2012' de yazın evlenecekler

GÜNAYDIN KIZLAR...

bugün hava epey soğuk ve yağmurlu tamam artık kış geldi vatana millete hayırlı uğurlu olsun...

dün kayınvalidem alışverişe çıkmış..1 ad.iç çamaşırı 1 ad.nevresim makyaj malzemelerimi falan almışlar zaman azalıyor artık..ve heyecan tavan yaptı bende:46::46:

GÜNAYDIN KIZLAR...

bugün hava epey soğuk ve yağmurlu tamam artık kış geldi vatana millete hayırlı uğurlu olsun...

dün kayınvalidem alışverişe çıkmış..1 ad.iç çamaşırı 1 ad.nevresim makyaj malzemelerimi falan almışlar zaman azalıyor artık..ve heyecan tavan yaptı bende:46::46:

Aynen canım yaa kış geLdi Allah günah yazmasın hiç sevmiorum kışı =(( C.tesi çaLışmaktan da nefret edioorumm..

Senin nişan mı oLucaktı cnm??

Günaydın Kızlar

Kızlarrrrrr kınayııııııııııııı salondamı dusunuyorsunuz bana ev cok dar gelıyor muhtemelen salon olucak

kınaya o kadar bütçe ayırmaya gerek yok kızlarr
ben dernek,cafe tarzı bir yer düşünüyorum inş...

hahahha bu çok iyiydi :9::9:
olursun olursun, çok da güzel olursun :70:

oldummm oldummmm :) ama 15 dk. rötarlı yetiştimm :)
bu arada bileziklerimi bulamadım evde annem nereye koyduuğnu bilimyor çalınsa haberimiz olmucak
ayrıca altın bir kolyem vardı nişanda kaynım hediye takmıştı onu da bulamıyorum :43:
kına çok güzel geçti..kına taçlarıı kınaalarrr el mumları flnnn :)
ama biz erkek tarafıyız die mahrum kaldık beaaa :)

eminönünden canım benim :112:
istanbuldasın değil mi?

evet istanbuldayımm...ah emnönü ömrümü yedi vallla

ben bu taçlardan kendim yapmayı düşünüyorum bekalığa veda partimde :10:

bende düşünüyorum ama uygun fiyata taç nerden bulabilirm
diğer malzemeler eminönünde çok uygunn...o tülün metresi 5 liraydıı yanlış hatırlamıyorsam bir metreden de bayağı bir çıkarr
o güller zaten uygunn

kızlar çok güzelmişşşşş:21:

GÜNAYDIN KIZLAR...

günaydın canımmmm senin nişan düğün tarih nedi...
bu arada dün konuştuk ya 25 26 ağustos ya 1 2 eylül oluyo düğün:16::16::16: ve kuzenimle nişanımızda düğünümüzde aynı hafta olcak sanırım:9::9::9:

GÜNAYDIN KIZLAR...

ayyy çok güzel oluyorrr o günlerrr ufaktan bir telaş sarıyor insanı ki sormaaaa :24:

Aynen canım yaa kış geLdi Allah günah yazmasın hiç sevmiorum kışı =(( C.tesi çaLışmaktan da nefret edioorumm..

lilammmm aynen bendeeee sevmiyorummmm yaaaa
hep yaz olsunnn istiyorummmm ya da ilk bahar flnnnn
grip oluyorummmm gripppp

kız feriha da ne oldu anlatsana izleyemedimmmm :41:

evet cnm ben daha nişanı atlatıcam kısmetse.. 3 hafta kaldı 5 günü saymıyorum ama çok heyecanlıyım nasıl olucak nasıl gidicek diye..daha nerde olacağıda belli olmadı ya evde yada biyer tutucaz inş.tutarız yani..yazında haziranda düğün olucak kısmetse senin düğün ne zman

evet cnm ben daha nişanı atlatıcam kısmetse.. 3 hafta kaldı 5 günü saymıyorum ama çok heyecanlıyım nasıl olucak nasıl gidicek diye..daha nerde olacağıda belli olmadı ya evde yada biyer tutucaz inş.tutarız yani..yazında haziranda düğün olucak kısmetse senin düğün ne zman

heyecan yapma canım geliris hepimiz üstesinden evel allah:42::42::42:

ayyy çok güzel oluyorrr o günlerrr ufaktan bir telaş sarıyor insanı ki sormaaaa :24:

lilammmm aynen bendeeee sevmiyorummmm yaaaa
hep yaz olsunnn istiyorummmm ya da ilk bahar flnnnn
grip oluyorummmm gripppp

kız feriha da ne oldu anlatsana izleyemedimmmm :41:

Geçmiş oLsunn canımmm =((

Ayy bana feriha deme dün sinirLerim tepeme çıktı Emir'i öLdürücektim...Emir ferihanın annesine neler dedı ya cok üzüldüm =( kızını zengin koca bulsun bizde kurtulalım dıe mı yetiştirdin fln dedı..o arada feriha emirin evine cıktı kapıyı kilitledi anahtarları camdan aşağı attı..kız anLatıo Emir nuh diyo peygamber demio..o turuncu kafalı kız varya o aşagıda anahtarları buldu geldi açtı kapıyı bozdu yıne konuşmalarını ufff :S:S böle işte bende ara ara baktım ztn misafir vardı =)

Ayyy cok tatLı heycanLar canım tadını çıkarr =) İnşş diLediğin gibi oLur herşey =)
Benim düğünüm 12 Mayıs oLucak kısmetse..

