Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaa gece hiç kimse yok muyduuu??
Günaydınnnn kızLaaaaaaaaaar
ben varımya kıs
acılıs bzden![]()
Şimdi demiorum canım gece kımse yokmuydu dıorum...Gece burda baya bi muabbet dönüo sayfaLarca sabah bi baktım 1 sayfa oLmus daha ondan diorum =)
GÜNAYDIN KIZLAR...
bugün hava epey soğuk ve yağmurlu tamam artık kış geldi vatana millete hayırlı uğurlu olsun...
dün kayınvalidem alışverişe çıkmış..1 ad.iç çamaşırı 1 ad.nevresim makyaj malzemelerimi falan almışlar zaman azalıyor artık..ve heyecan tavan yaptı bende![]()
Kızlarrrrrr kınayııııııııııııı salondamı dusunuyorsunuz bana ev cok dar gelıyor muhtemelen salon olucak
eminönünden canım benim :112:
istanbuldasın değil mi?
ben bu taçlardan kendim yapmayı düşünüyorum bekalığa veda partimde![]()
Kızlar nyu ve benim anlaştığımız düğün salonuu
Eki Görüntüle 273264
Eki Görüntüle 273265
Eki Görüntüle 273266
Eki Görüntüle 273267
Eki Görüntüle 273268
Eki Görüntüle 273269
Eki Görüntüle 273270
Eki Görüntüle 273271
Eki Görüntüle 273272
GÜNAYDIN KIZLAR...
bugün hava epey soğuk ve yağmurlu tamam artık kış geldi vatana millete hayırlı uğurlu olsun...
dün kayınvalidem alışverişe çıkmış..1 ad.iç çamaşırı 1 ad.nevresim makyaj malzemelerimi falan almışlar zaman azalıyor artık..ve heyecan tavan yaptı bende![]()
GÜNAYDIN KIZLAR...
Aynen canım yaa kış geLdi Allah günah yazmasın hiç sevmiorum kışı =(( C.tesi çaLışmaktan da nefret edioorumm..
Senin nişan mı oLucaktı cnm??
Aynen canım yaa kış geLdi Allah günah yazmasın hiç sevmiorum kışı =(( C.tesi çaLışmaktan da nefret edioorumm..
Senin nişan mı oLucaktı cnm??
evet cnm ben daha nişanı atlatıcam kısmetse.. 3 hafta kaldı 5 günü saymıyorum ama çok heyecanlıyım nasıl olucak nasıl gidicek diye..daha nerde olacağıda belli olmadı ya evde yada biyer tutucaz inş.tutarız yani..yazında haziranda düğün olucak kısmetse senin düğün ne zman
ayyy çok güzel oluyorrr o günlerrr ufaktan bir telaş sarıyor insanı ki sormaaaa
lilammmm aynen bendeeee sevmiyorummmm yaaaa
hep yaz olsunnn istiyorummmm ya da ilk bahar flnnnn
grip oluyorummmm gripppp
kız feriha da ne oldu anlatsana izleyemedimmmm![]()
evet cnm ben daha nişanı atlatıcam kısmetse.. 3 hafta kaldı 5 günü saymıyorum ama çok heyecanlıyım nasıl olucak nasıl gidicek diye..daha nerde olacağıda belli olmadı ya evde yada biyer tutucaz inş.tutarız yani..yazında haziranda düğün olucak kısmetse senin düğün ne zman
kızlaaar benim sözüm anane dede babanne dedeler ve biz olarak olcak onlardan da böle evde kurupasta pasta felan
sonra 1 ay sonra fikirler değişmesse tabi dernekte pasta yaptrlıp yne kuru pastalar meyve suları felan alıp bilgisayardan çalarak olcak..
nişan ve söz çok önemsemiyorum ama düğünüm rüya gibi olsun istiyorum
dün biyerle konuştum 6bin oluyo 2012 de ama erken gelirseniz 5bin olur dedi
...çok bizim için ama dün takıları felan katarak olmasmı diye düşündüm olmasmı saçmamı düşünym kıslar![]()
Canım herkes düğününün rüya gibi oLmasını isterr ama sonuçta maddi imkanLar neyi gösteriosa o şekiLde hareket ediLmeLi bence...Eğer borcunuz sıkıntınız oLmiicaksa tutun tabiii...
bak canım şöle anlatım yardımcı olun
bizim evde tadilatta peşin parayla yapıldı beyaz eşyalarda alındı çeyizimdede 1eksik yok.
..sadece söz nişan düğün kaldı kıyafetler mobilyalar mekanlar için borç olursa olcak en fazla 30 bin yani bunun altından kalkınmaz mı:44:
düğün saLonu için 5000-6000 civarında bak derim sana daha fazLa da çıkma ama gereksiz Lükse girme...
beğendiğimiz mobilyalar 8bin hali perde dahil 10 bin de
söz nişan için eeen fazla 2 gitse...:44::44::44:
düğün salonu beğendiğimiz 5bin gelinlik saç fotografçı derken eeeen fazla ekstra şelerle 10 bin desek
benim tüm borcum bu kızlar sizce bunu göze alıyımmı...düğünde takılan paraları zaten vermeyi düşünüyorum nişandakinide![]()
Ev kendi eviniz mi oLucak?
Bana kaLsa ev-eşya-araba fLn bunLarın dışında gerçekten param varsa durumum geLirim de iyiyse 10binde harcarım düğüne 20binde...
Ama değiLse ortaLama bi yer buLurum hersey ne cok kısıtLı ne de cok Lüks bişeyLer yaparım...Düğünde takıLan takıLarı da kenara koyma poLitikasına girerim =))))