• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

ozluur senin beğendiğinde çok güzelmiş en azından benimkinlerden daha kullanışlı biri beyaz biri çok klasik düşündüm açıkçası ama beyaz olana aşığım yaa çok beğeniyorum ..almak istesem yatak odası beyaz beyaz nasıl başederim ki çok seviyorum ikimizde aşkımla beyazı ama birde temizlik olmasa:9:

temizlik işi olmasa bende evımın her kosesını beyaz yapar dekoratıf olarakta mor ve bebek pembesı kullanırım ama temızlık ısın ısıne gırınce cekınıyorum dogrusu o yuzden hep pastel tonlara bakıyorum mobılyada cevız koltukta falanda krem kahve tonları ...

kızlar bakın ben uzun süredir bu koltuk takımını görüp çok beğeniyordum 2010 yılı modesı sizce modası geçmişdir hep aklımda kalmıştır bu takım evlenince alıcam derdim gördüğüm günden beri şimdi nette buldum fotsunu sizce güzel mi

birde şu klasik olanıda gezinirken buldum ve çok beğendim..ben bu tarz koltuklarım olsun istiyorum ama evime misafir geldiğinde nerede yatırıcam fazla odam sanmıyorum ki olsun..:43:
canım klasiğin modası hiçbir zaman geçmez ki, hem sen neyi beğenirsen moda odur, önemli olan senin zevkin :112:
ama ben beğendim onu söyleyeyim :112:

bir de bu tarz mobilyalar resimdeki havasıyla güzel oluyor, hani aksesuarlarıyla, duvar boyası veya kağıdıyla, konsolunun aynası yla falan falan
böyle zevkli döşendiğinde çok şık çok ağır bambaşka bir havası oluyor

ben bu konuda çok ayran gönüllüyüm yaaa
ama benim gönlümün olması için, herhalde bi 6 tane falan odamın ve o odaları temiz tutacak 2 hizmetçimin olması lazım:9::9::9::9:
bembeyaz şıkır şıkır kocaman aynalı kocaman avizeli taşlı bir salon...
sıcacık rengarek bir oturma odası
tamamen ahşapla döşenmiş, country house tarzı bir oturma odası
tamamen spor döşenmiş, geometrik aksesuarlarla daha da spor hale getirilmiş, bir köşesinde çalışma ünitesi olan bir oturma odası
simsiyah bir oturma odası
kırmızı siyah beyaz bir oturma odası
tamamen bambu-lake döşenmiş bir salon
salon da salon yaniii oohhh bana bıraksan hepsini isterim ben :1::1:
ama işte birini seçmek durumunda kalıyoruz maalesef :31::31:

Son düzenleme:
KIZLAR HEPİNİZE İYİ TATİLLER...

pazartesi görüşmek üzere ..yarın elbise için dışarıya çıkıcam bu soğukta çokta üşenirim ama foto çekebilirsem sizlerin oylarına sunarım:kkk:

Evet canım çünkü erkeklerin bizim gibi geniş aksesuar yelpazesi yok ya bi saat takarlar bide kol düğmesi bizim gibi takıp takıştırmıyorlar ki :12:

Buda koçişimin kol düğmesi :16:

Eki Görüntüle 273555
pınar canım bu cok guzel bır kol dugmesı, cok yaratıcı bır hedıye olmus:nazar:

evet ya onlar bu konuda şanslılar bızım herseyımız uyumlu olmalı :12:

hahha anlatırım canım :9:
ben ona almıştık doğum gününde metal kordonlu spor bi saat swatch tan, şimdi daha klasik birşey almak istiyorum
canım baktığımız guess collection dı, o yüzden accuk pahalıydı :12:
evet kampanyalı falan bulursam süper olur, bana o alacak ama neticede bütçemiz birbirimizin bütçesi, elimizde kalan paralar bizim kenardaki paramız güvencemiz olacak evlenince, o yüzden onun bana alacağı saat için de ben araştırma yaparım uygun fiyata bulalım diye :21:

çok güzelmiş canım :70:

