bende beendim canım benim çeyizimin yarısı annemin eseridir
büyük ihtimal benım ceyızımın hepsı annemın eserı olucak ... Haftada bır gun ıznım var oda kendıme bıle yetmıyor aksam 7 de cıkıyorum bır yere gıdıp bakmaya kalksam ıstanbul tırafıgı yetısemıyorumAnneler saolsun valla :)
hahhaha üçtür fikir mi değiştiriyosun
e sen de haklısın şekerim bir kere alınacak eşyalar ve sen kullanacaksın
ben ayrı almayı hiç düşünmedim, o yüzden kurutmalı çam.mak. alırım alırsam eğer, bakalım artık
hhahhha ilahi kız :))))12 Mayıs 2012 Canımm..
Demode oLdu demiş ya arkadaş ondan dedim ben saLon düğünü sevmem düğünLere gitmem cok yakınım oLmadıkça işte aiLeLer istedi kırmayaLım die yapıoruz =) o yüzden saLon modası nasıLdır biLemedim...biLseydım ona göre araştırma yapardım =)))))
BeLkide canımm konuşurum onu sorarımm..aLt kattaki saLonLarı da mavi beyaz cunku beLki değiştirirLer..
Hepiniseee kocamaaaaaaaaan teşekküüüüürr
bazıları hayır herşeyi ben beğenmeliyim diyo ben katılmıyorum benim çeyisimde aşkımın elektrk süpürgesi annemin nevresimleri babamn banyo halıları kardeşimin bornozları olmasa napardım ben...baktıkça hepsini anmak çok mutlu ediyo insanı
lilam ne zaman bakmaya gidiyonus ne kadarmış bura adınıda yassana kıs
siz nikah gününü aldınızmı:26:
hhahhha ilahi kız :))))
ne demek lilacım, inşallah gönlüne göre bi yer bulursun,
ben de senin gibiyim pek salon sevmem ve salon işinden anlamadığım için ben de sana bi yer öneremedim :26:
Canımm Biz bu akşam m.köydeki park düğün salonuna gidicez 2.700 dedi adam ama orası da hayaL kırıkLığı iLe sonuçLanırsa burayı tutucaz burası 4.levent haLay düğün saLonLarı die geçio üst kat ve aLt kat saLonLarı var...buranın fıyatını bıLmıorum amcam öğrenicek işte..
Nikah için aradım belediyeyi Şubatta yapıcaz başvuruyu canım
Düğün saLonunu da bu hafta tutmamız gerek artık...
Sandalyelerdeki altın sarısı örtüler demode, fakat tavanının yüksek olması güzel.
kötü düşünme ben biliyom iyi olcak...burdan kaçırırsam facede dürt beni nere oldunu ben halay düğün salonunda hiç kötü bişe duymamıştım bakalım nocak..orda bide çok yer var ordan çıkp başkasınada bakarsınız belki
yani masa örtüleri itibar mı katacak arkadaşa...aaa örtüleriniz sarıymış biz en iyisi gidelimmm...lilacım sende çok iyi kızdın ama örtüler sarı sana da yazık oldu fln mı diyecekler...ya da gelenler daha mı az eğlenecek..ya da biz çok kıpır kpırdık aslında örtüler demode canımızı mı sıktı diyecekler..
ben bir düğüne gittim nişanlımın arkadaşı gelin böyle sanki saçını kendi yapmışş salonu desen bildiğimiz düğün salonları klasik..
ama bir eğlendileerrr bir eğlendilerrr ki hayran kaldımmm yaa oturduğum yerden ben bile çok eğlendim onları tanımadığım haldeee deedim ki
şu insanlara bak yaa hayatı nasıl güzel yapıyorlar kendilerinee...başkası milyar verse de o mutluluğu tadamazzz aLamazzz...sorun masa sandalyede değil
önemli olannnnn sizlersiniz.. böyle şeylere takılmayın deerim..insan geliyorsa lükse gelmesin sizi sevdiği için gelsin..aa kokteyl varmış hadi gidelimmm...aa kız gemide oluyormuş hadi gidelimmm niyetine gelmesin gelenn...ayşe evleniyormuşş çok iyi kızdıı çocuuğu da çok seviyordu o kadar da bekledi deyip gelsin..ne kadar kızım yaaa
ne kadar önem veriliyor paraya
NişanLımda bende çaLıştıgımız için vakit kısıtLı doLaşmaya zaman yok önden ben netten bakıorum snra 1 saat ayırıp gidip bakıoruz akşamLarı =) saoL canımmmm benimmmm inşşş hepimizin düğünü iyi oLucak güzeL oLucakkk Allah yardımcımız oLsun...
Fikir vermeniz en azından bi cevap vermeniz biLe bana yetioo cunku herseyimi burda payLaşıorum iLk size soruorumm tşk ederimmm
yani masa örtüleri itibar mı katacak arkadaşa...aaa örtüleriniz sarıymış biz en iyisi gidelimmm...lilacım sende çok iyi kızdın ama örtüler sarı sana da yazık oldu fln mı diyecekler...ya da gelenler daha mı az eğlenecek..ya da biz çok kıpır kpırdık aslında örtüler demode canımızı mı sıktı diyecekler..
ben bir düğüne gittim nişanlımın arkadaşı gelin böyle sanki saçını kendi yapmışş salonu desen bildiğimiz düğün salonları klasik..
ama bir eğlendileerrr bir eğlendilerrr ki hayran kaldımmm yaa oturduğum yerden ben bile çok eğlendim onları tanımadığım haldeee deedim ki
şu insanlara bak yaa hayatı nasıl güzel yapıyorlar kendilerinee...başkası milyar verse de o mutluluğu tadamazzz aLamazzz...sorun masa sandalyede değil
önemli olannnnn sizlersiniz.. böyle şeylere takılmayın deerim..insan geliyorsa lükse gelmesin sizi sevdiği için gelsin..aa kokteyl varmış hadi gidelimmm...aa kız gemide oluyormuş hadi gidelimmm niyetine gelmesin gelenn...ayşe evleniyormuşş çok iyi kızdıı çocuuğu da çok seviyordu o kadar da bekledi deyip gelsin..ne kadar kızım yaaa
Fikir vermeniz en azından bi cevap vermeniz biLe bana yetioo cunku herseyimi burda payLaşıorum iLk size soruorumm tşk ederimmm
ahh kızlar ben geldim görümcem aradı takke numarası sordu alışverişe çıkmışlar ..
bende bohçalarımı yavaş yavaş toplasam bitirsem çok iyi olucak ..elimde nakitim olsaydı hepsini yapardım neden ben biriktirmemişim ki vakti zamanındahem çok güzel hem çok stresli pazar günü de bi gelsin..elbise denicem ayy kızlar saç modeli nasıl olucak işte o var en stres ettiğim şey.neyse ben şimdi gidiyorum oya yapmaya biraz yapayımda para kazanayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?