kızlaaar benim sözüm anane dede babanne dedeler ve biz olarak olcak onlardan da böle evde kurupasta pasta felan :24::24::24::24:
sonra 1 ay sonra fikirler değişmesse tabi dernekte pasta yaptrlıp yne kuru pastalar meyve suları felan alıp bilgisayardan çalarak olcak..:8::8::8::8:

nişan ve söz çok önemsemiyorum ama düğünüm rüya gibi olsun istiyorum:16::16::16:
dün biyerle konuştum 6bin oluyo 2012 de ama erken gelirseniz 5bin olur dedi :31::31::31:
...çok bizim için ama dün takıları felan katarak olmasmı diye düşündüm olmasmı saçmamı düşünym kıslar:5::5::5::5:

kızlaaar benim sözüm anane dede babanne dedeler ve biz olarak olcak onlardan da böle evde kurupasta pasta felan :24::24::24::24:
sonra 1 ay sonra fikirler değişmesse tabi dernekte pasta yaptrlıp yne kuru pastalar meyve suları felan alıp bilgisayardan çalarak olcak..:8::8::8::8:

nişan ve söz çok önemsemiyorum ama düğünüm rüya gibi olsun istiyorum:16::16::16:
dün biyerle konuştum 6bin oluyo 2012 de ama erken gelirseniz 5bin olur dedi :31::31::31:
...çok bizim için ama dün takıları felan katarak olmasmı diye düşündüm olmasmı saçmamı düşünym kıslar:5::5::5::5:

Canım herkes düğününün rüya gibi oLmasını isterr ama sonuçta maddi imkanLar neyi gösteriosa o şekiLde hareket ediLmeLi bence...Eğer borcunuz sıkıntınız oLmiicaksa tutun tabiii...

Canım herkes düğününün rüya gibi oLmasını isterr ama sonuçta maddi imkanLar neyi gösteriosa o şekiLde hareket ediLmeLi bence...Eğer borcunuz sıkıntınız oLmiicaksa tutun tabiii...

bak canım şöle anlatım yardımcı olun:16:
bizim evde tadilatta peşin parayla yapıldı beyaz eşyalarda alındı çeyizimdede 1eksik yok.:16:
..sadece söz nişan düğün kaldı kıyafetler mobilyalar mekanlar için borç olursa olcak en fazla 30 bin yani bunun altından kalkınmaz mı:44:

bak canım şöle anlatım yardımcı olun:16:
bizim evde tadilatta peşin parayla yapıldı beyaz eşyalarda alındı çeyizimdede 1eksik yok.:16:
..sadece söz nişan düğün kaldı kıyafetler mobilyalar mekanlar için borç olursa olcak en fazla 30 bin yani bunun altından kalkınmaz mı:44:

düğün saLonu için 5000-6000 civarında bak derim sana daha fazLa da çıkma ama gereksiz Lükse girme...

düğün saLonu için 5000-6000 civarında bak derim sana daha fazLa da çıkma ama gereksiz Lükse girme...

beğendiğimiz mobilyalar 8bin hali perde dahil 10 bin de :12::12::12:
söz nişan için eeen fazla 2 gitse...:44::44::44:
düğün salonu beğendiğimiz 5bin gelinlik saç fotografçı derken eeeen fazla ekstra şelerle 10 bin desek :15::15::15:
benim tüm borcum bu kızlar sizce bunu göze alıyımmı...düğünde takılan paraları zaten vermeyi düşünüyorum nişandakinide:16::16::16:

beğendiğimiz mobilyalar 8bin hali perde dahil 10 bin de :12::12::12:
söz nişan için eeen fazla 2 gitse...:44::44::44:
düğün salonu beğendiğimiz 5bin gelinlik saç fotografçı derken eeeen fazla ekstra şelerle 10 bin desek :15::15::15:
benim tüm borcum bu kızlar sizce bunu göze alıyımmı...düğünde takılan paraları zaten vermeyi düşünüyorum nişandakinide:16::16::16:

Ev kendi eviniz mi oLucak?

Bana kaLsa ev-eşya-araba fLn bunLarın dışında gerçekten param varsa durumum geLirim de iyiyse 10binde harcarım düğüne 20binde...
Ama değiLse ortaLama bi yer buLurum hersey ne cok kısıtLı ne de cok Lüks bişeyLer yaparım...Düğünde takıLan takıLarı da kenara koyma poLitikasına girerim =))))

Ev kendi eviniz mi oLucak?

Bana kaLsa ev-eşya-araba fLn bunLarın dışında gerçekten param varsa durumum geLirim de iyiyse 10binde harcarım düğüne 20binde...
Ama değiLse ortaLama bi yer buLurum hersey ne cok kısıtLı ne de cok Lüks bişeyLer yaparım...Düğünde takıLan takıLarı da kenara koyma poLitikasına girerim =))))

evet canım evi peşin para alıp iç tadilatını yapıp beyaz eşyalarıda aldılar...hepsi peşin para bu konuda borç yok:16::16:
diğer kalanı biz askerimle yapcas yani mobilya düğün felan gibi benim niyetim nişan ve düğündeki altınlarla ihtiyacım olan yarı parayı çıkarıp geri kalanı ödemek..:44::44::44:
5bin salon için lüks mü bana göre kıslar:26::26:

Back
X