- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
nişan cnm uzak mesafe olduğu için bizde aileler önce tanışmaya geldiler ramazan bayramında kurbandada hem isteme olucak hemde nişan ikisi bi arada yani..öğretmenler evi var 2 salonu varmış büyük salon sormuştum 500 demişlerdi öğretmenlere benimde babam öğretmen birde küçük salonu varmış orasıda 150-200 demişler..o uygun geldi bize işte orası orası cnm ama sırf dans olayı olmasını istediğimden salonda olsun istiyorum hem arkadaşlarımın hiçbirini ayırmadan çağırırım..
iyiymiş canım fiyat felan sen nere gelin geliyodun:26:
ben 500kere sorarım böle arada
istanbul beylikdüzüne gelin gelicem hayırlsı ile..ayy çok heyecanlandımmm
mirhabaaa bayanlar hepinizi sewgiyle kucaklıyorumdün giremedim hiç bi akrabamızın kınası wardı oraya gittim 80 sayfa kaçırmışım hemen okumaya baslıyorm
cnm sevgilim evleri 120 m2 gayette güzel başka evlere girmedim ama gerçekten uzak fikrine katılıyorum sanki istanbul değilama orasıda daha ilerleyen senelerde eminimki çok daha güzel olur..ben düşünüyorum bazen oraya evlendiğimde nereye gideri diye hani bağcılar olsa alışmıştım 7 sene cnm sıkılmazdı komşularda var ama orda olmucak e zaten koca koca siteler komşuluk zor edinilir sanıyorum düşünüyorum küçük görümcemi alıp bakırköye falan giderim diye hayaller kuruyorum
cnm sevgilim evleri 120 m2 gayette güzel başka evlere girmedim ama gerçekten uzak fikrine katılıyorum sanki istanbul değilama orasıda daha ilerleyen senelerde eminimki çok daha güzel olur..ben düşünüyorum bazen oraya evlendiğimde nereye gideri diye hani bağcılar olsa alışmıştım 7 sene cnm sıkılmazdı komşularda var ama orda olmucak e zaten koca koca siteler komşuluk zor edinilir sanıyorum düşünüyorum küçük görümcemi alıp bakırköye falan giderim diye hayaller kuruyorum
canım evin alınsında olmadı yok yaa ben burda yapamıyom der satar başka yere geçersin ama damın olsun tepende
hahhhahha damın olsun
bu iyiymiş valla
Kızlar bu yaz yakın bir arkadasım kına gecesinde yapık biz 6-7 kişiye daha önce evlenmişler kendi kaftanları olmayanlarda baskalarınınkini alıp giydiler ellerimizede soda siselerini alüminyum folyolara sarmıs kırmızı tül gecirmiş altından lastikle uclarına cicekle süslemiş ve mumluk yapmıstı baya sık olmustu sonra herkese kına taclarından dagıttı biz hemen gelinin arkasından halay cekerek cıktık yuvarlak olusturduk gelin yuvarlagın içinde elinde testiyle cıktı birkac figür yaptı işte oynadı sonra elindeki testiyi kırdı içinden bozuk ugur paraları sekerlemeler cıktı sonra isteyenler aldı ve kendi de konuklara attı sonra hepberaber halay cektik bitince oturdu kına yakıldı ama cok hos olmustu tavsiye ederim bi öneri
ooo kız çadırımızın üstüne şıp dedin damladın yani, biz de kınadan konuşmuştuk
nasıldı bari, var mıydı değişik aktiviteler, gelin hanım bindallı veya kaftan giymiş miydi, yoksa yalnızca abiye mi vardı? e hadi anlat
Selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlaaaaaaaaaar nasılsınız?
sen nere gelin geliyon düğün ne zamandı gazo
Kızlar bu yaz yakın bir arkadasım kına gecesinde yapık biz 6-7 kişiye daha önce evlenmişler kendi kaftanları olmayanlarda baskalarınınkini alıp giydiler ellerimizede soda siselerini alüminyum folyolara sarmıs kırmızı tül gecirmiş altından lastikle uclarına cicekle süslemiş ve mumluk yapmıstı baya sık olmustu sonra herkese kına taclarından dagıttı biz hemen gelinin arkasından halay cekerek cıktık yuvarlak olusturduk gelin yuvarlagın içinde elinde testiyle cıktı birkac figür yaptı işte oynadı sonra elindeki testiyi kırdı içinden bozuk ugur paraları sekerlemeler cıktı sonra isteyenler aldı ve kendi de konuklara attı sonra hepberaber halay cektik bitince oturdu kına yakıldı ama cok hos olmustu tavsiye ederim bi öneri
malesef kendi evimiz olmucak bi niyetlendiler snr çok ağır gelicek diye vazgeçildi..kira olucak ama 2 sene snr falan ev alınma durumu olucak kısmetse çalışma durumumda muallak kayınvalidem görümce çalış annem açlışma aşkımda kararsız bende kararsız çalışmak istemem aslında ama çalışıpta kendime çevre edinmek isterim para kazanmak isterim bakalım hayırlısı neyse o olsun..
evlenince kimler çalışıcak ve kimler çalışmıcak merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?