- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnmcım bence 1 kez evleniyorsun özendiğin gibi yap aklında hiçbişey kalmasın keşkeye dair...
ama ipin ucunuda kaçırmamılısın bence orta fiyat biyerde yaparsın topu topu 4-5 saat için 5-6 milyar ne demek çok para bence ama fiyatlar öyle aslında 1 kez evlenilcek çok gelmemeli belki bence o fiyattan daha yüksek bi yer beğenirim bilemem ama dediğim gibi hiç harcamadan çalıştığım parayı biriktirsem 2 sene çalışma param..bazen ben yüksekten uçuyorum bazende böyle kıyamıyorum..eğer düğünden snr çok abartılıcak borça girme az olsun öz olsun sen mutlu olduktan sonra heryer güzel heryer şıktır....ama bu dediğimi ben kendim yapabilcekmiyim bakalım![]()
takıları kullanırsam borç için evlendiğimde en fazla 10 bin borcum olcak bu göze alınamaz mı...şubatta sözüm olduğunda 25 ağustos mu 1 eylül mü kara verilip gün alıncak![]()
10 bin gelirinize göre azlığı çokluğu tartışılır..ev sizinmiş maaşlarda yerindeyse ödenir tabiki onu siz göze almanız gerek şimdi ben kendi keseme göre yorum yapıyorum kendimi senin yerine koyup illaki biraz sıkıntı çekme durumu olucak..en önemli sizsiniz göze alıyorsanız en güzelini yapın herkes en güzelini hakeder sende ediyorsun bence![]()
Bana uzak cnmm :/
nerdeydin sen tatlım..bende avrupa yuakasındayım düğün için düşündüğüm yer anadolu yakasında o araçlarla sorun olmas beenirsen yeri..![]()
bende avrupa yakasındayım ama bizim taraf bayagı kalabalık bide araba tutma işine giremem sımdı...
ztn o dediğim salonla konuscaz bugun...
ben direk resimlere baktım nerdeymiş ki bu vatan çok beğendim ben çok güzelmiş..böyle biyerde düğünüm olsun isterdim..ne kadarmış fiyatta yazıyormuydu ben hiç bakmadım..
bzde dün düğün salonumuzu tuttuk.eskişehir es bahçe düğün salonu 7-8 temmuz pazar günü gündüz kır düğünü oluck.5 milyara tuttk..gndüz olmasının dez avantajları olrmu sizce..o kafama takıldı... daha önmde uzun bi zmn olduğu için gelinlikti nişanlıktı hiç bişey bkmadım..szcede erknmi yoksa ufaktan başlasammı..
yok be cnm aramam daha ortada bişey yok ama çok güzelmiş çok beğendim..biz sefaköy avcılar küçükçekmece taraflarından tutucaz heralde herkese geliş kolay olsun diye bakalım bi nişanı atlatayımda ona gelsin sıra..benim burda nerde yapacağım bellide istanbuldaki nasıl olur bilmem..
Gece atraksiyon olmamış buralarda gelinlere nazar değmişşş