:24::24::34:
bosuna demıyorlar yuvayı dısı kus yapar dıye sen daha evlenmeden aıle butcesını dusunuyorsun ne guzel böyle dusunmen:nazar:

kızlar bakın ben uzun süredir bu koltuk takımını görüp çok beğeniyordum 2010 yılı modesı sizce modası geçmişdir hep aklımda kalmıştır bu takım evlenince alıcam derdim gördüğüm günden beri şimdi nette buldum fotsunu sizce güzel mi

birde şu klasik olanıda gezinirken buldum ve çok beğendim..ben bu tarz koltuklarım olsun istiyorum ama evime misafir geldiğinde nerede yatırıcam fazla odam sanmıyorum ki olsun..:43:

bu koltukların ıkısıde modern bence. hıc modası kalkarmı, bır cok yenı cıkan modellerden de guzeller bana göre. eger halen ılk gun kı gıbı hosuna gıdıyorsa ılla bu dıyorsan ozaman sen evının koltugunu secmıssın demektır:61: sen bıde mısafırlerı dusunyorsun sımdıden :44:evınız musaıt olmassa onlarda otele gıderler.:1:

Son düzenleme:
canım klasiğin modası hiçbir zaman geçmez ki, hem sen neyi beğenirsen moda odur, önemli olan senin zevkin :112:
ama ben beğendim onu söyleyeyim :112:

bir de bu tarz mobilyalar resimdeki havasıyla güzel oluyor, hani aksesuarlarıyla, duvar boyası veya kağıdıyla, konsolunun aynası yla falan falan
böyle zevkli döşendiğinde çok şık çok ağır bambaşka bir havası oluyor

ben bu konuda çok ayran gönüllüyüm yaaa
ama benim gönlümün olması için, herhalde bi 6 tane falan odamın ve o odaları temiz tutacak 2 hizmetçimin olması lazım:9::9::9::9:
bembeyaz şıkır şıkır kocaman aynalı kocaman avizeli taşlı bir salon...
sıcacık rengarek bir oturma odası
tamamen ahşapla döşenmiş, country house tarzı bir oturma odası
tamamen spor döşenmiş, geometrik aksesuarlarla daha da spor hale getirilmiş, bir köşesinde çalışma ünitesi olan bir oturma odası
simsiyah bir oturma odası
kırmızı siyah beyaz bir oturma odası
tamamen bambu-lake döşenmiş bir salon
salon da salon yaniii oohhh bana bıraksan hepsini isterim ben :1::1:
ama işte birini seçmek durumunda kalıyoruz maalesef :31::31:

gasolıneee ben senın yazılarını okudukca guluyorum:1::1:

supersın valla sana uc katlı mustakıl şart:1: oda olur ınsallah zamanla

bu arada saydıgın odalarına bayıldım en cok ılgımı cekende ahşap dösenmıs oda oldu:61:

offf kım ugrasacak aksam yemegıyle sımdı:1::1:

ben burgerkınge gıdıyorum:56::56: taze pataesı hardal sosuna batrıp batrıp yıceksın:1:

benden ne gelın olur ama hahahaha:1::1::1:

kızlar hepınız nerdesınız :52::52:

ceyızlerımı yuklıyorum sımdı ben cok begenmedım bılmıyorum bıde sız bakın:44:

: $IMAG0048.webp
$IMAG0049.webp$IMAG0050.webp$IMAG0052.webp$IMAG0054.webp$IMAG0057.webp$IMAG0058.webp $IMAG0064 (1).webp$IMAG0060.webp$IMAG0063.webp

Son düzenleme:
:24::24::34:
bosuna demıyorlar yuvayı dısı kus yapar dıye sen daha evlenmeden aıle butcesını dusunuyorsun ne guzel böyle dusunmen:nazar:
herkes düşünüyordur canım mutlaka, Rabbim herkese hayırlı bol bereketli bütçeler versin inş., ki rahat rahat geçinelim gül gibi :16:

gasolıneee ben senın yazılarını okudukca guluyorum:1::1:

supersın valla sana uc katlı mustakıl şart:1: oda olur ınsallah zamanla

bu arada saydıgın odalarına bayıldım en cok ılgımı cekende ahşap dösenmıs oda oldu:61:
:1: güldürüyosam ne güzel kız :9:

istemem kız o kadar odayı napiyim ben, evimde hizmetçi hiç istemem o yüzden boşver olmasın öyle 58 tane odam :)))
benimki müstakil eve bayılıyo ama ben şimdilik istemiyorum müstakil ev :19:
3+1 yeter bize, ileride çocuklarımız inş. büyümeye başladığında belki isterim, tabi o zaman da Allah kısmet ederse...

