! Ardından şaşkınlıkla sormuş:

- Ne oldu bugün böyle?'

Karısı tekrar gülümseyerek :

- Sen her gün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin ?
- Evet .
- Güzel . Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım . . .

Kadınlar düzendir. Kadın temizlik kadın dirliktir.

Çok güzeL canımm....katıLıyorum son cümLeye

reglim bitti canım da neden böyle oldum bende bilmiyorum neyse ki bugün keyfim yerinde
ben almayı düşünmüyorum valla canım küçük bişey olsa neyse de kirada oturcaz ev nasık olcak bilmiyorum amann asarım kurur kışın da kaolifrlerin üstünde kuruturum beniki kişi olcaz nasılsa bence çok gerekli değil,bebek falan olunca lazım olabilir onu da o zaman alırız arrttık
tavanı güzel hoş duruyor ama kendi zevkine göre değişik süslemeler yaptırabilirsin canım

oo leoparlı her şeyi çok severim ben. annen de zevkliymiş valla güle güle kullan canımm

herkese selam kızlarr hayırlı cumalarrrr

ne de güzel söylemiş :114:

Kızlaaar burdaki her kızçenin düğününde göbiş atcas ona göre tabi davet edildikçe

KızLar tv8'de fatih ürek'in programında şuan kına gecesi yapıLıo bi organizasyon şirketi tanıtımı gaLiba =)

Benim kuzenimin kınasında da böLe organizasyon şirketi tutuLmuştu..herşeyiyLe İLgiLenmişLerdi 4-5 tane nedime gibi kız kırmızı yöreseL kıyafetLer fLn giymişLerdi kınayı getirirken güzeLdi ama cok eğLenmiştik =)

Ben de mi yapsam diye düşünüorum şimdi yoksa gereksiz mi oLur yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…