offf kım ugrasacak aksam yemegıyle sımdı:1::1:

ben burgerkınge gıdıyorum:56::56: taze pataesı hardal sosuna batrıp batrıp yıceksın:1:

benden ne gelın olur ama hahahaha:1::1::1:
yyyaaaaaa whooppeeeeeerrrrrrrr böhühühühühüüüü :43:

oooo nihayet görebildik senin dantelleriii :21:
özellikle simli şeritli keten kumaşa yapılan örtü takımını çok beğendim ben, güle güle sağlıkla mutlulukla kullan canım yaa :nazar:

herkes düşünüyordur canım mutlaka, Rabbim herkese hayırlı bol bereketli bütçeler versin inş., ki rahat rahat geçinelim gül gibi :16:

amın ınsallah canımın ıcı.

evet gasolınım ama ben gerckten cok duyuyorum nısanlısına dıreten kızları, örnek verıyım bırısı nısano atmıstı nedende sırf beyaz esylar neden arcelık degılde vestel olacakmıs dıye böyle hayat arkdslarıda var :25:

:1: güldürüyosam ne güzel kız :9:

istemem kız o kadar odayı napiyim ben, evimde hizmetçi hiç istemem o yüzden boşver olmasın öyle 58 tane odam :)))
benimki müstakil eve bayılıyo ama ben şimdilik istemiyorum müstakil ev :19:
3+1 yeter bize, ileride çocuklarımız inş. büyümeye başladığında belki isterim, tabi o zaman da Allah kısmet ederse...

bızde nısanlımla 7 8 katta bır daırede oturmayı dunsuyoruz allah kısmet ederse en ıyısı gasolınım kapıcısı ve guvenlıgı olan bı daırede oturalımbu arada senın otracagın ev bellımı? :6: ıkı oda bır salon yeterlı olur bızım ıcın herhalde, kucuk olsun ılk etapta ılerde allah ne kısmet eder bılemem.

yyyaaaaaa whooppeeeeeerrrrrrrr böhühühühühüüüü :43:

hehehe aynen bende whopere bayılıyorum cok doyurucu oluyor ve de cok lezızzzz :56:

sızde yarın yıyebılırsınız nişanlıcınla :1:

oooo nihayet görebildik senin dantelleriii :21:
özellikle simli şeritli keten kumaşa yapılan örtü takımını çok beğendim ben, güle güle sağlıkla mutlulukla kullan canım yaa :nazar:

canım bunlar sadce mutfak ıcın ıkı tane mutfak takımı bırı kanefcelıymıs, bırde dantellı annem benı sınır edıyor ya halbukı bılıyor ben pembe sevmıyorum bıle bıle kendı ıstedıgı gıbı yaptrıyor :19: dıgerlerıde cıkacak daha ınsallah annem gelınce onların resımınıde ceker getırır onlarıda koyarım.

ketene ayrı bır sınır oldum zaten o altın rengtekı şerıt ne öyle:52: anneme dedım götur onu kadına cıkartsın beyaz şerıt yapsın bıde sımlı yapmıs:1: sınır oldugumu bıldıgı halde şaka gıbı

hey allahım valla eger ıstedıgım gıbı olmassa gıderım hello kıty yorgan alırım:20::20:

Son düzenleme:

niye beğenmedin canım,bence hepsi birbirinden güsel..şimdi böyle bişeye benzetemedin galiba,yerli yerine örtülünce hepsi eminim çok hoşuna gidecektir.güle güle kullan kuzum,her yeni gelinin evinde olması gerekenler bunlar:34:

niye beğenmedin canım,bence hepsi birbirinden güsel..şimdi böyle bişeye benzetemedin galiba,yerli yerine örtülünce hepsi eminim çok hoşuna gidecektir.güle güle kullan kuzum,her yeni gelinin evinde olması gerekenler bunlar:34:

annem dıyor kullanmassan kullanma ben yaptrıyım ceyızınde olsun oda dıyor bunlar şart dıye ama ben sevmıyorumkı bı surude para verıyor bunlara :15:

valla sedoşum mılatan kalmıs gıbı geldı bana ama ben kesınlıkle o pembelerı kullanmam ruyasında görur:1: sende de varmı bunlardan normalmı yanı kızın ceyızınde olması?

annem dıyor kullanmassan kullanma ben yaptrıyım ceyızınde olsun oda dıyor bunlar şart dıye ama ben sevmıyorumkı bı surude para verıyor bunlara :15:

valla sedoşum mılatan kalmıs gıbı geldı bana ama ben kesınlıkle o pembelerı kullanmam ruyasında görur:1: sende de varmı bunlardan normalmı yanı kızın ceyızınde olması?

çeyizde olması gayet normal hatta daha şatafatlı yaptıranları da var canım,seninkiler gayet hoş bence.gerçi ben mutfağımda kullanışlı olmaz diye örtü istemiyorum,çalışacağım Allah nasip ederse ve raflara onu bunu dizerken bir de örtü düzeltemem diye düşünüyorum ama yeni gelin evlerinde genelde oluyor böyle şeyler...bi mutfak için yaptırmayacak annem anlaştık ama diğer yapılacak herşeyi yaptıracak yatak eteğiymiş,piko dantelmiş salon takımıymış bilmem neymiş:9: yaptırsın napiim içinde kalmasın 2 gün kullanır kaldırırım..hem kayınvalidem de inceler böyle şeyleri,önem verir yani biraz da onun için:9::9:

amın ınsallah canımın ıcı.

evet gasolınım ama ben gerckten cok duyuyorum nısanlısına dıreten kızları, örnek verıyım bırısı nısano atmıstı nedende sırf beyaz esylar neden arcelık degılde vestel olacakmıs dıye böyle hayat arkdslarıda var

bızde nısanlımla 7 8 katta bır daırede oturmayı dunsuyoruz allah kısmet ederse en ıyısı gasolınım kapıcısı ve guvenlıgı olan bı daırede oturalımbu arada senın otracagın ev bellımı? ıkı oda bır salon yeterlı olur bızım ıcın herhalde, kucuk olsun ılk etapta ılerde allah ne kısmet eder bılemem.

hehehe aynen bende whopere bayılıyorum cok doyurucu oluyor ve de cok lezızzzz

sızde yarın yıyebılırsınız nişanlıcınla

canım bunlar sadce mutfak ıcın ıkı tane mutfak takımı bırı kanefcelıymıs, bırde dantellı annem benı sınır edıyor ya halbukı bılıyor ben pembe sevmıyorum bıle bıle kendı ıstedıgı gıbı yaptrıyor :19: dıgerlerıde cıkacak daha ınsallah annem gelınce onların resımınıde ceker getırır onlarıda koyarım.

ketene ayrı bır sınır oldum zaten o altın rengtekı şerıt ne öyle:52: anneme dedım götur onu kadına cıkartsın beyaz şerıt yapsın bıde sımlı yapmıs:1: sınır oldugumu bıldıgı halde şaka gıbı

hey allahım valla eger ıstedıgım gıbı olmassa gıderım hello kıty yorgan alırım:20::20:
öyle canım ya Allah korusun var öyle çiftler, mal mülk para pul için değer mi birbirini kırmaya :(

bizim ev durumu şuanda belli değil canım, bakıyoruz, yılbaşı gibi alıcaz inş., ki bahara veya yazbaşına evlenelim.
kira olsa 2+1 bize de yeter de, zaten 1 yıl sonra bebek düşündüğümüz için alıyorken 3+1 alalım istiyoruz
bakalım kısmetse tabi :21:

yarın kahvaltıya annem davet etti(kayınannem :1:), ben de zahmet etmeyecekse gelirim dedim, yani kahvaltıya onlardayız akşam yemeğine bizde :9:
bakalım arada acıkırsam yerim dicem ama yok artık, boşanayım da semerimi yiyeyim artık :9:

aa o simler sarı mıı? ben gümüş rengi gibi gördümdü.. :26:
valla ben o ince ketenleri beğendiğim için sevdim o takımı, otantik duruyo :21:
annecin de inş. senin sevdiğin renkte yaptırır bundan sonra
valla benim yavrum annem bana sormadan zaten bişey yapmaz, iplikleri bile bana seçtirir, herşeyi kendi yaptığı için, canım annişkom yaa :16::16:

hahha alırsın valla hello kitty yi mis gibi yatarsın içinde :9::9:

çeyizde olması gayet normal hatta daha şatafatlı yaptıranları da var canım,seninkiler gayet hoş bence.gerçi ben mutfağımda kullanışlı olmaz diye örtü istemiyorum,çalışacağım Allah nasip ederse ve raflara onu bunu dizerken bir de örtü düzeltemem diye düşünüyorum ama yeni gelin evlerinde genelde oluyor böyle şeyler...bi mutfak için yaptırmayacak annem anlaştık ama diğer yapılacak herşeyi yaptıracak yatak eteğiymiş,piko dantelmiş salon takımıymış bilmem neymiş:9: yaptırsın napiim içinde kalmasın 2 gün kullanır kaldırırım..hem kayınvalidem de inceler böyle şeyleri,önem verir yani biraz da onun için:9::9:

evet canım dogru söyluyorsun, bende sahıt olmustum daha şatafatlı renklere ama ne bılıyım ben daha cok mat renklerı severım herseyde,

alışık olmadıgım ceyızler bunlar, ben calısmıcam evlenınce benım nısanlım kesınlıkle ıstemıyor bu konuda cok denedım şansımı ama ıstemıyor adam

halbukı ne guzel olur ıkmızde calıssak. dogru dıyorsun bıde bunların duzeltılmesı var demı ben onuda hıc dusunmemıstım :1: ama mecbur ben bunları bı sene

felan kullanmalıyım nısanlımın annesıde cok osmanlı bı kadın cok önem verır. hmm yanı sende de olacak dantel bıde yatak odası takımı dantelı varmıs ona

bende dırek hayır dedım avrupa yakasındakı burhan altıntop gıbı ne o öyle klozetın ustune bıle dantel yaptıracaklar nerdeyse :52::1:

evet canım dogru söyluyorsun, bende sahıt olmustum daha şatafatlı renklere ama ne bılıyım ben daha cok mat renklerı severım herseyde,

alışık olmadıgım ceyızler bunlar, ben calısmıcam evlenınce benım nısanlım kesınlıkle ıstemıyor bu konuda cok denedım şansımı ama ıstemıyor adam

halbukı ne guzel olur ıkmızde calıssak. dogru dıyorsun bıde bunların duzeltılmesı var demı ben onuda hıc dusunmemıstım :1: ama mecbur ben bunları bı sene

felan kullanmalıyım nısanlımın annesıde cok osmanlı bı kadın cok önem verır. hmm yanı sende de olacak dantel bıde yatak odası takımı dantelı varmıs ona

bende dırek hayır dedım avrupa yakasındakı burhan altıntop gıbı ne o öyle klozetın ustune bıle dantel yaptıracaklar nerdeyse :52::1:

evet canım bende de olacak valla..yatak odası takımı falan var dantel tuvalet masasının üstüne falan ama onları koymam sanırsam,anneme koymam dedim ama üzüldü,belki 1-2 gün koyarım sonra sıpıtır atarım:1: ya ben daha ilkokula giderken bi tarfatan babaannem bi taraftan annem habire örüyorlardı dantel ya düşünsene..geçen hurcun içinden çıktı hepsi annem diyo bu yatak odasına bu bilmem nereye.. he he tamam öyledir dedim bozuldu:9::9: hevesliler kız anneler yazık valla...

ay hadi ben de size bu akşam ki hamaratlığımdan bir iki kare gösteriyim :9::9::9:

yarın giderken götürmek için kek yaptım, sade-kakaolu, ay bir güzel kabardı çatladı, bir kızardı bir kızardııı, hatta biraz fazla kızardı :9:
$IMAG1416k.webp

bir dee, içli köfte yaptık, haşlamalık ama kızartmalık değil bu(belki biliyorsunuzdur haşlamalık içliköfteyi), annem daha önce kızartmalık yapmıştım damadıma şimdi de haşlamalık yapayım dedi, bundan yaptık..
bu iki tabaktakileri bizzatihi ben elceğizimle yaptımmmm :9:
$IMAG1406i.webp$IMAG1410i.webp

Back
X